- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Aminn canım inşallah 3 emriyom oluştu dondurduk onları da şimdi 1 tanesini transfer ediceklerHayırlı olsun canım sağlıcakla güzel sonuçlar alırsın inşallahkaç embriyon oluştu bilgi verdiler mi
Ayy çok sevindim hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah bende dr hit ile pazar günü ön görüşmeye gideceğim inşallahCanım merhaba nasılsın ?Benim transferim belli oldu salı günü transfer olucak
Hadi hayırlı olsun inşallah şimdiden olumlu ilerlesin herşey hepimiz içinAminn canım inşallah 3 emriyom oluştu dondurduk onları da şimdi 1 tanesini transfer edicekler
Ay canım benim inşallahAyy çok sevindim hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah bende dr hit ile pazar günü ön görüşmeye gideceğim inşallah
Amin inşallah canımHadi hayırlı olsun inşallah şimdiden olumlu ilerlesin herşey hepimiz için
Merhaba teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın, çok sevindim umarım enn güzel haberleri verirsin sorunsuz atlatacağın bir süreç olur olumlu haberlerini bekliyorumCanım merhaba nasılsın ?Benim transferim belli oldu salı günü transfer olucak
Merhaba canım inşallahMerhaba teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın, çok sevindim umarım enn güzel haberleri verirsin sorunsuz atlatacağın bir süreç olur olumlu haberlerini bekliyorum
Canım merhaba nasılsın ?Benim transferim belli oldu salı günü transfer olucak
Canım teşekkür ederimCanım merhaba transferin oldumu nasıl geçti aklımdasın dualarım seninle
Merak ettim hangi sebeble sonlandirildi ? Nedeni nedirBen daha önce hit gittim ikizlerime hamile kaldım çok memnunum onlardan gebeliğim bazı nedenlerden dolayı sınlandırıldı ama yine gidicem
Cinsiyet secimi icinde mi?Bize otelsiz 5000 dedileroncelikle cevaplarin icin resekkur edrim birde seyi merak ediyorum mesala donorun ozelliklerini sectik ya.sadece w embriyo kaldi diyelim hic donduracj embriyomuz kalmadi.bu durumda ne yapiyorlar.ekstra gelecek.ay yumrta topluyorlar mi
Enfeksiyon sonucu kesede su azaldıMerak ettim hangi sebeble sonlandirildi ? Nedeni nedir
canım merhaba nasılsın test günün geldimi güzel haberlerini bekliyoruzzCanım teşekkür ederimiyim güzel geçti dün transfer oldum Allah razı olsun
Canım merhaba iyiyim çok şükür sen nasılsın?Evet canım yaklaştı test günüm pazar normalde ben cumartesi Allah için verirse kan vericem umarım yüksek çıkar sonuç pozitiftir .6-7-8 gün idrar testi yaptım hepsi çift çizgi çıktı pozitif yani ama pek guvenemedim yine de inslaalh kan da güzel bir değer görürüz umarım pozitififtir boş gebelik değildir
Ay hadi inşallah dua edeceğim sana Rabbim nasip etsin anneliğin en güzeliniCanım merhaba iyiyim çok şükür sen nasılsın?Evet canım yaklaştı test günüm pazar normalde ben cumartesi Allah için verirse kan vericem umarım yüksek çıkar sonuç pozitiftir .6-7-8 gün idrar testi yaptım hepsi çift çizgi çıktı pozitif yani ama pek guvenemedim yine de inslaalh kan da güzel bir değer görürüz umarım pozitififtir boş gebelik değildir
Ay canım amin inşallahAy hadi inşallah dua edeceğim sana Rabbim nasip etsin anneliğin en güzelini
Çoook sevimdim gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah canımCanım merhaba iyiyim çok şükür sen nasılsın?Evet canım yaklaştı test günüm pazar normalde ben cumartesi Allah için verirse kan vericem umarım yüksek çıkar sonuç pozitiftir .6-7-8 gün idrar testi yaptım hepsi çift çizgi çıktı pozitif yani ama pek guvenemedim yine de inslaalh kan da güzel bir değer görürüz umarım pozitififtir boş gebelik değildir
Amin canım inşallahÇoook sevimdim gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah canım