YUMURTA DONASYONU

Merhaba bende yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdim. Herkes gibi araştırma içerisindeyim. 44 yaşındayım ve sayısız denemelerim oldu. Çoğu kimyasal oldu ve sonuç kalitesiz yumurta dendi. British ve gynolife arasında kararsızım. Hergün İnternette araştırmaktan yoruldum. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.Deneyimlerimizi paylaşmak isterim bende
Slm.. Karar verdiniz mi?

Merhaba arkadaşlar bugün trasfer oldum transfer sonrası bana önerebilecgnz birşeyler varmı dikkat etmem gerekn vs.😊
Hadi hayırlı olsun canım. Tavsiyem olabildiğince düşünme stres yapma. Hamile olduğunu hisset. Bol bol Fuat. Dualarım seninle

Hadi hayırlı olsun canım. Tavsiyem olabildiğince düşünme stres yapma. Hamile olduğunu hisset. Bol bol Fuat. Dualarım seninle
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ben stresten embriyolarn kalitesini sormayı unuttum😔😔üç tane trasfer edildi

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ben stresten embriyolarn kalitesini sormayı unuttum😔😔üç tane trasfer edildi
Olsun artık bunlara takılma Allahın izniyle herşey güzel olacak. Sıkı sıkı tutunsun evlatların inşaallah

Olsun artık bunlara takılma Allahın izniyle herşey güzel olacak. Sıkı sıkı tutunsun evlatların inşaallah
Amin inşallah Allah razı olsun 🤲 malesef dondurulmuş embriyom yok..yani acikcasi üç tane kalmıştı onun içinde 1000 Euro gibi bir fiyt istedilr dondurmaya biz ztn tedavi ücretini ucu ucuna denk getirmiştik donduramadk

X