Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kekler - Pastalar Yumurta Kabuğunda Kek " CP Yumurta Sponsorluğunda"
- Konu Sahibi pinkstrap
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ha şöyleacayip gaza geldim katılıyorum ne olursa olsun sonuncu da olsam
Eşinde biliyor yapacağını, gaza getirmek için söylemiştir
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
ya ben şimdi ev taşıyacam diye mobilyalarımı beyaza boyamaya başladım adam şok geçirdiHa şöyle
Eşinde biliyor yapacağını, gaza getirmek için söylemiştir
Çok teşekkür ederimÇok değişik bir sunum olmuş gerçekten Ellerine sağlık canım,yarışmada başarılar dilerim
Bizim Hanım'a ne oldu bocalaması yaşıyor yaniya ben şimdi ev taşıyacam diye mobilyalarımı beyaza boyamaya başladım adam şok geçirdi
Şaşırtmaya devam o zaman
- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
pinkommmm buu neeeee yavrumm seviyorum senin bu ilginç buluşlarınıı.. o kadar araştırdım bunu hiç görmedim tariflerdeee. adra nın külahlıya rastladım.. ve tamam dedim bunuda yapabilirim baktım adra yapmışş.. canımm ellerine sağlıkk başarılar kuzumm..Afrika sıcaklarının etkisinin azalmasıyla kendimi mutfağa attım, bakalım ortaya güzel birşey çıkarabilmiş miyim
Misafir menülerinin vazgeçilmezi kek, çoğu zaman yalnız başına günü kurtarmamıza yetecek kadar etkili. Özel konuğunuzu özel bir tarifle karşılamak isterseniz, yumurta kabuğunda kek tam aradığınız tarif.
Malzemeler
2 Yumurta
1 Su Bardağı Toz Şeker
Yarım Su Bardağı Süt
Yarım Su Bardağı Sıvı Yağ
2 Su Bardağı Un
2 Yemek Kaşığı Kakao
1 Paket Vanilya
1 Paket Kabartma Tozu
Hamuru Koymak için; 10-15 adet yumurta kabuğu
Eki Görüntüle 1619627
Öncelikle yumurtalarımızı sivri kısmından, iğne yardımıyla delip hamuru dolduracak genişlikte açıyoruz. Yıkadığımız yumurtaları 15 dakika tuzlu suda bekletiyoruz, iyice duruladıktan sonra açık yerleri alta gelecek şekilde kurumaya bırakıyoruz.
Eki Görüntüle 1619630
Kuruyan yumurtaların içini sıvı yağ yardımı ile yağlayıp, alüminyum folyo dan yaptığımız desteğin üstüne yerleştiriyoruz.
Eki Görüntüle 1619633
Yumurta ve şekeri beyazlayana kadar çırptıktan sonra, diğer malzemeleri katıp iyice karıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 1619638
Enjektör yardımıyla ya da buzdolabı poşeti ile hamuru yumurtaların yarısına gelecek kadar dolduruyoruz, fazla doldurmamaya özen gösterin, kabarıp taşıyor.
Eki Görüntüle 1619643
170 Derecelik fırında 25 dakika (içi pişene kadar) pişirdiğimiz kekimiz hazır..
Eki Görüntüle 1619644
Eki Görüntüle 1619645
Cp Yumurta Hakkında
Faaliyetlerine 1921 yılında Tayland’da başlayan CP Group, başlangıçta bir tarım-ticaret şirketi iken bugün, başta Çin olmak üzere, gelişmekte olan ülkelere ve Avrupa’ya odaklanan uluslararası bir tarım-sanayi ve teknoloji şirketi haline gelmiştir. Halen, başta tarımsal sanayi olmak üzere, tohum-gübre,sanayi, deniz ürünleri, uluslararası ticaret,pazarlama - dağıtım, petrokimya, telekominikasyon, otomotiv - sanayi ve emlakçılık gibi 9 ayrı iş kolunda faaliyetlerini sürdürmektedir.
Türkiye’yi tarımsal sanayi alanında etüt eden CP grubu, dinamik ekonomisinden dolayı uzmanlık alanı olan yem teknolojisi konusunda ülkemize katkı sağlayacağını düşünerek 1986 yılında İnegöl’de ilk yem fabrikasını kurarak “CP Standart Gıda San. Ve Tic. A.Ş “ olarak Türkiye’ de faaliyetlerine başlamış, 1991 yılında entegre piliç eti üretimini de faaliyetleri arasına katmıştır. CP Standart Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, uluslararası teknolojisi ve kalitesiyle gerek yem sektörünün, gerekse piliç eti sektörünün gelişmesinde önemli rol oynamaktadır. Dünyanın birçok ülkesinde broiler civciv, kanatlı ve büyükbaş hayvan yemi, piliç eti ve ileri işlenmiş et ürünleri konusunda büyük ölçekli yatırımlarıyla uluslararası bir kuruluş olan CP grup, 100 milyon doları aşan yatırımlarıyla Türkiye’de 28 yıldır istikrarlı bir büyüme ile faaliyetlerini sürdürmektedir.
Çok denenmiş tarif olmadığı için çıkmamıştırpinkommmm buu neeeee yavrumm seviyorum senin bu ilginç buluşlarınıı.. o kadar araştırdım bunu hiç görmedim tariflerdeee. adra nın külahlıya rastladım.. ve tamam dedim bunuda yapabilirim baktım adra yapmışş.. canımm ellerine sağlıkk başarılar kuzumm..
Bana da bi arkadaş gösterdi, işte bu benim tarifim dedim
Teşekkür ederim
- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Çok değişik bir sunum olmuş gerçekten Ellerine sağlık canım,yarışmada başarılar dilerim
Memetor imzan cok ilgimi cekio
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Memetor imzan cok ilgimi cekio
Teşekkür ederim vuslatım, çikolata sosu da kullan üstüneÇok farklı ve çok güzel bir tarif Bunu da hemen denemeliyim:) Ellerine sağlık Pinkom, başarılar dilerim
Teşekkür ederim İpek'immTadı da güzeldi, çikolata sosu kullandım sonradan daha iyi olduBu keki yemeyecek çocuk tanımıyorum.
eline sağlık pinko. Çok şık ve güzel görünüyor.
Eminim tadı da öyledir.
Teşekkür ederim Yardım aldım azıcık, kaç tane kek tarifi vardır ki diye bakınırken tesadüfen gördük özellikle aramamıştım aslındaellerine saglık.. yarışma için o kadar kek tarifi araştırdım ama bu tarife hiç rastlayamadım.. orjinal bir tarif bulmuşsun başarılar dilerim
Teşekkür ederim canım, toplu iğneyle yaparsan daha rahat edebilirsin. Üstten baskı yapman kolay olur, derine sokcam diye uğraşma azıcık bile delsen açması kolay oluyor 1 tane yaptıktan sonra elin alışıyor hızlı hızlı yapıyorsunya yumurtayı bu şekilde açayım dedim dün sırf denemek için yapamadım sanırım biraz daha çalışmam lazım başardığım zaman bu tarifi deneyebilirim bence eline sağlık valla çok orjinal tarif
- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36