- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
aynen öyle bir şey kazen daha iyi bilir gerçiyani sen üye olurken ücretli üye oluyorsun bu ücretle bedensel engellilere yardım mı ediliyor
Ben görmedim, yapmamışlardır kesino zaman orjinal birşey yapıp katılsam mı bende ne yapsam ne yapsamceviz kabuğunda kek eminim bunu kimse yapmamıştır
ütopya belki olabilir ahahahah
ben hayali bırak öyle bir şeyi düşünemiyorum bile
yarışma birincilerine veriyorlar takılanlara değilo madalyon nekiay hep buralarda takılıyorum ama hiç madalya veren olmadı hayret bişe
yemeside zor cevizi kır sonra keki ye eeeee çetin ceviz bir kızın çetin cevizli keki olurmuşBen görmedim, yapmamışlardır kesin
Katıl tabi, yap sonra da kimseye yedirme
Vayy.. E tarifini bekliyoruz o zamanböyle çok havalı dimi bi de madalyonum olsa daha bi havalı olurdum aslında
düşünemedi karikatürü eklemiştim çıkmamış
hmmmmm o zaman cevizli kek olayına hayata geçirmeliyimyarışma birincilerine veriyorlar takılanlara değil
çıktı alıntılayınca gördümdüşünemedi karikatürü eklemiştim çıkmamış
Tam Senlik oluryemeside zor cevizi kır sonra keki ye eeeee çetin ceviz bir kızın çetin cevizli keki olurmuş
bende katılcam tarif bakıyorum da orijinal bir şey bulamadım eşim de diyor sen normal kek yapmıyorsun ki nasıl bir şey yapacaksın resmen ezdi geçti benihmmmmm o zaman cevizli kek olayına hayata geçirmeliyimmadalyam olmadan giremem artıkın siteye
yenmeyen kek nasıl ama çok yaratıcı benceTam Senlik olurAma madem kimseye vermeyeceksin kendine o işkenceyi çektirme, yemesi kolay olan bir tarif seç
bende katılcam tarif bakıyorum da orijinal bir şey bulamadım eşim de diyor sen normal kek yapmıyorsun ki nasıl bir şey yapacaksın resmen ezdi geçti beni
Yani evet ilginçyenmeyen kek nasıl ama çok yaratıcı bence
bak waffle dondurma külahları varya hani kase şeklinde olan nlardan yap üstünede sos dök şahsen ben sade kek pek sevmiyorum ne bileyim üstüne dondurmada konulabilir dondurmanın üstünüde fıstıkla süsleyebilirsinyenmeyen kek nasıl ama çok yaratıcı bence
Aaa çok ayıpbende katılcam tarif bakıyorum da orijinal bir şey bulamadım eşim de diyor sen normal kek yapmıyorsun ki nasıl bir şey yapacaksın resmen ezdi geçti beni
ay sen külahtaki keki görmemişsin var zatenbak waffle dondurma külahları varya hani kase şeklinde olan nlardan yap üstünede sos dök şahsen ben sade kek pek sevmiyorum ne bileyim üstüne dondurmada konulabilir dondurmanın üstünüde fıstıkla süsleyebilirsin
acayip gaza geldim katılıyorum ne olursa olsun sonuncu da olsamAaa çok ayıp
Bence çok güzel bir tarif yapıp utandırmalısın
gördüm ama o normal külah ben kase olan külahlardan diyorum artı üstüne dondurma koycaksın farklı bir format olacak benceay sen külahtaki keki görmemişsin var zaten
araştırmaya başladım bakalımgördüm ama o normal külah ben kase olan külahlardan diyorum artı üstüne dondurma koycaksın farklı bir format olacak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?