Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Ben bekarım..41 yaşımdayım.Yumurta rezervi azalması olmuş tiroide bağlı ..gittiğim iki doktordan sonra Dr.Muhterem Akdeniz ile bir doktor tanısım aracılığı ile yönlendirildim.17 Aralıkta PRP sonrasında Bıostren ve Co enzim Q ten ve vitaminler kullandım.Sonuç mu bana yumurta bulursan dondurabilirsin denilmişti ama M2 kaliteli 1 tane yumurtamı dondurdum..
Doktorum insani yönü,mükemmeliyetçiliği,vazgeçmeyi sevmemesi ve işini seven yapısı ile birtanedir...
İnşallah tedavi sürecindeyim devamında ona güveniyorum..
Bana menopoz denilmişti ve kistlerim görülmemişti..Ben bu konuyu Doktorumla görüşürüm teşekkürler

Ben bekarım..41 yaşımdayım.Yumurta rezervi azalması olmuş tiroide bağlı ..gittiğim iki doktordan sonra Dr.Muhterem Akdeniz ile bir doktor tanısım aracılığı ile yönlendirildim.17 Aralıkta PRP sonrasında Bıostren ve Co enzim Q ten ve vitaminler kullandım.Sonuç mu bana yumurta bulursan dondurabilirsin denilmişti ama M2 kaliteli 1 tane yumurtamı dondurdum..
Doktorum insani yönü,mükemmeliyetçiliği,vazgeçmeyi sevmemesi ve işini seven yapısı ile birtanedir...
Bana menopoz denilmişti ve kistlerim görülmemişti..

Merhabalar ben de yumurta dondurmak istiyorum ama nerede yaptıracağıma karar veremedim özelde mi yaptırsam devlette mi
Kafam çok karışık
Sizin bir bilginiz var mı
Bana menopoz denilmişti ve kistlerim görülmemişti..

Bana yazabilir misiniz

26 yaşımdayım aynı durumla karşı karşıyayım erken menapoz dedıler ve henuz bekarım yumurtalık rezervım 0,01 in altında gözüküyor . Karyotip incelenecek .lütfen benimle iletişime geçermisiniz benzer durumda oluşumuz benm için bir umut sizinle konuşmaya çok ihtiyacım var.

Arkadaşlar iyi geceler herkeze.. dün yumurta transferim gerçekleşti yarın drla grşşcm dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…