Yaa evet bu süreçte baştan beri eşler olduğu için süpriz yapmak biraz zor ama yanına bebek patiğini alıp önce sonuca sen bakarak süpriz yapabilir sinİnşallah canımbüyüsü bozulmasın diye evde test yapmamaya karar verdim ben bugüne kadar hep,hamile olduğumu hayal ederek eşime güzel bir kutu içinde bebek patiği hediye etmeyi düşünüyordm... belki çok basit çok yapan vardır ama benim için çok anlamlı geliyor...ama nasıl yapacağım bilmiyorum çünkü kan tahlilini vermeye birlikte gidicz
Bende dondaysan yaptıracağım ama bu söylediğiniz tabirlere çok yabancıyım aslında kadın hastalıklarına yabancısıyım 9 aylık evliyim ve alttan muayene bile çöm garibime gitmişti, amh değerim çok düşük olduğu için yaptıracağım doktor önerdiSadece sizden kaynaklı olmayabılır bu durum eşinizin sperm degerleri detaylı incelendi mi? Cunku embrıyo kaynaklı bir sorun varsada ilk 3 ay içerisinde düşük oluyor. Sizin bedenınız için bakılcaksa Pıhtılaşma olabılır bunun için bazı gen testleri uygulanıyor ya da bağışıklık testleri var vucut bebegı yabancı gorup saldırabılıyor. ilk 3 aydaki düşüklerin %60 70 i embrıyo kaynaklı oluyor eşinizin sperm sonucuna da detaylı baktırın. Bi de size transfer edılen embrıyo kalıteleri nasıldı?
Cok şükür canım yaSelamün aleyküm arkadaşlar kan sonucum 436 buçuk çıktı hamileym çok şükür cumartesi tekrar kan testi yaptiricm değerin katlanması gerekiyorms
Ayyy çok mutlu oldum maşallah. Ama ben sana demiştim hatırlarsan içimden birsesmhamile olduğunu söylemişti. Hamd olsun rabbime darısı başımızaSelamün aleyküm arkadaşlar kan sonucum 436 buçuk çıktı hamileym çok şükür cumartesi tekrar kan testi yaptiricm değerin katlanması gerekiyorms
Hangi merkezi düşünüyorsunBende dondaysan yaptıracağım ama bu söylediğiniz tabirlere çok yabancıyım aslında kadın hastalıklarına yabancısıyım 9 aylık evliyim ve alttan muayene bile çöm garibime gitmişti, amh değerim çok düşük olduğu için yaptıracağım doktor önerdi
Sen neyaptın canım kanda baktırdınmıMerhaba evet dün ve bugün test yaptımbekliyorum hala suan cok erken.
Evet canım hatırlıyorumAyyy çok mutlu oldum maşallah. Ama ben sana demiştim hatırlarsan içimden birsesmhamile olduğunu söylemişti. Hamd olsun rabbime darısı başımıza
Teşekkür ederim canımCok şükür canım yakaçıncı gunun? Kaç tane tuttu acaba
5. Haftada keseler gorulur canım inş hepsi tutmuşturTeşekkür ederim canımbugün trasnfer gününü saymazsak 12.günüm .. üç tane trasnfer olmuştum ama kaç tane tuttu bilmiyorum hemen belli olur mu ki
Teşekkür ederim canım elimden geldiğince sürecimi yazmaya devam edicmHayırlı olsun, transfer sonrası süreç hakkında da bizi bilgilendirebilir misiniz?
İnşallah canım5. Haftada keseler gorulur canım inş hepsi tutmuştur
Hangi merkezi düşünüyorsunv
Merhaba, pıhtılasma ve bagısıklıkla ilgili testler hangileri? Bunların düşüğe sebep oldugunu biliyorum ve acıkcası olabilecek herseyi elemek istiyorum. Bizde Dr. Hitte baslayacagız subatta.Embriyo kalitesi 5aa kalitesindeydi fresh yapıldı hitte yaptırdım ilk seferde tuttu. pihtilasmayla alakali hiçbir problemim yok ama bagisiklikla ilgili testler yapılmadı bana .şuan bı bebegim benimle beraber ins sağlıklı olur . Ama diğer bebek kese etrafında kanama falan yokken neden kalbi durdu şaşkınlık içindeyim .
Bu arada gözden kacırmısım ama zaten bebeğinin biri seninleymiş çok sevindim umarım saglıkla dünyaya gelirEmbriyo kalitesi 5aa kalitesindeydi fresh yapıldı hitte yaptırdım ilk seferde tuttu. pihtilasmayla alakali hiçbir problemim yok ama bagisiklikla ilgili testler yapılmadı bana .şuan bı bebegim benimle beraber ins sağlıklı olur . Ama diğer bebek kese etrafında kanama falan yokken neden kalbi durdu şaşkınlık içindeyim .
Beni dr 2 hafta sonra çağırdı ve 2 embriyonunda tuttuğunu kalplerinin oluştuğunu ama her zaman biri için risk olabileceğini söyledi. 10 gün sonra tekrar gidicem kalp atışını duyacağım inşallahTeşekkür ederim canımbugün trasnfer gününü saymazsak 12.günüm .. üç tane trasnfer olmuştum ama kaç tane tuttu bilmiyorum hemen belli olur mu ki