Yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kalanlarin paylaşım alanı

Kizlar adet oldum moralim 0 suan çok üzgünüm
Bu kadar olur valla ya.off neydi bu böyle.allahim sabir versin.derman versin inşallah. Bende cok üzüldüm bende igne yaptirdim ve adet oldum.yikildik ya.
Sendemi igne vurduurmustun ?
Simdi planin ne igne yaptiracakmisin.ben 3 . Igneyi vurdurucam allahim insallah yardimci olur. hep beraber adet olduk hep beraberde hamile kaliriz inşallah.
Ve herk3ze su sayfada ben hamileyim diye ciglik atariz inşallah.gelsin minik elli bebislerimiz....

Bende öyle dün akşam oldum ya ilk denemem di hayırlısı artık bidahaki aya ne yapalım nasip değilmiş
Ben ilk gun yatak dosek yattim inanki esim ben uzuntuden hasta olduk.allahim vakti zamani belirlwmistir.insallah gec belirlememistir.rabhim herkeze eclat nasip etsjn.buna cok ihtiyacimiz var tutar insallah

Amin inşallah cnm hepimize Allah sabırlar versin.
Evet bende iğne vurdurmustum cnm ilk defa.
Doktor bana hamile kalmazsa n 1 ay ara verelim 1 ay sonra gel yani demisti
2. Denemem olacak bi dahaki iğne
Ayy ınsallahh cnm ya hamile oluruz hepimixz Allahın izniyle
Bide varya bizim buralarda bu sene o kadar çok hamile bayan var ki kimi daha yeni kimi 5 aylık falan tek ben değilim yeni evlenenlerden 1.5 sene oldu da işte kaynana da caktiriyor arada off bebislerimiz olsada mutluluktan ucsakkk

Ben ilk gun yatak dosek yattim inanki esim ben uzuntuden hasta olduk.allahim vakti zamani belirlwmistir.insallah gec belirlememistir.rabhim herkeze eclat nasip etsjn.buna cok ihtiyacimiz var tutar insallah
Cok geçmiş olsun bebem ya
yani Allah vaktini saatini belirlemiste biz sabredemiyoruz amin inşallah.
Aynen cnm çocuk evin neşesi ınsallahh olurrr yaa bebelerimiz hemde çok ihtiyacimiz var

Aynen cnm çocuk evin neşesi ınsallahh olurrr yaa bebelerimiz hemde çok ihtiyacimiz var
Elbette cok ihtiyacimix var rabbim daha fazla bekletmesin inşallah. Uzun bi sure gecmis allahim sabir versin canım.
Kelebecky nikinde bi arkadas var burda tavsiyesi uzerine 41 tane yasin okutmak iyi geliyomys hamile kalanlar olmus.yuce yasin es gecmez elbet.denemekte fayda var ne derdin katil istersen

İnşallah cnm hayirlisi olsun
olur katılmak isterim

Günaydın Şekerler;
Ben aralıkta pregly di sanırım vuruldum tutmadı.ocakta otrıvelle buldum onu vurulmak zorunda kaldım göbüşten tam 13 gün sonra yaptıgım test pozitifti.o gün kan verdim 1300 dü.Yani 2. ayımda tuttu benim ama klomende kullandım ve çift yumurtaya sahiptim ocak ayında canlar.

Bu arada 3 yıldır bebek sahibi olmak istiyorduk tüm testlerimiz temizdi hiçbir doktor yumurtlama takibi yapmadı normal değerler diye.doktorumu değiştirdim 2 . ayımda çok şükür tuttu.İnşallah sağlıkla doğum yaparım.Herkese de dilerim bebişleri olur fazla beklemeden

Ne güzel cnm Allah nasip etmiş ve olmuş Hayirlisiyla kucaginiza alırsıniz inşallah...
bende Şubat ayının 23 nde ovitrelle ignesini vurulmustum ilk defa ama tutmadı 3 gün önce adet oldum üzüldüm olmadı diye ama bi yandan da hayırlısı diyorum Allah zamanını biliyor belki 2. Ve ya 3. De olur inşallah cnm hayirlisi

