- 10 Kasım 2021
- 487
- 271
Merhaba Hitle görüştüm liste gönderdiler test için ama eşimin babasını kaybettik ve ertelemek zorunda kaldık .temmuz sonu ağustos başı gibi düşünüyorumCanım meraba Hitle gorustun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Hitle görüştüm liste gönderdiler test için ama eşimin babasını kaybettik ve ertelemek zorunda kaldık .temmuz sonu ağustos başı gibi düşünüyorumCanım meraba Hitle gorustun mu
Merhaba kan listesi mi gonderdiler test için bana da yolladılar bende görüştüm Tuğba hanımla yaa Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım hayırlısı olsun inşallahMerhaba Hitle görüştüm liste gönderdiler test için ama eşimin babasını kaybettik ve ertelemek zorunda kaldık .temmuz sonu ağustos başı gibi düşünüyorum
Allah razı olsun evet kan listesi test için . Ben de tuba hanım ile görüşüyordum. Hangi aşamadasınız şu an ?Merhaba kan listesi mi gonderdiler test için bana da yolladılar bende görüştüm Tuğba hanımla yaa Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım hayırlısı olsun inşallah
Vala bende yeni görüştüm bende senin gibi hem fiyat aldım hemde testleri attı zaten yakın zamanda yeni testlerimi yaptırmıştım hepsini bir iki tane yapilcak sadece ama kararsızım açıkçası ne yapicaz bilmiyorumAllah razı olsun evet kan listesi test için . Ben de tuba hanım ile görüşüyordum. Hangi aşamadasınız şu an ?
Merhabalar bende araştırma içindeyim yumurta donasyonu için ne kadar fiyat aldınız birde istenilen testler neler acaba hiç bilgim yok bu yolda herkese başarılar Allah kimseyi kucağı boş bırakmasın inşallahVala bende yeni görüştüm bende senin gibi hem fiyat aldım hemde testleri attı zaten yakın zamanda yeni testlerimi yaptırmıştım hepsini bir iki tane yapilcak sadece ama kararsızım açıkçası ne yapicaz bilmiyorum
Merhaba amin inşallah canım heryerde fiyat değişiyor ben yeni fiyat aldım 175 milyar arası söylendi testler icinde durumuna göre istiyolar zaten ama sperm testi kan testi kan grubunu TSH işte bulaşıcı hastalık var mı diye onun testini falan istiyor ?Sen hangi yerleri atastirdinMerhabalar bende araştırma içindeyim yumurta donasyonu için ne kadar fiyat aldınız birde istenilen testler neler acaba hiç bilgim yok bu yolda herkese başarılar Allah kimseyi kucağı boş bırakmasın inşallah
Burada en çok hit ismi duydum buradaki bütün yazıları okudum iyice beynim yandı çok kararsızım ben 2 yıldır menepozdayım nasıl olur bilmiyorumMerhaba amin inşallah canım heryerde fiyat değişiyor ben yeni fiyat aldım 175 milyar arası söylendi testler icinde durumuna göre istiyolar zaten ama sperm testi kan testi kan grubunu TSH işte bulaşıcı hastalık var mı diye onun testini falan istiyor ?Sen hangi yerleri atastirdin
Bende burada en çok hit duydum mesela benim yaptirdigim yerin adı bile geçmedi fazla nadir belki bende çok kararsızım yeniden başlayacağım çünkü ben çok uzun zamandır menopozdayim yani küçüklükten diyebilirim hayırlısı olsun inşallahBurada en çok hit ismi duydum buradaki bütün yazıları okudum iyice beynim yandı çok kararsızım ben 2 yıldır menepozdayım nasıl olur bilmiyorum
Bende burada en çok hit duydum mesela benim yaptirdigim yerin adı bile geçmedi fazla nadir belki bende çok kararsızım yeniden başlayacağım çünkü ben çok uzun zamandır menopozdayim yani küçüklükten diyebilirim hayırlısı olsun inşallah
Menepozda olanlara zaten fazla bir prosodur yok durum belli zaten kan testine göre ilaç tedavisine başlıyor rahim kalınlığını ölçüyor onlara uygun bir değerse zaten hemen transfer günü veriyorlarMenopozda olanlar için acaba prosedür nasıl ilerliyor normalde rahim kalınlığını için adet sonrası ilaca başlıyorlar
Amin canım sende hayırlısıyla kucağına al bebişlerini inşallahMerhaba arkadaşlar ev taşıdığım için msjlarq dönemedim evet hitte yaptrdim 11haftalik ikiz gebeyim ama tsh çok düşüyor durduramıyor biraz zor geçiyor sicakla düşük tehlikesini atlatamadik Allah isteyen çabalayan kimsenin emeğini boş çıkarmasın
Çok teşekkür ederim cevabınız için hayırlısı inşallah bende görüşme sağlayıp başlayacağım tedaviyeMenepozda olanlara zaten fazla bir prosodur yok durum belli zaten kan testine göre ilaç tedavisine başlıyor rahim kalınlığını ölçüyor onlara uygun bir değerse zaten hemen transfer günü veriyorlar
Rahim kaç mm ile başladı gittiğinizde kaç mm ile transfer oldu acabaMerhaba canm çok geçmiş olsun tez zamanda kucağına alırsın sende inşallah bundan bi arkadaşta Amerikan ivf ye gitcek ucret aynı değişmemiş merkez size en uygun donöru seçiyor ben hitte yaptrdim amh0.02 menopozdu cycolo ile adet gördüm gittim şuan ikizlere halimeyim Allah devamını nasip ederde sağlıcakla alırsam inşallah ve hepiniz inşallah
Merhaba bilgi için çok teşekkürler benim erken menopoz 3 yıl oldu yinede tekrar adet görülüyor muKızlar merhaba, ben size bilgi vereyim. HIT ile ilerliyorum. Menopozdaysanız estrofemi 1 ay kullanıp adet oluyorsunuz sonra tekrar estrofem coraspin vitamin vs başlıyorsunuz. Adetinizin ortalama 20- 25 gün gibi transferinizi oluyorsunuz. Arada rahim kalınlığına ve progestestron sonucunuzu iletiyorsunuz
Rica ederim, evet ilaç ile görüyorsunuzMerhaba bilgi için çok teşekkürler benim erken menopoz 3 yıl oldu yinede tekrar adet görülüyor mu
Rica ederim canım amon insalalh haber ver bana da tedavi sureciniÇok teşekkür ederim cevabınız için hayırlısı inşallah bende görüşme sağlayıp başlayacağım tedaviye
Benim de kafam karışık ben astroloji haritama da baktırıyorum en uygun ayı bulmak için ve bana 2025 yılı çok uygun dediler ama bunu beklemek istemiyorumVala bende yeni görüştüm bende senin gibi hem fiyat aldım hemde testleri attı zaten yakın zamanda yeni testlerimi yaptırmıştım hepsini bir iki tane yapilcak sadece ama kararsızım açıkçası ne yapicaz bilmiyorum