Düşük amh tek yumurta ile hamile kalan varmı

nazlizx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2023
5
3
25
Kızlar merhaba ben 26 yaşındayım ve ne yazık ki bana erken menopoz teşhisi konuldu amh 0.01 fsh 58 ve ben tüp bebeğe başladım bahçecide ilk denememde yumurta toplanamadı bir tane vardı oda boş çıktı ikinci de ise hoca bir yumurta var dedi ama bu sefer de östörojen hormonum çok düşmüş ve hoca bu değerlerle başlayamayız dedi bu ayı atlıyoruz dedi ilaç varde 21 gün kullan dedi benim gibi olup hamile kalan varmı ve östorojen hormonu nasıl artırılır

Merhaba bende de tek yumurta var adet olmayı bekliyorum. 2 ay evvel 2 yumurta ile tedaviye başka yerde başlamıştım gelişmedi denilip 8.günde doktor iptal etti fakat o yumurtalar sonradan gelişti ve ikiside kist oldu başıma bela oldu geçen ay başka doktorda kist operasyonu oldum içi boşaltıldı ikisininde ve prp yapıldı. 1ay doğum kontrol hapı kullanıp gel demişti kullandım gittim bu hafta tek 1 yumurtam varmış. Nasıl olcak ney nasıl olur bilmiyorum umutla bekliyorum bende nasip artık. Bana havuz yapılacak eğer olursa doktor düşük ihtimal dedi ama bakalım artık

Merhaba bende amh 004 ben menopoz belirtileri yaşıyorum sıcak basması gibi yaşım 31. Sonuç aldın mı tedavilerden ve sende böyle belirtiler var mıydı
Merhaba hiç toplama yapabildiniz mi acaba embriyonuz oldu mu ? Ben 1 kere bile toplamaya gidemedim ne yazık ki yumurta olduğu halde her ay bi aksilik cıktı bu ay da tek yumurta gözüküyor geçen ay 2 yumurta kist olmuştu operasyonla ici boşaltılmıştı ve prp yapılmıştı
Bu ay tek yumurta ama adet olunca klomene başla dedi adeti bekliyorum olmadım henüz

Kızlar merhaba ben 26 yaşındayım ve ne yazık ki bana erken menopoz teşhisi konuldu amh 0.01 fsh 58 ve ben tüp bebeğe başladım bahçecide ilk denememde yumurta toplanamadı bir tane vardı oda boş çıktı ikinci de ise hoca bir yumurta var dedi ama bu sefer de östörojen hormonum çok düşmüş ve hoca bu değerlerle başlayamayız dedi bu ayı atlıyoruz dedi ilaç varde 21 gün kullan dedi benim gibi olup hamile kalan varmı ve östorojen hormonu nasıl artırılır
merhaba şuan tedavileriniz sonuç verdi mi merak ettim bende sizinle aynı durumdayım da benim de 1 yumurtam vardı ve boş çıktı

Merhabalar sana küçğk bir hikaye anlatacağım tam 7 yıllık evliyim evliliğimin ilk yılından itibaren amh düşüklüğü teşhisi konuldu ve tam dört yıl tüp bebek merkezinde verdiğim mücadeleler sayısız başarısız yumurta toplamamaktalar ve pandemide bile tüp bebek için uğraşlarımız ve sonucunda aldığım büyük bir hayal kırıklığı var. Ama pes etmedim etmeye niyetim yoktu! İyi ki etmemişim dedim. Bülent tıraş hocamıza tam iki yıl tedavi gördük ve yumurta topladık ettiğimiz masraf bir yana dursun yaşanılan üzüntüler bizi daha çok yormuştu. Eşim ve ben tam bir savaş verdik kaderimizle inatlaşıyor asla çocuksuz ve bebeksiz bir hayatı düşünmüyorduk. Ta ki babamız kanser olup kendi derdimizi bırakana kadar. Umut olsun diye yazıyorum 32 yaşından 35 yaşıma kadar tüp bebek ile uğraştım bana göre savaştım akıl almaz bir mücadele verdim. Babamızın kanser olduğunu öğrendik ve tüp bebeği bıraktık yaşım 36 idi amh yerlerde tek bir yumurtam bile olmuyordu hiç unutmuyorum pandeminin ortasıydı babamız için günde üç hastaneden kemoterapi tedavisi alıyorduk günde üç hastane geziyorduk. Ve ben hamile kalmışım kendi kendime. Şimdi ili buçuk yaşında (Allah bağışlasın ) evladım var. Sakın umudunuzu kaybetmeyin mücadele verin rabbimden isteyin o sizi karşılıksız bırakmayacak !
Maşallah size ♥️ amh nız ilk öğrendiğiniz kaçtı peki

Bende 28 yasindayim yilin basinda 0.02 amh cikti. Hayata küstüm, bekarim. Sonra bahceci ve amerikan has ile gorustum. Amerikanda tedaviye devam ettim. Bahceci biraz ticarethane geldi acikcasi. Gorusme muayenesinde 1 yumurtam gorunmesine karsin ilk tedavi surecinde 4 tane cikti. Sonra 2 2 2 diye devam ederek 10 yumurtayi 4 operasyonda topladik ve biraktik. Doktor tavsiyem ya maslak acibadem bulent tiras ya amerikan bulent urman olur benim de. Ben gercekten cok uzuldum, suan bunun bos oldugunu anliyorum. Kaderinde varsa bir sekilde olacak onlemini al yeter
Sonuç aldınız mı

X