Yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kalanlarin paylaşım alanı

Son regl tarihin neydi
Bu arada ben 25 inde gidicem hayatım egepole gidicem vazgeçtim 9 eylül den bir kaç tane arkadaşım orda doğum yaptı çok çok memnunlar Ünv hastanelerinde acil bir durumda o asistanlar beni korkutuyor anlamadan bilmeden habire mincikliyolar en iyisi egepol Dr cep tlf veriyomus gece bile olsa ariyorsun geliyormuş hemen güven verdi doğrusu

Ayin 24 unde.ama soyle birsey var.ben ilk ignemi haziranin 10unda vuruldum 10000lik.sonra birde gene haziranin 14 unde 5000 lik vuruldum.sizlerde boyle iki tanemi vuruldunuz.en sonuncusu 14 unde vuruldum bugun 19 u igneden dolayi pozitif cikmasin.ondan diyorum yapsammiki diye

Haziranin 24 de adet olmam lazim.ben haziranin 10 unda igneyi 10000 lik vuruldum.sonra haziranin 14unde gene 5000 lik vuruldum.bugun 19 u ya ayin diyorum kan versem ama igneden dolayi yanlis cikarsa sonuc.pozitif cikarmiki igneden oturu.

Egepolde gokalpe sakin gitme.ben hic memnun kalmadim.ceme git egepolde.bide sezeryan olmazsan hangi dr nobetciyse o giriyor egepolde.

Haziranin 24 de adet olmam lazim.ben haziranin 10 unda igneyi 10000 lik vuruldum.sonra haziranin 14unde gene 5000 lik vuruldum.bugun 19 u ya ayin diyorum kan versem ama igneden dolayi yanlis cikarsa sonuc.pozitif cikarmiki igneden oturu.
Canim şimdi asla doru çıkmaz bende yapmıştım onu bi kaç gün sonra negatife dönerse insan çok uzuluyo şimdi yapma 5 yada 6 gün sonra net sonuç çıkar az sabır çok az kaldı bi de düşünme onu kafaya taktın mi olmuyo aşılama dan sonra bende en az 15 tane test yapmıştım hepsi pozitifti 12. Gün kırmızılar geldi Dr ilaçtan pozitif çıkmış dedi

B
Egepolde gokalpe sakin gitme.ben hic memnun kalmadim.ceme git egepolde.bide sezeryan olmazsan hangi dr nobetciyse o giriyor egepolde.
egepol de Bülent beye aldım arkadaşlarımın ikisi onunla başlamış doğuma da aramislar evinden gelmiş bilemedim ki şimdi

onun adını duymadım hıc.memnun kalmıssa arkadasın gıt.fıyatlarıda uygun hem.testler ıcın falam hastahanede ısın olursa bana haber ver ege unv hallettırırım ben.cok velım var hastahanede calısan hemen erken sıraya randevu alırız ıslerın hemen cabucak hallolur.bakalım bugun kan versemmıkı acaba dedım ama carsambayada daha vakıt var.takmamaya calısıyorum ya.hayırlısı

Sağol tatlım benim takma çarşambayi bekle olacak

Kizlar ayin 10unda igne vuruldum.15inde test yaptim159cikti gebeyim sandim.igne etkisiymis.dun yani tekrar kan verdim 12 cikti.24unde adet olmam lazim.hrmde kan vercem tekrardan.bu dunku tahlil acaba ignenin etkisi gecti diyemi 12 cikti.yoksa ignenin etkisi gitti ben gebeyim yenimi yukseliyor hormon ondanmi12 cikti.cunku gebeysem daha 10gunluk.10gunluk beta hcg 12 cikmasi normalmiki.dunden beri aglamaktan gozlerim sisti.psikolojim bok oldu.hersey Allahtan hayirlisi

merhaba ben 2 yıllık evliyim 17-18 ay yasmin kullandım marttan beri korunmayı bıraktık ilk ay adetim 10gün gecikti sonraki ay 7 gün falan derken enson şuan 36. günde adet oldum ilk gecikdiğim ay dr kist gördü over kist adet olamadığın için olmuş dedi 3- 4 ay sonra tekrar gel bakalım dedi gittim kistler hala duruo tamda yumurtalıkların üstünde adetimin 2. günü ve 21. günü hormon testleri istedi . tekrar ultrasyon cekıldım ultrasyon dr. yumurtaların sert catlama olmuo kendını yumurtalıklardan atamıo sanırım o yuzden orada birikip kist oluşturmuş dedi. kadın dgum dr. daha görmedi kan sonuclarım cıksın ole gidicem bakalım.
kızlar var mı böle bir durum yasayan sonucu ne tedavisi ne 2 gündğr canım çok sıkkın

Selamm en son geçen sene aktif olmuşsunuz
Keşke size ulaşabilseydim
Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…