Ah bu kaynanalarrrrr
Benimkinin sesi çıkmıyor oyle ama tabi cikanlari görüyorum.
İnşallah cnm hayirlisi olsun
olur katılmak isterim
Ozelden yaz bana ya bana rahim filmi dedi dr yani istedi bu ay kist ilac baslayamadik.moralim sıfır 400 tl rahim filmide cektirsemmi cektirmesemmi bilemedim.cokta zormuş.of offf
Allahim bi yol gostersin inşallah bu ay ilacsiz denicez bide tutarmis.ayy ay napicam sence 5 aylik evliyim 6 ya girecek ama bi yandan iyi olur diyorum bi yandan ne bilim erken diyorum allahim bizi siniyo kafayi yicem nerdeyse asagi sakal yukari bıyık ya
Ne yapsak
Ay cok sevindim varya rabbim eline saglikli aldirmayi nasip etsin.insallah anali babali buyutmek nasip eder.
Bende 3 igneyi yaptiracaktim ama bugun dr gittim kist oluşmuş. O yuzden klomene baslayamadim.ve üzüldüm.
Zaman kaybetmeden rahim filmi cektir dedi ucreti 400 tl bende memlekete gidicem orda cektireyim dedim allahin izniyle.sen cektirdinmi hic acaba
Darısı hayirlisiyla bize olsun ikiz demi bende istiyorum

Ay cnm bnm hiç korkma rahim filminden bende çok korkuyordum ama korktuğum gibi değil di gerçekten doktorun işi 5 dk lik ağrı si ise 2 dka lik az bise kanama oldum sonra geçti hemen ayaga kalktim hiç korkma cnm bence cektir çünki tüpler açık mi kapalimi ona bakılıyor ya onun için ona göre bi tedavi uyguluyor lar ben de 350 tl ye cekilmistim

Evet ben Kasım ayında çektirdim rahim filmi ama aralık ayında babam vefat edince memlekete gittik degerlendiremedik ocakta degerlendirdik canim.ben ilk tahlilerimi yaptirdim ardindan film cektirdim ondan sonra klomen yumurta takibi en son otrivelle bitti.

Bende 280 tl ye cektirdim hemde anestesi olmadan canim.hicde acimadi ustelik arabayi esim uzaga parketti yakin bulamamisti.bide arabanin yanina kadar 3-4 sokak yurudum eve geldim işimi yaptim.belki de bende yapışıklık vardi ilac acti bilmiyorum ama film açık cikti.ffilm sirasinda yanma olur biraz dediler ama bisey hhissetmedim.belki ağrı eşiğim cok yuksek diye canim.

Herkese merhaba;
Foruma yeni katıldım.
2.çocuk için 1,5 senedir uğraşıyoruz. Bu ay Klomen+Glifor ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum. 2 adet yumurta oluştu.Mart 12 gibi iğneyi oldum. Adetime 7 gün var ve beklemek zor.

Merhaba hos geldin canim.

Evet zor yumurtanin ikiside tutarsa ikizin hayirli olsuna geliriz artik :)
Allah yuzune baksin bende bu ay kist olustu igne yaptiramadik dr diger aya dedi artık simdi oyle bekliyorum kasık agrim vardı bugun onun icin gittim gebelik t3sti istedi akintim vardi ilac vermeden once bakalim ona gore verelim dedi.insallah bu ay guzel haberler alırım.bende ikiz istiyorum allahim isteyenlere nasip etsin. Bana 41 yasin okut dedi burda arkadaş. Yasin okuttum yarin bagislicam insallah 50 yi gecti sanirim okuttugum yasin sayısı.
Allahim kabul etsin bugun guzel haber alsam ne var yani sende alirsin insallah varsa seninkide belli olmuştur.bi tahlilmi yapsan acaba.adetini beklicen ne yapmayi dusunuyosun.merak ettim

Sana anastezi yaptilarmi yapmadanmi yaptilar nasıldı. Devlette ucretsiz ozelde 380 yani 400 de gitsin.ona gore yapayim.

Birde tarih verdilermi su tarihte olmali diye yoksa muay3ne gunu hemen aldilarmi nasil oldu açık yazarmisin

Canim merhaba

Simdi sormak istedim anestesi yapilarkmi oldun rahim filminj.nasil oldu acaba detayli tekrar bahsedermisin.devlette ucretsizmis ama sanirim anestesi yok. Memleketteki devlette ikiside var eger anestezisiz acimadiycmsa burda olayim 380 cok pahali ya bedava varken ucretsiz yaptirayim.kredimiz var kredimin yarisi nerdeyse yazik gunah.
Sen ozeldemi oldun
Ve filmi nasil cekiyolar iceri biseymi aokuyolar alttan ultrason gibi birinde ojudum sumu basiyolar yazmisti ne tam olarak nasil acaba
Sorularimin hepsine cevap verirsen cok sevinirim detayini ogrenirsem icim rahat edecek diger turlu korkuyorum

hoşbulduk canım
Adeti bekleyeceğim , üzülmek istemiyorum erken erken 1 haftadır akıntı da var. Umarım kist falan oluşmamıştır. İnşallah güzel haberler alırsın sende canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…