Merhaba evet dün ve bugün test yaptım bekliyorum hala suan cok erken.Merhaba transfer nasıl oldu hiç test yaptınız mı umarım güzel haber verirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba evet dün ve bugün test yaptım bekliyorum hala suan cok erken.Merhaba transfer nasıl oldu hiç test yaptınız mı umarım güzel haber verirsiniz
Yaaa çok güzel maşallah umarım sağlıkla kucağınıza alır büyütürsünüz darısı başımıza inanın şu çift çizgiyi görmek bile benim için mucizeMerhaba evet dün ve bugün test yaptım bekliyorum hala suan cok erken.
Merhaba transferiniz oldu mu inşallah güzel haberler verirsiniz bize de umut olurYaa ne güzel dediniz oylee amin inşallah çok teşekkür ederim Rabb'im isteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsin inşallah
Merhaba canım 22 sinde trasfer oldum şuan test günümü bekliyorum..henüz evde test yapmadmMerhaba transferiniz oldu mu inşallah güzel haberler verirsiniz bize de umut olur
Ayyy ben daha transfer olmadan eve 5 tane test siparişi verdimMerhaba canım 22 sinde trasfer oldum şuan test günümü bekliyorum..henüz evde test yapmadm
Kizz beni de heyecanlandiriyorsunztest alıp yapıcam en sonnAyyy ben daha transfer olmadan eve 5 tane test siparişi verdim
Güzel sonuçlar çıksın da az daha bekle bişey olmaz Allah nasip eder ise pozitif olursa eşine yapmak istediğin bir süpriz varmi elbette sürece dahil oldukları için heyecanla bekliyorlar ama yıllardır beklenen bir haber olduğundan ufak bir süpriz ile haber vermek istiyorumKizz beni de heyecanlandiriyorsunztest alıp yapıcam en sonn
Rabbim insallah yolunu acik etsin ikizlerin olsunGüzel sonuçlar çıksın da az daha bekle bişey olmaz Allah nasip eder ise pozitif olursa eşine yapmak istediğin bir süpriz varmi elbette sürece dahil oldukları için heyecanla bekliyorlar ama yıllardır beklenen bir haber olduğundan ufak bir süpriz ile haber vermek istiyorum
İnşallah canım büyüsü bozulmasın diye evde test yapmamaya karar verdim ben bugüne kadar hep,hamile olduğumu hayal ederek eşime güzel bir kutu içinde bebek patiği hediye etmeyi düşünüyordm... belki çok basit çok yapan vardır ama benim için çok anlamlı geliyor...ama nasıl yapacağım bilmiyorum çünkü kan tahlilini vermeye birlikte gidiczGüzel sonuçlar çıksın da az daha bekle bişey olmaz Allah nasip eder ise pozitif olursa eşine yapmak istediğin bir süpriz varmi elbette sürece dahil oldukları için heyecanla bekliyorlar ama yıllardır beklenen bir haber olduğundan ufak bir süpriz ile haber vermek istiyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşallahYeni gördüm inşallah güzel geçmiştir transferin 5. Güne kaç embriyo ulaştı, kaçı transfer edildi kaçı donduruldu?
Umarım bı hayalini gerçekleştirirsinİnşallah canım büyüsü bozulmasın diye evde test yapmamaya karar verdim ben bugüne kadar hep,hamile olduğumu hayal ederek eşime güzel bir kutu içinde bebek patiği hediye etmeyi düşünüyordm... belki çok basit çok yapan vardır ama benim için çok anlamlı geliyor...ama nasıl yapacağım bilmiyorum çünkü kan tahlilini vermeye birlikte gidicz
Çok teşekkür ederim inşaallah hepimiz en kısa zamanda hayalimizi yaşarken buluruz kendimiziUmarım bı hayalini gerçekleştirirsin Eki Görüntüle 3184345
Sadece sizden kaynaklı olmayabılır bu durum eşinizin sperm degerleri detaylı incelendi mi? Cunku embrıyo kaynaklı bir sorun varsada ilk 3 ay içerisinde düşük oluyor. Sizin bedenınız için bakılcaksa Pıhtılaşma olabılır bunun için bazı gen testleri uygulanıyor ya da bağışıklık testleri var vucut bebegı yabancı gorup saldırabılıyor. ilk 3 aydaki düşüklerin %60 70 i embrıyo kaynaklı oluyor eşinizin sperm sonucuna da detaylı baktırın. Bi de size transfer edılen embrıyo kalıteleri nasıldı?Mrb donasyon yaptirp daha sonradan düşük yapan varmı acaba sebebi neymiş hangi tahlilleri istiyorlar nasil bir yol izleniyor .?
Embriyo kalitesi 5aa kalitesindeydi fresh yapıldı hitte yaptırdım ilk seferde tuttu. pihtilasmayla alakali hiçbir problemim yok ama bagisiklikla ilgili testler yapılmadı bana .şuan bı bebegim benimle beraber ins sağlıklı olur . Ama diğer bebek kese etrafında kanama falan yokken neden kalbi durdu şaşkınlık içindeyim .Sadece sizden kaynaklı olmayabılır bu durum eşinizin sperm degerleri detaylı incelendi mi? Cunku embrıyo kaynaklı bir sorun varsada ilk 3 ay içerisinde düşük oluyor. Sizin bedenınız için bakılcaksa Pıhtılaşma olabılır bunun için bazı gen testleri uygulanıyor ya da bağışıklık testleri var vucut bebegı yabancı gorup saldırabılıyor. ilk 3 aydaki düşüklerin %60 70 i embrıyo kaynaklı oluyor eşinizin sperm sonucuna da detaylı baktırın. Bi de size transfer edılen embrıyo kalıteleri nasıldı?
1 bebegınızın sizinle birlike olması cok guzel belkide rahıme agır geldi 2 bebek tam olarak bazende 5aa gbi guzel bir embrıyo bıle olsa genetık acıdan iyi olmayabılıyorEmbriyo kalitesi 5aa kalitesindeydi fresh yapıldı hitte yaptırdım ilk seferde tuttu. pihtilasmayla alakali hiçbir problemim yok ama bagisiklikla ilgili testler yapılmadı bana .şuan bı bebegim benimle beraber ins sağlıklı olur . Ama diğer bebek kese etrafında kanama falan yokken neden kalbi durdu şaşkınlık içindeyim .
Bakalım pazartte günü kontrole gidip gorecem bebeğimi sağlıklı ve benimle olduğunu hissediyorum hayal kırıklığına ugramayacagimiz bir yıl olsun ins1 bebegınızın sizinle birlike olması cok guzel belkide rahıme agır geldi 2 bebek tam olarak bazende 5aa gbi guzel bir embrıyo bıle olsa genetık acıdan iyi olmayabılıyor
İnşallah hepımız bu yolda anne olalım kucaklarımız dolaun 2023 şans getirsinBakalım pazartte günü kontrole gidip gorecem bebeğimi sağlıklı ve benimle olduğunu hissediyorum hayal kırıklığına ugramayacagimiz bir yıl olsun ins