YUMURTA DONASYONU

Merhaba bende yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdim. Herkes gibi araştırma içerisindeyim. 44 yaşındayım ve sayısız denemelerim oldu. Çoğu kimyasal oldu ve sonuç kalitesiz yumurta dendi. British ve gynolife arasında kararsızım. Hergün İnternette araştırmaktan yoruldum. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.Deneyimlerimizi paylaşmak isterim bende

Merhaba bende Vita altera yı düşünüyorum çok kararsızım bilgilerini benimle de paylaşır misin

Merhaba ne yaptınız acaba bizde doğuşla tedaviye başlayacağım korkuyorum

Merhaba ne yaptınız acaba bizde doğuşla tedaviye başlayacağım korkuyorum
Merhaba 17 sinde geldik doktora muayne oldum doktor rahim duvarn çok güzel 11 mm inşallah gebelik olusck dedi ..donörden 12 yumurta toplandı ..eşim sperm verdi..pgt gen tarama istedik ..şuan oteldeyiz bekliyorz bklm 22 sinde trasfer olucm ..onun dışında doğuşta çalışanlar çok güler yüzlü çok sıcak kanlı samimi geldilr ama işte yinede o kadar olumsuz yorumlrdn sonra acaba kandırılıyor muyum diye de düşünmeden edemiyorum inşallah güzel sonuçlar aliriz

Şimdi merkezle görüştüm 12 tane döllenmiş ,10 tane embriyo gelişim gösteriyor dedilr..22 sinde trasfer arkadaşlar sizce şuan durum nasıl bana gayet güzel gibi geldi

İnşallah dualarım sizinle Ezgi hanım mı destek oluyor orada ? Bende onunla iletişim halindeyim

İnşallah dualarım sizinle Ezgi hanım mı destek oluyor orada ? Bende onunla iletişim halindeyim
Allah razı olsun canım çok sağolsn bizimle Birçe hanım ilgileniyor kendisi çok ilgili sorduğum her soruya cevap aldim ..siz ne zmn tedaviye baslayacksnz

Allah razı olsun canım çok sağolsn bizimle Birçe hanım ilgileniyor kendisi çok ilgili sorduğum her soruya cevap aldim ..siz ne zmn tedaviye baslayacksnz
Bugün İstanbul da testleri veriyorum sonuçlara göre ve ocağın ilk haftası orada olacak şekilde planlayacağız çok kısa bir süre bu yüzden tedirginim yetişir mi yada yetişsin diye yanlış bişry yaparlar mı acaba

Bugün İstanbul da testleri veriyorum sonuçlara göre ve ocağın ilk haftası orada olacak şekilde planlayacağız çok kısa bir süre bu yüzden tedirginim yetişir mi yada yetişsin diye yanlış bişry yaparlar mı
hamgi otelde kalıyordunuz bende otel arayışındayım aynı zamanda

Hotel sun canm merkezle anlaşmalı ona göre fiyatta indirim oluyor

Sizin orada takiplerinizi yapan doktor normal kadın doğum doktoru mu yoksa tüp bebek doktoruna faln mi basvurdunz

Tüp bebek doktoru benim doktorum otel konusunda da ben hastaneye yakın bi otel buldum 7 gece 5 bin tl civarı normalden biraz ucuz gibi kendim buldum ama tereddütteyim hastane anlamalı oteli ne kadar ödediniz
Sizin orada takiplerinizi yapan doktor normal kadın doğum doktoru mu yoksa tüp bebek doktoruna faln mi basvu

Tüp bebek doktoru benim doktorum otel konusunda da ben hastaneye yakın bi otel buldum 7 gece 5 bin tl civarı normalden biraz ucuz gibi kendim buldum ama tereddütteyim hastane anlamalı oteli ne kadar ödediniztupbiz
Canm biz 8 bin tl ödedik 6 gecelik sabah kahvaltı ve yemek var otelde..başka seçenek olarak farklı oteller de sundular tabii ama bize burası daha uygun geldi ..çok fazla da önem vermedim açıkçası otele

Evet çokta önemli değil benim tereddütüm ödeme yapıp otelsiz kalmak orda büyük ihtimalle ben de hastanenin yönlendirdiğinde kalırım en azından kesin
Canm biz 8 bin tl ödedik 6 gecelik sabah kahvaltı ve yemek var otelde..başka seçenek olarak farklı oteller de sundular tabii ama bize burası daha uygun geldi ..çok fazla da önem vermedim açıkçası otele
o hal

Evet çokta önemli değil benim tereddütüm ödeme yapıp otelsiz kalmak orda büyük ihtimalle ben de hastanenin yönlendirdiğinde kalırım en azından kesin

o hal
Aynen canım çok fazla Luks oteller falan da var ama hem daha pahalıya geliyor hemde çoğunda gazino vs.var

Şimdi merkezle görüştüm 12 tane döllenmiş ,10 tane embriyo gelişim gösteriyor dedilr..22 sinde trasfer arkadaşlar sizce şuan durum nasıl bana gayet güzel gibi geldi
İçimden bir ses evlatlarına kavuşacaksınız diyor bak bunu yaz Bi kenara. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…