Yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kalanlarin paylaşım alanı

Anladım cnm adeti më kadar bekleyeyim dime evet sabırrr...
Evet teste çok para doktuk hep insan bazen sabredemeyip yapıyo elimizde değil ki...
cnm iğne yi 67 tl falan di galiba pek hatirlayamadim
Aynı bende 68 e almıştım ovitrelle isminde.klomeni 10 gün kullandım ama.oyle yap dedi.yumurta gelişmemiştu uzattım klomeni.
Unutup bişeyler yapalım diyorum ama nafile Amway satmaya başladım bazen meşgul ediyo.hem kazanıyorm hem kafamı dağıtıyorm bazen ise yariyo
Bakalım ayin 13 u adet olmam lazım inşallah olmamda hamis olurum. Herkez olur inşallah.

bende de bu ay biraz mide bulantısı olmuştu, normalde de midem hassas ama şimdiye kadar beni rahatsız etmeyen kokular birkaç kere midemi bulandırdı. kasık ağrılarım vardı. ben de hamile olabileceğimi düşünmüştüm ama olmadı. yanlış anlama canım, kendini çok ümitlendirme. olmayınca çok üzülüyorsun tam bi hayal kırıklığı oluyor. aslında düşünmemek lazım ama o da olmuyor işte. tabi ki gönül hamile olmandan yana :KK66:
Yok haklısın canım katılıyorum kesinlikle.belirtim var diyerek ortalığı düşmemek lazım. Erken.amann artık bilmiyorum 41 gün âyet el kursu okudum. Neye yaptıysam şip diye oldu.ve tesadüf iğne yi vurdurdugum gün ayetel kürsü nun bitiş günü yani 41. Günüydü. Allahın bi hikmeti.bi ışığı oldu bana.ben bu ay hamile kalırsam kesin ayetel kürsü diyecem. Ona çok güveniyorum çok inanıyorum.hasta olursam uzulucem. Ama ayetel kürsü beni yolda koymaz inanıyorum buna
Inşallah Cemi cumlemize nasip edecek evlatları

Merhaba hoş geldiniz bayanlar :)
Bende rahim filmi çektirmedim. Igne tedavim bittiğinde eğer tutmanın olursa çekecez demişti. Ve cok zor diyorlar rahimi ilaç sıkıp dolduruyorlarmis. Ben dayanamam normalde canımı bilmem öyle ama o alttan ulttasonla bakıp beni bitiriyor ağrıyan. Buda Mahf eder beni.
Igne yi soran arkadaşımız ne kadar evlisin acaba.yeniysen doğal yolu tercih et derim.ben erkenden iğne yaptırdım. Yanlış yaptım aslında ama hayırlısı olsun başladım bi kere

Canım ben iki senelik evliyim ama sekiz aydir bebek dusunuyoruz. Fazla stres yapiyoruz. Rahim filmi istediler benden korkuyorum. İgne ise yarar mi acaba dedim.

Canım ben iki senelik evliyim ama sekiz aydir bebek dusunuyoruz. Fazla stres yapiyoruz. Rahim filmi istediler benden korkuyorum. İgne ise yarar mi acaba dedim.
Tabiki yarayabilir. Öyle hamile kalan çok. Stresten uzak tut kendini. Başka şeylere odaklan.rahim filmi zor diyorlar bilmiyorum ama klomen ve iğne iste olmazsa.ama 8 aylık korunuyor um dersen vermezler

Aynı bende 68 e almıştım ovitrelle isminde.klomeni 10 gün kullandım ama.oyle yap dedi.yumurta gelişmemiştu uzattım klomeni.
Unutup bişeyler yapalım diyorum ama nafile Amway satmaya başladım bazen meşgul ediyo.hem kazanıyorm hem kafamı dağıtıyorm bazen ise yariyo
Bakalım ayin 13 u adet olmam lazım inşallah olmamda hamis olurum. Herkez olur inşallah.
Oyle kizz hep bişeylerle uğraşıp kafa dagitmak lazım aslında senin yaptığın gibi
Bu Anway de sen güzel kazanc yapıyor musun elinde ürün kalıyor mu
inşallah hamiş kalırsın cnm Allahın izniyle hayirlisiyla gelsin bebelerimiz

kızlar önce size bi sorayım olmadı konu açıcam :/
benim bu ay regl kanamam normale göre baya az. çok özür dileyerek biraz açık yazıcam. normalde ilk 3 gün filan günde 3-4 ped değiştiririm hem de gece olanlarından. bu ay bir tane o da tam kirlenmiyor. ayrıca karnım şiş ve gaz sancısı çekiyorum. sizce ne olabilir? dün doktora gittiğimde sormayı unutmuşum, bide bazen ilk gün az gelip ikinci gün normale dönüyordu yine aynısı olur diye bekledim ama yok. hala aynı şekilde. bi sorun yoktur değil mi yaa :KK43::KK43::KK43:

