Kekler - Pastalar Yumurta Kabuğunda Kek " CP Yumurta Sponsorluğunda"

ay ben çok sabırsız biriyimdir uğraşamam herhalde bilmiyorum ama hevesim vardı yarışmaya katılmak için
ay bende öyleyim soocute ben dolma bile sarmaya gelemiyorum hep basit şeyler çok fazla böyle şeylere zaman ayırmayı sevmiyorum daral geliyor

Yok canım olur mu öyle şey, bak daha biraz önce yazdım bi arkadaş öyle tarifle katılacak ki ben korktum tarifinden
Çok güzel tarifler var, bak bence sende. Hem kazanamasan da yarışmak çok eğlenceli
benim zaten kazanmak gibi bir iddiam yoktu da maksat eğlence olsun evde can sıkıntısı taşınıyorum önümüzdeki hafta taşınmakdan hemen bu hafta halletmem lazım karar veremedim

ay ben telefonla konuşurken annem bazen çok uzatıyor ıncına cıncına anlatıyor ona bile sıkılıyorum
bende öyleyimde boş zamanım olunca konuşabiliyorum bunu farkettim. onlarda canları sıkılıyor ya o yüzden çok konuşuyorlar.

Kıyamam emeğime diyorsun
Sana misafir gelmek istemezdim, aç gönderirsin
bize gelen misafirler yemeklerini kendi getiriyorlar zaten beni evde pek bulamıyorlar genelde işte oluyorum ama şimdi yeni işe başlıyorum inşallah. belki o zaman eve daha fazla zaman harcarım. aslında bu durum komik değil ama bizim ev öğrenci evi gibi malesef

Hayırlısı olsun, iş olunca öyle. Bende çalışan olsam bu kadar uğraşmazdım sanmıyorum

bekarlık sultanlık diye boşa dememişler evlen kayınvaliden sana gelsin görümcen ben o zaman görürüm seni

pro üye nasıl oluyor o ücretli galiba dimi ne faydası var. benimde kırmızı kırmızı hoşuma gidiyor aslında
çok ekstrem bi ayrıcalığı yok ama yardım amaçlı yapılıyor bedensel engelliler derneği için yada öğrencilere burs falan veriliyor

bekarlık sultanlık diye boşa dememişler evlen kayınvaliden sana gelsin görümcen ben o zaman görürüm seni
ay kardeşimde öyle diyor çok yakında evleniyorda evlende ben seni görücem diyorda bu bünyeden öyle şeyler çıkmaz gibime geliyor sanki görümcemle kayınvalidem bana yapıp getirirlermiş gibi hayal ediyorum ben

çok ekstrem bi ayrıcalığı yok ama yardım amaçlı yapılıyor bedensel engelliler derneği için yada öğrencilere burs falan veriliyor
yani sen üye olurken ücretli üye oluyorsun bu ücretle bedensel engellilere yardım mı ediliyor

ütopya belki olabilir ahahahah
ben hayali bırak öyle bir şeyi düşünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…