Benimde yasim 26 adet düzensizliğm var şuan evliyim gün geçtikçe hiç adet göremedim artık menapozum sadece hapla adet goruyorum inşallah sizin öyle olmaz...Lütfen cevap verin
Tedavi sürecin nasıldı? Kilo alma gibi yan etkiler yaşadın mı? Bir de bekar bayanlara karından iğne ile toplanıyormuş sanırım bi bilgin var mı? Çok endişeliyim kürlere başladım bitkisel çözümlere yöneldimBana önce hormon tedavisi başlandı yumurtam büyütülmeye çalışıldı fakat folikül gelişmedi en fazla 15 oldu maalesef
merhaba arkadaşlar adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim erken menopoz dedi bekar olduğum için yumurta dondurma işlemi için tüp bebek merkezine başvurdum 2 kez hormon tedavisi gördüm ilkinde folikülü gelişmedi küçük kaldı ikincisinde bir folükülüm büyüdü fakat içinden yumurta çıkmadı doktorum tedaviyi tekrardan yapmayı önermedi adet düzensizliğim var yasım 26 olduğundan doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum ne önerirsiniz benim gibi olan olup evlendiğinde çocuğu olan oldu mu lütfen cevap verin teşekkürler
(Ölçülen ilk fsh 108 en son 25 geldi
Amh 0.54 )
İnş ya çok canım sıkıldı çok üzüldüm ama burayı okudukça daha iyi hissetmeye başladımbende 26 yaşındayım adet düzensizliği şikayetiyle gittim amh 0.55 dedi canım ben de yumurta dondurmayı düşünüyorum ve tüp bebek yapacağız. Hiç moralimizi bozmayalım 0.01 amh ile bile 5 yıl sürüyor menopoz ve çoğu çocuk sahibi oluyor
Gerçekten 5 yıl adet görmeyip sonra çocuğu olan var mıdır benim mesela şuan hapsiz 3 ay bekledim gelmedibende 26 yaşındayım adet düzensizliği şikayetiyle gittim amh 0.55 dedi canım ben de yumurta dondurmayı düşünüyorum ve tüp bebek yapacağız. Hiç moralimizi bozmayalım 0.01 amh ile bile 5 yıl sürüyor menopoz ve çoğu çocuk sahibi oluyor
Inşallah Allah'tan ümit kesilmezİbrahim Saraçoğlu anlatmıştı menopoza gireli 6 ay olmuş bir kadın hamile kalmiş ümidini kaybetme inşallah olur
Hemen yumurtalarını dondur bekleme .Bende bekarken oyleydim dondurmadim önemsemedim simdi ise yumurtalarim tamamen bittimerhaba arkadaşlar adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim erken menopoz dedi bekar olduğum için yumurta dondurma işlemi için tüp bebek merkezine başvurdum 2 kez hormon tedavisi gördüm ilkinde folikülü gelişmedi küçük kaldı ikincisinde bir folükülüm büyüdü fakat içinden yumurta çıkmadı doktorum tedaviyi tekrardan yapmayı önermedi adet düzensizliğim var yasım 26 olduğundan doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum ne önerirsiniz benim gibi olan olup evlendiğinde çocuğu olan oldu mu lütfen cevap verin teşekkürler
Amh 0.54 )
merhaba arkadaşlar adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim erken menopoz dedi bekar olduğum için yumurta dondurma işlemi için tüp bebek merkezine başvurdum 2 kez hormon tedavisi gördüm ilkinde folikülü gelişmedi küçük kaldı ikincisinde bir folükülüm büyüdü fakat içinden yumurta çıkmadı doktorum tedaviyi tekrardan yapmayı önermedi adet düzensizliğim var yasım 26 olduğundan doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum ne önerirsiniz benim gibi olan olup evlendiğinde çocuğu olan oldu mu lütfen cevap verin teşekkürler
Amh 0.54 )
Amh 0.54 )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?