- 16 Ocak 2015
- 509
- 295
- 29
-
- Konu Sahibi gell bebegim
Bende öyle dün akşam oldum ya ilk denemem di hayırlısı artık bidahaki aya ne yapalım nasip değilmişArkadaslar adet oldum ya.uzgunum. bu ayda yumurta catlatma ihmgnesi ise yaramadi.3. Ayı denicez bakalım.
Allah hayirlisiyla tez vakitte nasip etsin inşallah
Bu kadar olur valla ya.off neydi bu böyle.allahim sabir versin.derman versin inşallah. Bende cok üzüldüm bende igne yaptirdim ve adet oldum.yikildik ya.Kizlar adet oldum moralim 0 suan çok üzgünüm
Ben ilk gun yatak dosek yattim inanki esim ben uzuntuden hasta olduk.allahim vakti zamani belirlwmistir.insallah gec belirlememistir.rabhim herkeze eclat nasip etsjn.buna cok ihtiyacimiz var tutar insallahBende öyle dün akşam oldum ya ilk denemem di hayırlısı artık bidahaki aya ne yapalım nasip değilmiş
Amin inşallah cnm hepimize Allah sabırlar versin.Bu kadar olur valla ya.off neydi bu böyle.allahim sabir versin.derman versin inşallah. Bende cok üzüldüm bende igne yaptirdim ve adet oldum.yikildik ya.
Sendemi igne vurduurmustun ?
Simdi planin ne igne yaptiracakmisin.ben 3 . Igneyi vurdurucam allahim insallah yardimci olur. hep beraber adet olduk hep beraberde hamile kaliriz inşallah.
Ve herk3ze su sayfada ben hamileyim diye ciglik atariz inşallah.gelsin minik elli bebislerimiz....
Cok geçmiş olsun bebem yaBen ilk gun yatak dosek yattim inanki esim ben uzuntuden hasta olduk.allahim vakti zamani belirlwmistir.insallah gec belirlememistir.rabhim herkeze eclat nasip etsjn.buna cok ihtiyacimiz var tutar insallah
Elbette cok ihtiyacimix var rabbim daha fazla bekletmesin inşallah. Uzun bi sure gecmis allahim sabir versin canım.Cok geçmiş olsun bebem ya
yani Allah vaktini saatini belirlemiste biz sabredemiyoruz amin inşallah.
Aynen cnm çocuk evin neşesi ınsallahh olurrr yaa bebelerimiz hemde çok ihtiyacimiz var
İnşallah cnm hayirlisi olsunElbette cok ihtiyacimix var rabbim daha fazla bekletmesin inşallah. Uzun bi sure gecmis allahim sabir versin canım.
Kelebecky nikinde bi arkadas var burda tavsiyesi uzerine 41 tane yasin okutmak iyi geliyomys hamile kalanlar olmus.yuce yasin es gecmez elbet.denemekte fayda var ne derdin katil istersen
Ne güzel cnm Allah nasip etmiş ve olmuş Hayirlisiyla kucaginiza alırsıniz inşallah...Bu arada 3 yıldır bebek sahibi olmak istiyorduk tüm testlerimiz temizdi hiçbir doktor yumurtlama takibi yapmadı normal değerler diye.doktorumu değiştirdim 2 . ayımda çok şükür tuttu.İnşallah sağlıkla doğum yaparım.Herkese de dilerim bebişleri olur fazla beklemeden
Ah bu kaynanalarrrrrCok geçmiş olsun bebem ya
yani Allah vaktini saatini belirlemiste biz sabredemiyoruz amin inşallah.
Aynen cnm çocuk evin neşesi ınsallahh olurrr yaa bebelerimiz hemde çok ihtiyacimiz var
Ozelden yaz bana ya bana rahim filmi dedi dr yani istedi bu ay kist ilac baslayamadik.moralim sıfır 400 tl rahim filmide cektirsemmi cektirmesemmi bilemedim.cokta zormuş.of offfİnşallah cnm hayirlisi olsun
olur katılmak isterim
Ay cok sevindim varya rabbim eline saglikli aldirmayi nasip etsin.insallah anali babali buyutmek nasip eder.Bu arada 3 yıldır bebek sahibi olmak istiyorduk tüm testlerimiz temizdi hiçbir doktor yumurtlama takibi yapmadı normal değerler diye.doktorumu değiştirdim 2 . ayımda çok şükür tuttu.İnşallah sağlıkla doğum yaparım.Herkese de dilerim bebişleri olur fazla beklemeden
Ay cnm bnm hiç korkma rahim filminden bende çok korkuyordum ama korktuğum gibi değil di gerçekten doktorun işi 5 dk lik ağrı si ise 2 dka lik az bise kanama oldum sonra geçti hemen ayaga kalktim hiç korkma cnm bence cektir çünki tüpler açık mi kapalimi ona bakılıyor ya onun için ona göre bi tedavi uyguluyor lar ben de 350 tl ye cekilmistimAh bu kaynanalarrrrr
Benimkinin sesi çıkmıyor oyle ama tabi cikanlari görüyorum.