Oyle kizz hep bişeylerle uğraşıp kafa dagitmak lazım aslında senin yaptığın gibi
Bu Anway de sen güzel kazanc yapıyor musun elinde ürün kalıyor mu
inşallah hamiş kalırsın cnm Allahın izniyle hayirlisiyla gelsin bebelerimiz
Kalmıyor urun mutlaka alan oluyo.urun başına 10 15 30 bile kar kalabiliyor.karli is.ve gerçekten o kataloğu incelerken zaman öyle geçiyor ve zevkli. Tavsiye ederim.
Inşallah hamile kalırım allahım hepimize güzel haberler mujdelesin

kızlar önce size bi sorayım olmadı konu açıcam :/
benim bu ay regl kanamam normale göre baya az. çok özür dileyerek biraz açık yazıcam. normalde ilk 3 gün filan günde 3-4 ped değiştiririm hem de gece olanlarından. bu ay bir tane o da tam kirlenmiyor. ayrıca karnım şiş ve gaz sancısı çekiyorum. sizce ne olabilir? dün doktora gittiğimde sormayı unutmuşum, bide bazen ilk gün az gelip ikinci gün normale dönüyordu yine aynısı olur diye bekledim ama yok. hala aynı şekilde. bi sorun yoktur değil mi yaa :KK43::KK43::KK43:
Yok canım korkma.benimde öyle oldu.iltihap yada sorun yok diye adlandırılıllyo. Benimde hemen hemen öyleydi bu son hastalıkta 4 gün surmesi gerekirken 9 gün sürüp çok az kanamaları bitirdim.sislik nedeni adetliyken olabilecek bişey şişlik çok normal. Kafana takılıyorsa konu aç yada açılı arayabilir danışmanı sorabilirsin.yada özel hastanenin kadın doğumun bağlanarak Dr Lada görüşebilirsin

Yok canım korkma.benimde öyle oldu.iltihap yada sorun yok diye adlandırılıllyo. Benimde hemen hemen öyleydi bu son hastalıkta 4 gün surmesi gerekirken 9 gün sürüp çok az kanamaları bitirdim.sislik nedeni adetliyken olabilecek bişey şişlik çok normal. Kafana takılıyorsa konu aç yada açılı arayabilir danışmanı sorabilirsin.yada özel hastanenin kadın doğumun bağlanarak Dr Lada görüşebilirsin

teşekkür ederim canım, sonunda cevap veren biri oldu :KK15:reglliyken olan şişlik bende bu kadar sürmezdi, regl ağrısı çekerken şişlik olurdu ama bu öyle değil. ya belki gaz sancısı olduğu için şişiyordur, bu ay da reglim az sürecektir bilemiyorum, iki aynı anda olunca tedirgin oldum. konu açtım ama henüz cevap yazan olmadı.

teşekkür ederim canım, sonunda cevap veren biri oldu :KK15:reglliyken olan şişlik bende bu kadar sürmezdi, regl ağrısı çekerken şişlik olurdu ama bu öyle değil. ya belki gaz sancısı olduğu için şişiyordur, bu ay da reglim az sürecektir bilemiyorum, iki aynı anda olunca tedirgin oldum. konu açtım ama henüz cevap yazan olmadı.
Komşularmda patlama derecesine gelen var.daha dün mesela kadının karnı şişti hala dün hastalığı bitti bugunde şişti. Ama geçirmiş sonra. Gaz vardır. Normaldir yani.bittiginde yumurtlama dönemi için gün sayfayi ve not almayi unutma :)

Komşularmda patlama derecesine gelen var.daha dün mesela kadının karnı şişti hala dün hastalığı bitti bugunde şişti. Ama geçirmiş sonra. Gaz vardır. Normaldir yani.bittiginde yumurtlama dönemi için gün sayfayi ve not almayi unutma :)

hemşire bi arkadaşım da geç döllenme olabileceğini söyledi. pztsi doktora gideyim en iyisi, bilemedim valla. klomen ve iğne kullandığım için doktor günleri söylüyor zaten, artık onları hesaplamıyorum, bir sonraki regl günümü hesapladım ama :)

hemşire bi arkadaşım da geç döllenme olabileceğini söyledi. pztsi doktora gideyim en iyisi, bilemedim valla. klomen ve iğne kullandığım için doktor günleri söylüyor zaten, artık onları hesaplamıyorum, bir sonraki regl günümü hesapladım ama :)
Haklısın doktora git bende pazartesi gideyim diyorum test yaptıysam meraktan olucem

Arkadaslar adet oldum ya.uzgunum. bu ayda yumurta catlatma ihmgnesi ise yaramadi.3. Ayı denicez bakalım.
Allah hayirlisiyla tez vakitte nasip etsin inşallah

X