Merhaba bende Vita altera yı düşünüyorum çok kararsızım bilgilerini benimle de paylaşır misinÖncelikle Rabbim yardımcın olsun
Doğuştan uzak durun paranızı ve emeğimizi çöpe atmayın. Ağustosta maalesef beni bitirdilerŞuan Vita Altera ile bende görüşme içindeyim. Bir arkadaşım geçen Ctesi transferi oldu orda İnşAllah güzel haberlerini bekliyorum.. Bende sanırım bu ay sonuna doğru başlayacağım..
Hakkınızda hayırlısı olsun İnşaAllah
Merhaba ne yaptınız acaba bizde doğuşla tedaviye başlayacağım korkuyorumBende artık bundan emin olamaya başladım o kadar kötü yorumlr var kiieşime rahim duvarı yeterli değil vs. diye anlattığım da bana kızıyor yok ben hep olumsuz düşünüyormuşm o kadar parayı çöpe atamaktan korkuyrm bizim uçak biletleri faln da alındı ..napacagimi bilmiyorum
Merhaba 17 sinde geldik doktora muayne oldum doktor rahim duvarn çok güzel 11 mm inşallah gebelik olusck dedi ..donörden 12 yumurta toplandı ..eşim sperm verdi..pgt gen tarama istedik ..şuan oteldeyiz bekliyorz bklm 22 sinde trasfer olucm ..onun dışında doğuşta çalışanlar çok güler yüzlü çok sıcak kanlı samimi geldilr ama işte yinede o kadar olumsuz yorumlrdn sonra acaba kandırılıyor muyum diye de düşünmeden edemiyorumMerhaba ne yaptınız acaba bizde doğuşla tedaviye başlayacağım korkuyorum
İnşallah dualarım sizinleMerhaba 17 sinde geldik doktora muayne oldum doktor rahim duvarn çok güzel 11 mm inşallah gebelik olusck dedi ..donörden 12 yumurta toplandı ..eşim sperm verdi..pgt gen tarama istedik ..şuan oteldeyiz bekliyorz bklm 22 sinde trasfer olucm ..onun dışında doğuşta çalışanlar çok güler yüzlü çok sıcak kanlı samimi geldilr ama işte yinede o kadar olumsuz yorumlrdn sonra acaba kandırılıyor muyum diye de düşünmeden edemiyoruminşallah güzel sonuçlar aliriz
Allah razı olsun canım çok sağolsnİnşallah dualarım sizinleEzgi hanım mı destek oluyor orada ? Bende onunla iletişim halindeyim
Bugün İstanbul da testleri veriyorum sonuçlara göre ve ocağın ilk haftası orada olacak şekilde planlayacağız çok kısa bir süre bu yüzden tedirginim yetişir mi yada yetişsin diye yanlış bişry yaparlar mı acabaAllah razı olsun canım çok sağolsnbizimle Birçe hanım ilgileniyor kendisi çok ilgili sorduğum her soruya cevap aldim ..siz ne zmn tedaviye baslayacksnz
Bugün İstanbul da testleri veriyorum sonuçlara göre ve ocağın ilk haftası orada olacak şekilde planlayacağız çok kısa bir süre bu yüzden tedirginim yetişir mi yada yetişsin diye yanlış bişry yaparlar mıAllah razı olsun canım çok sağolsnbizimle Birçe hanım ilgileniyor kendisi çok ilgili sorduğum her soruya cevap aldim ..siz ne zmn tedaviye baslayacksnz
hamgi otelde kalıyordunuz bende otel arayışındayım aynı zamandaAllah razı olsun canım çok sağolsnbizimle Birçe hanım ilgileniyor kendisi çok ilgili sorduğum her soruya cevap aldim ..siz ne zmn tedaviye baslayacksnz
Hotel sun canm merkezle anlaşmalı ona göre fiyatta indirim oluyorBugün İstanbul da testleri veriyorum sonuçlara göre ve ocağın ilk haftası orada olacak şekilde planlayacağız çok kısa bir süre bu yüzden tedirginim yetişir mi yada yetişsin diye yanlış bişry yaparlar mı
hamgi otelde kalıyordunuz bende otel arayışındayım aynı zamanda
Sizin orada takiplerinizi yapan doktor normal kadın doğum doktoru mu yoksa tüp bebek doktoruna faln mi basvurdunzBugün İstanbul da testleri veriyorum sonuçlara göre ve ocağın ilk haftası orada olacak şekilde planlayacağız çok kısa bir süre bu yüzden tedirginim yetişir mi yada yetişsin diye yanlış bişry yaparlar mı acaba
Sizin orada takiplerinizi yapan doktor normal kadın doğum doktoru mu yoksa tüp bebek doktoruna faln mi basvu
Canm biz 8 bin tl ödedik 6 gecelik sabah kahvaltı ve yemek var otelde..başka seçenek olarak farklı oteller de sundular tabii ama bize burası daha uygun geldi ..çok fazla da önem vermedim açıkçası oteleTüp bebek doktoru benim doktorum otel konusunda da ben hastaneye yakın bi otel buldum 7 gece 5 bin tl civarı normalden biraz ucuz gibi kendim buldum ama tereddütteyim hastane anlamalı oteli ne kadar ödediniztupbiz
o halCanm biz 8 bin tl ödedik 6 gecelik sabah kahvaltı ve yemek var otelde..başka seçenek olarak farklı oteller de sundular tabii ama bize burası daha uygun geldi ..çok fazla da önem vermedim açıkçası otele
Merhaba, bizde uzun süredir araştırıyoruz. Dr. Hit içimize sindi. İstenen testleri yaptık kısmetse subat 2 3 gibi gideceğiz. Sürecini paylasırsan sevinirim.dr. hit 'e gidiyoruz biz. 22nde transfer icin
Aynen canım çok fazla Luks oteller falan da var ama hem daha pahalıya geliyor hemde çoğunda gazino vs.varEvet çokta önemli değil benim tereddütüm ödeme yapıp otelsiz kalmak orda büyük ihtimalle ben de hastanenin yönlendirdiğinde kalırım en azından kesin
o hal
İçimden bir ses evlatlarına kavuşacaksınız diyor bak bunu yaz Bi kenara. Allah yardımcımız olsunŞimdi merkezle görüştüm 12 tane döllenmiş ,10 tane embriyo gelişim gösteriyor dedilr..22 sinde trasfer arkadaşlar sizce şuan durum nasıl bana gayet güzel gibi geldi
Yaa ne güzel dediniz oyleeİçimden bir ses evlatlarına kavuşacaksınız diyor bak bunu yaz Bi kenara. Allah yardımcımız olsun
AminnnYaa ne güzel dediniz oyleeamin inşallah çok teşekkür ederim Rabb'im isteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsin inşallah