Ozelden yaz bana ya bana rahim filmi dedi dr yani istedi bu ay kist ilac baslayamadik.moralim sıfır 400 tl rahim filmide cektirsemmi cektirmesemmi bilemedim.cokta zormuş.of offf
Allahim bi yol gostersin inşallah bu ay ilacsiz denicez bide tutarmis.ayy ay napicam sence 5 aylik evliyim 6 ya girecek ama bi yandan iyi olur diyorum bi yandan ne bilim erken diyorum allahim bizi siniyo kafayi yicem nerdeyse asagi sakal yukari bıyık ya
Ne yapsak
Ay cok sevindim varya rabbim eline saglikli aldirmayi nasip etsin.insallah anali babali buyutmek nasip eder.
Bende 3 igneyi yaptiracaktim ama bugun dr gittim kist oluşmuş. O yuzden klomene baslayamadim.ve üzüldüm.
Zaman kaybetmeden rahim filmi cektir dedi ucreti 400 tl bende memlekete gidicem orda cektireyim dedim allahin izniyle.sen cektirdinmi hic acaba
Darısı hayirlisiyla bize olsun ikiz demi bende istiyorum
Ah bu kaynanalarrrrr
Benimkinin sesi çıkmıyor oyle ama tabi cikanlari görüyorum.
Ozelden yaz bana ya bana rahim filmi dedi dr yani istedi bu ay kist ilac baslayamadik.moralim sıfır 400 tl rahim filmide cektirsemmi cektirmesemmi bilemedim.cokta zormuş.of offf
Allahim bi yol gostersin inşallah bu ay ilacsiz denicez bide tutarmis.ayy ay napicam sence 5 aylik evliyim 6 ya girecek ama bi yandan iyi olur diyorum bi yandan ne bilim erken diyorum allahim bizi siniyo kafayi yicem nerdeyse asagi sakal yukari bıyık ya
Ne yapsak
Ay cok sevindim varya rabbim eline saglikli aldirmayi nasip etsin.insallah anali babali buyutmek nasip eder.
Bende 3 igneyi yaptiracaktim ama bugun dr gittim kist oluşmuş. O yuzden klomene baslayamadim.ve üzüldüm.
Zaman kaybetmeden rahim filmi cektir dedi ucreti 400 tl bende memlekete gidicem orda cektireyim dedim allahin izniyle.sen cektirdinmi hic acaba
Darısı hayirlisiyla bize olsun ikiz demi bende istiyorum
Merhaba hos geldin canim.Herkese merhaba;
Foruma yeni katıldım.
2.çocuk için 1,5 senedir uğraşıyoruz. Bu ay Klomen+Glifor ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum. 2 adet yumurta oluştu.Mart 12 gibi iğneyi oldum. Adetime 7 gün var ve beklemek zor.
Sana anastezi yaptilarmi yapmadanmi yaptilar nasıldı. Devlette ucretsiz ozelde 380 yani 400 de gitsin.ona gore yapayim.Ay cnm bnm hiç korkma rahim filminden bende çok korkuyordum ama korktuğum gibi değil di gerçekten doktorun işi 5 dk lik ağrı si ise 2 dka lik az bise kanama oldum sonra geçti hemen ayaga kalktim hiç korkma cnm bence cektir çünki tüpler açık mi kapalimi ona bakılıyor ya onun için ona göre bi tedavi uyguluyor lar ben de 350 tl ye cekilmistim
Canim merhabaBende 280 tl ye cektirdim hemde anestesi olmadan canim.hicde acimadi ustelik arabayi esim uzaga parketti yakin bulamamisti.bide arabanin yanina kadar 3-4 sokak yurudum eve geldim işimi yaptim.belki de bende yapışıklık vardi ilac acti bilmiyorum ama film açık cikti.ffilm sirasinda yanma olur biraz dediler ama bisey hhissetmedim.belki ağrı eşiğim cok yuksek diye canim.
Merhaba hos geldin canim.
Evet zor yumurtanin ikiside tutarsa ikizin hayirli olsuna geliriz artik :)
Allah yuzune baksin bende bu ay kist olustu igne yaptiramadik dr diger aya dedi artık simdi oyle bekliyorum kasık agrim vardı bugun onun icin gittim gebelik t3sti istedi akintim vardi ilac vermeden once bakalim ona gore verelim dedi.insallah bu ay guzel haberler alırım.bende ikiz istiyorum allahim isteyenlere nasip etsin. Bana 41 yasin okut dedi burda arkadaş. Yasin okuttum yarin bagislicam insallah 50 yi gecti sanirim okuttugum yasin sayısı.
Allahim kabul etsin bugun guzel haber alsam ne var yani sende alirsin insallah varsa seninkide belli olmuştur.bi tahlilmi yapsan acaba.adetini beklicen ne yapmayi dusunuyosun.merak ettim