İki günde bitirdi benim ki hepsiniBana neden getirmedin bunlardaannnn. Çok güzel olmusssss
Çok teşekkür ederim, bana burdan bildirim gelmiyormuş kusura bakmayın biraz geç olduAy çok şekerlerelinize sağlık çok güzel olmuş
Olmaz olur mu çok güzel tariflerle yarışıyorum, çok teşekkür ederimBayıldımmnmm o nasıl sirinlik öyle
Sansa hic ihtiyacınız yok ama yinede adet yerini bulsun bol şans
Peki mazur görün bilmiyorum o yumurta nasıl öyle kırılıyorÇok teşekkür ederim, bana burdan bildirim gelmiyormuş kusura bakmayın biraz geç oldu
Üstten iğneyle deldikten sonra açıyoruz, çok minik değil dolum yapabilecek kadar delik oluyor, çıkmazsa kürdanla içini karıştırıp akıtıyoruz, kolay oluyorPeki mazur görün bilmiyorum o yumurta nasıl öyle kırılıyoriçindeki tüm yumurta o küçük delikten akıyormu
Haşladığım yumurtayı gösterdiğiniz şekilde kırayım dedim saçma sapan bişi olduPeki mazur görün bilmiyorum o yumurta nasıl öyle kırılıyoriçindeki tüm yumurta o küçük delikten akıyormu
Aaa haşlanmış yumurta olduğu için olmuş olabilir mi çok kekim yaHaşladığım yumurtayı gösterdiğiniz şekilde kırayım dedim saçma sapan bişi oldu
Ama haşlanmışı öyle kırmazsınız, omlet yapacakken deneyin, toplu iğneyle yaparsanız daha rahat edersiniz.Haşladığım yumurtayı gösterdiğiniz şekilde kırayım dedim saçma sapan bişi oldu
Kendimi çok kötü hissettimAma haşlanmışı öyle kırmazsınız, omlet yapacakken deneyin, toplu iğneyle yaparsanız daha rahat edersiniz.
Aaa haşlanmış yumurta olduğu için olmuş olabilir mi çok kekim ya
Tamam o zaman, teşekkür ederimKendimi çok kötü hissettimgidiyorum burdan
Yarışma da başarılar
2 gün önceden toplamaya başladım, menemen falan yaptımo kadar yumurtayı naptın
he aman iyi, israf olmasın da2 gün önceden toplamaya başladım, menemen falan yaptım
Yok yok olur mu, biz zaten çok yumurta tüketiyoruzhe aman iyi, israf olmasın da
şifa olsun canımYok yok olur mu, biz zaten çok yumurta tüketiyoruz
Teşekkür ederimşifa olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?