Kekler - Pastalar Yumurta Kabuğunda Kek " CP Yumurta Sponsorluğunda"

pinkommmm buu neeeee yavrumm seviyorum senin bu ilginç buluşlarınıı.. o kadar araştırdım bunu hiç görmedim tariflerdeee. adra nın külahlıya rastladım.. ve tamam dedim bunuda yapabilirim baktım adra yapmışş.. canımm ellerine sağlıkk başarılar kuzumm..

Çok denenmiş tarif olmadığı için çıkmamıştır
Bana da bi arkadaş gösterdi, işte bu benim tarifim dedim
Teşekkür ederim

Çok farklı ve çok güzel bir tarif Bunu da hemen denemeliyim:) Ellerine sağlık Pinkom, başarılar dilerim

Bu keki yemeyecek çocuk tanımıyorum.
eline sağlık pinko. Çok şık ve güzel görünüyor.
Eminim tadı da öyledir.

ellerine saglık.. yarışma için o kadar kek tarifi araştırdım ama bu tarife hiç rastlayamadım.. orjinal bir tarif bulmuşsun başarılar dilerim

ya yumurtayı bu şekilde açayım dedim dün sırf denemek için yapamadım sanırım biraz daha çalışmam lazım başardığım zaman bu tarifi deneyebilirim bence eline sağlık valla çok orjinal tarif

ya yumurtayı bu şekilde açayım dedim dün sırf denemek için yapamadım sanırım biraz daha çalışmam lazım başardığım zaman bu tarifi deneyebilirim bence eline sağlık valla çok orjinal tarif
Teşekkür ederim canım, toplu iğneyle yaparsan daha rahat edebilirsin. Üstten baskı yapman kolay olur, derine sokcam diye uğraşma azıcık bile delsen açması kolay oluyor 1 tane yaptıktan sonra elin alışıyor hızlı hızlı yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…