Bence tüp bebek sürecindesiniz, doktor önermediği sürece bitkisel bir şey kullanmayın derim. Bir şeyi düzelticem derken başka değerleri bozabilirsiniz. Ben zamanında tek yumurta olduğunda, sabri cavkaytar diye bi doktor adı almıştım. Eğer sonuç alamasaydım gitmeyi düşünüyordum. Onun haricinde prowomen kullandım multivitamin olarak. Doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz. Bir de ben tüp bebeğe başladığımda amh 0.03 olan bi hasta spontan gebe kalmıştı tüp bebeğe gelirken. Amh geride ne kadar yumurtanız kaldığını gösteren bi hormon. Ama bu demek değil ki hamile kalamazsınız. 1 yumurta olduğu sürece umut var.
Benim de 4 yıl önce 1.19du amh. Ve 3-3 görünmüştü ilk bakıldığında. 2 aşılama oldum rapor için. Tüp bebeğe geçtiğimde sadece 3 folikül göründü 1 tane büyüyüp embriyo oldu. Sonraki toplamada daha çok büyüdü 5 tane oldu. Bu süreçte prowomen kullanmıştım. Bence vücudun uyarılmasıyla alakalı. Büyümeyen foliküller ilaç sayesinde büyüyebildi. Tavsiyem dert etmeyin. Ama tedaviyi de ertelemeyin