YUMURTA DONASYONU

Yaa ne güzel dediniz oylee amin inşallah çok teşekkür ederim Rabb'im isteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsin inşallah
Merhaba benimde 22nde bu persembe transferim olucak. İnşallah güzel haberler alırız. Benimde 10 tane döllendi bugün 3.gün

Slm.. Karar verdiniz mi?

Merhaba arkadaşlar bugün trasfer oldum transfer sonrası bana önerebilecgnz birşeyler varmı dikkat etmem gerekn vs.
Hadi hayırlı olsun canım. Tavsiyem olabildiğince düşünme stres yapma. Hamile olduğunu hisset. Bol bol Fuat. Dualarım seninle

Hadi hayırlı olsun canım. Tavsiyem olabildiğince düşünme stres yapma. Hamile olduğunu hisset. Bol bol Fuat. Dualarım seninle
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ben stresten embriyolarn kalitesini sormayı unuttumüç tane trasfer edildi

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ben stresten embriyolarn kalitesini sormayı unuttumüç tane trasfer edildi
Olsun artık bunlara takılma Allahın izniyle herşey güzel olacak. Sıkı sıkı tutunsun evlatların inşaallah

Olsun artık bunlara takılma Allahın izniyle herşey güzel olacak. Sıkı sıkı tutunsun evlatların inşaallah
Amin inşallah Allah razı olsun malesef dondurulmuş embriyom yok..yani acikcasi üç tane kalmıştı onun içinde 1000 Euro gibi bir fiyt istedilr dondurmaya biz ztn tedavi ücretini ucu ucuna denk getirmiştik donduramadk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…