Yeni gördüm inşallah güzel geçmiştir transferinPersembe günü transferim olucak inşallah . Buradan da haber veririm tabiki
Merhaba. Şuan dinleniyorum bugün 3.günüm. 5. Güne 7 tane ulaştı. 2 tane aktarıldı.5 tanesidr dondurulduYeni gördüm inşallah güzel geçmiştir transferin5. Güne kaç embriyo ulaştı, kaçı transfer edildi kaçı donduruldu?
Cok iyi umarım tutunurlarMerhaba. Şuan dinleniyorum bugün 3.günüm. 5. Güne 7 tane ulaştı. 2 tane aktarıldı.5 tanesidr donduruldu
Bagıscı hakıında bi bilgim yok acıkcası dedigin gibi . 4aa kalitesinde aktarım yapıldıCok iyi umarım tutunurlarKaliteleriyle ilgili bilgi veriyorlar mı? Normal donör mü yoksa vip bagıscılarda mı sectiniz
Sımsıkı tutunsun yavruların inşaallahMerhaba. Şuan dinleniyorum bugün 3.günüm. 5. Güne 7 tane ulaştı. 2 tane aktarıldı.5 tanesidr donduruldu
Ben genetik mutasyon sonucu erken yumurta yetmezliği yasadıgım için geniş genetik taraması yapılmış bagıscılardan seçim yapmak istedik. Süpermiş 4aa. Klinikle ilgili hislerin nasıl memnun kaldınız mı?Bagıscı hakıında bi bilgim yok acıkcası dedigin gibi . 4aa kalitesinde aktarım yapıldı
Şuan icin iyi diyebilirim cok ilgililerdi . Her sorunumda sıkıntımda aradım sordum . Hemşiremde cok iyiydi sagolsun gece 1de bile yazdıgımda cevap aldım. Kıbrıstada yine gittigimizde cok ilgili oldular. Suan icin iyiyiz bakalım 1 ocakta sonucumuz ne olucak görücezBen genetik mutasyon sonucu erken yumurta yetmezliği yasadıgım için geniş genetik taraması yapılmış bagıscılardan seçim yapmak istedik. Süpermiş 4aa. Klinikle ilgili hislerin nasıl memnun kaldınız mı?
Kısmetse biz de 1 2 subat gibi gideceğiz. Simdilik düsüncemiz birlikte gidip 7 gün o süreci orada geçirmek. Otel konusunda da bilgi verir misin? Kliniğe yakın mıydı fiyatlandırma nasıldı?Şuan icin iyi diyebilirim cok ilgililerdi . Her sorunumda sıkıntımda aradım sordum . Hemşiremde cok iyiydi sagolsun gece 1de bile yazdıgımda cevap aldım. Kıbrıstada yine gittigimizde cok ilgili oldular. Suan icin iyiyiz bakalım 1 ocakta sonucumuz ne olucak görücez
Dr. Hit’e mi gidiceksinizKısmetse biz de 1 2 subat gibi gideceğiz. Simdilik düsüncemiz birlikte gidip 7 gün o süreci orada geçirmek. Otel konusunda da bilgi verir misin? Kliniğe yakın mıydı fiyatlandırma nasıldı?
EvetDr. Hit’e mi gidiceksiniz
Kliniğe yakındı evet ama orada 7 gün gecirmenin pek mantıgı yok. Gezicekseniz gerci o baska. Biz daha önce 2 kez gittigimiz icin hemde calıstıgımız icin 1 gece kalıp döndük. Oldugumuz yer bakir bi yerdi. Evet klinige yakın ama cevremizde pek birşey yoktı. Portviewde kaldık biz . Otelden memnunduk . Yemek eh idare ederdi
Biz ilk defa gideceğiz açıkçası ayrı ayrı git gel yapmak istemedik. Stresli değil de tatil havasında geçsin istiyoruz. İzin sıkıntımız yok o yüzden bir terslik olmazsa planımız bu yönde.Kliniğe yakındı evet ama orada 7 gün gecirmenin pek mantıgı yok. Gezicekseniz gerci o baska. Biz daha önce 2 kez gittigimiz icin hemde calıstıgımız icin 1 gece kalıp döndük. Oldugumuz yer bakir bi yerdi. Evet klinige yakın ama cevremizde pek birşey yoktı. Portviewde kaldık biz . Otelden memnunduk . Yemek eh idare ederdi
Anladım hayırlısı olsun. De. Hit otel listesi gönderiyor istersenizBiz ilk defa gideceğiz açıkçası ayrı ayrı git gel yapmak istemedik. Stresli değil de tatil havasında geçsin istiyoruz. İzin sıkıntımız yok o yüzden bir terslik olmazsa planımız bu yönde.
Tesekkürler evet Ege hanımla görüştük otelle ilgili bilgi aldım ama yakın zamanda gittiginiz için fikir almak istedim. Hakkımızda hayırlısı olsun umarım güzel sonuclar alırız hayallerimiz ve emeklerimiz bosa gitmezAnladım hayırlısı olsun. De. Hit otel listesi gönderiyor isterseniz
İnşallah 2023 harika bir hediye verecek size.Şuan icin iyi diyebilirim cok ilgililerdi . Her sorunumda sıkıntımda aradım sordum . Hemşiremde cok iyiydi sagolsun gece 1de bile yazdıgımda cevap aldım. Kıbrıstada yine gittigimizde cok ilgili oldular. Suan icin iyiyiz bakalım 1 ocakta sonucumuz ne olucak görücez
İnşalllaaaahhİnşallah 2023 harika bir hediye verecek size.
İnşallaj. Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasınnnTesekkürler evet Ege hanımla görüştük otelle ilgili bilgi aldım ama yakın zamanda gittiginiz için fikir almak istedim. Hakkımızda hayırlısı olsun umarım güzel sonuclar alırız hayallerimiz ve emeklerimiz bosa gitmez
Merhaba neler yaptınız?Merhaba benimde 22nde bu persembe transferim olucak. İnşallah güzel haberler alırız. Benimde 10 tane döllendi bugün 3.gün
dr. hit 'e gidiyoruz biz. 22nde transfer icin