Senin tarifi görüp korkuyorlarElimden geldiğince kaçırmamaya çalışıyorum ama buraya yazıyorlar katılmıycam diye, tırsıyorum ihale bana kalacak
Kaldırmayalım da, oylamaya kadar saklayalım. O kadar uğraştım bana da yazıkSenin tarifi görüp korkuyorlarHemen konuyu kaldıralım
Gözüm üzerinde korkutma kimseyiKaldırmayalım da, oylamaya kadar saklayalım. O kadar uğraştım bana da yazık
sen söyleyince farkettimTeşekkür ederim canım, hediyenle katıldım. Tarifime renk kattı
Bana diyene bak karnın burnunda mutfaktan çıkmıyorsunlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayn hamarat pinkopamp
görsel şölen yapmıyorum benBana diyene bak karnın burnunda mutfaktan çıkmıyorsun
Demişkennn.. Sende katılacaktın buna demigörsel şölen yapmıyorum ben
daha bir ay var dimi iki hafta sonra izne ayrılayım sonra bakarık ona..ya da ev deki kek bitmişti herife yeni bir kek yapabilirim o zaman ben piyasa araştırmasına bir başliiiiimDemişkennn.. Sende katılacaktın buna demi
Kendini yormayacaksan, zor gelmeyecekse tabi
Yap ama dikkat et tarifler kapış kapış gidiyordaha bir ay var dimi iki hafta sonra izne ayrılayım sonra bakarık ona..ya da ev deki kek bitmişti herife yeni bir kek yapabilirim o zaman ben piyasa araştırmasına bir başliiiiim
Ayy ablasına kek yaparmışşşş
bense kendim yerdim kimselere yedirmezdimaman yarabbi bununla nasıl uğraştınız ben yapsam kimselere yedirmem müzeye falan kaldırırımmükemmel bir emek
Valla eşim löp löp götürdüaman yarabbi bununla nasıl uğraştınız ben yapsam kimselere yedirmem müzeye falan kaldırırımmükemmel bir emek
Ama yiyip takdiri almakta güzelbense kendim yerdim kimselere yedirmezdim
vallahi bütün hevesim kırıldı yarışmaya katılmak istemiştim rezil olurum valla benValla eşim löp löp götürdü
Çok teşekkür ederim, Yapımı çok eğlenceli
ay ben çok sabırsız biriyimdir uğraşamam herhalde bilmiyorum ama hevesim vardı yarışmaya katılmak içinbense kendim yerdim kimselere yedirmezdim
ben kendi kendimi takdir ederdim "ne kadarda güzel yapmışım ellerime sağlık " diyeAma yiyip takdiri almakta güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?