Persembe günü transferim olucak inşallah . Buradan da haber veririm tabikiMerhaba, bizde uzun süredir araştırıyoruz. Dr. Hit içimize sindi. İstenen testleri yaptık kısmetse subat 2 3 gibi gideceğiz. Sürecini paylasırsan sevinirim.
Merhaba benimde 22nde bu persembe transferim olucak. İnşallah güzel haberler alırız. Benimde 10 tane döllendi bugün 3.günYaa ne güzel dediniz oyleeamin inşallah çok teşekkür ederim Rabb'im isteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsin inşallah
Yaa ne güzel inşallah güzel haberler aliczMerhaba benimde 22nde bu persembe transferim olucak. İnşallah güzel haberler alırız. Benimde 10 tane döllendi bugün 3.gün
Ebriyolrn gelişimi nasılmis pekii 10 tanesi de gelişim gösteriyor muuYaa ne güzel inşallah güzel haberler alicz
Slm.. Karar verdiniz mi?Merhaba bende yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdim. Herkes gibi araştırma içerisindeyim. 44 yaşındayım ve sayısız denemelerim oldu. Çoğu kimyasal oldu ve sonuç kalitesiz yumurta dendi. British ve gynolife arasında kararsızım. Hergün İnternette araştırmaktan yoruldum. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.Deneyimlerimizi paylaşmak isterim bende
Gelişim gösteriyorlar hala. 5.gün kaliteleri vs herşeyi ögrenip tranfer edilicek. Siz nerede olucaksınız tranferiEbriyolrn gelişimi nasılmis pekii 10 tanesi de gelişim gösteriyor muu
Doğuş tüp Bebek canmGelişim gösteriyorlar hala. 5.gün kaliteleri vs herşeyi ögrenip tranfer edilicek. Siz nerede olucaksınız tranferi
Hayırlısı olsun hakkınızda. Mutlaka yazıın burayadaaa cok heyecanlı . Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahDoğuş tüp Bebek canm
Malesef halaaa kararsızım.Okadar çok denedimki korkularım karar vermemi engelliyor. Allah yardımcımız olaunSlm.. Karar verdiniz mi?
Hadi hayırlı olsun canım. Tavsiyem olabildiğince düşünme stres yapma. Hamile olduğunu hisset. Bol bol Fuat. Dualarım seninleMerhaba arkadaşlar bugün trasfer oldum transfer sonrası bana önerebilecgnz birşeyler varmı dikkat etmem gerekn vs.
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ben stresten embriyolarn kalitesini sormayı unuttumHadi hayırlı olsun canım. Tavsiyem olabildiğince düşünme stres yapma. Hamile olduğunu hisset. Bol bol Fuat. Dualarım seninle
Olsun artık bunlara takılma Allahın izniyle herşey güzel olacak. Sıkı sıkı tutunsun evlatların inşaallahAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim ben stresten embriyolarn kalitesini sormayı unuttumüç tane trasfer edildi
Amin inşallah Allah razı olsunOlsun artık bunlara takılma Allahın izniyle herşey güzel olacak. Sıkı sıkı tutunsun evlatların inşaallah
Canım hayırlı olsunAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim ben stresten embriyolarn kalitesini sormayı unuttumüç tane trasfer edildi
Aa öyleyse sorayım hemen doğruyu söylerler umarımCanım hayırlı olsunkalitelerini hemşirene whatsaptan sorabılırsın tekrardan
Teşekkür ederim bu aradaCanım hayırlı olsunkalitelerini hemşirene whatsaptan sorabılırsın tekrardan
Güvenmek zorundayız canımAa öyleyse sorayım hemen doğruyu söylerler umarım
Nasılsınız tatlım.bebişlerinle herşey yolundadır inşallah.merakla bekliyoruzTeşekkür ederim bu arada