-
- Konu Sahibi gell bebegim
Bu arada ben 25 inde gidicem hayatım egepole gidicem vazgeçtim 9 eylül den bir kaç tane arkadaşım orda doğum yaptı çok çok memnunlar Ünv hastanelerinde acil bir durumda o asistanlar beni korkutuyor anlamadan bilmeden habire mincikliyolar en iyisi egepol Dr cep tlf veriyomus gece bile olsa ariyorsun geliyormuş hemen güven verdi doğrusuSon regl tarihin neydi
Eger yunurtlamadan sonra 10 geçtiyse çıkar bir de sen catlatma iğnesi yaptırmıştın değil miSon regl tarihin neydi
Canim şimdi asla doru çıkmaz bende yapmıştım onu bi kaç gün sonra negatife dönerse insan çok uzuluyo şimdi yapma 5 yada 6 gün sonra net sonuç çıkar az sabır çok az kaldı bi de düşünme onu kafaya taktın mi olmuyo aşılama dan sonra bende en az 15 tane test yapmıştım hepsi pozitifti 12. Gün kırmızılar geldi Dr ilaçtan pozitif çıkmış dediHaziranin 24 de adet olmam lazim.ben haziranin 10 unda igneyi 10000 lik vuruldum.sonra haziranin 14unde gene 5000 lik vuruldum.bugun 19 u ya ayin diyorum kan versem ama igneden dolayi yanlis cikarsa sonuc.pozitif cikarmiki igneden oturu.
egepol de Bülent beye aldım arkadaşlarımın ikisi onunla başlamış doğuma da aramislar evinden gelmiş bilemedim ki şimdiEgepolde gokalpe sakin gitme.ben hic memnun kalmadim.ceme git egepolde.bide sezeryan olmazsan hangi dr nobetciyse o giriyor egepolde.
Sağol tatlım benim takma çarşambayi bekle olacakonun adını duymadım hıc.memnun kalmıssa arkadasın gıt.fıyatlarıda uygun hem.testler ıcın falam hastahanede ısın olursa bana haber ver ege unv hallettırırım ben.cok velım var hastahanede calısan hemen erken sıraya randevu alırız ıslerın hemen cabucak hallolur.bakalım bugun kan versemmıkı acaba dedım ama carsambayada daha vakıt var.takmamaya calısıyorum ya.hayırlısı
Selamm en son geçen sene aktif olmuşsunuzben dokuz eylül normal polikliniğe gidiyordum 3 sene hiç bir şey yapmadılar 1 adım bile yok olur sizde bişi yok o testide yapalım bunu da yapalım sinirlendim hastanede özel bir hoca bakmaya başladı ömer erbil doğan ilk muayene de aşılama yaptı 3 ay içinde gebe kaldım anlayacağın drum süper sadece infertiliteye bakıyor başka hastalara bakmıyor bu işte uzman her gelen hamile çıkıyor ne sorun olursa olsun istersen ona da bir görün derim istersen beraber bile gidebiliriz inşallah en kısa zamanda sende bu haberi alırsın ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren bildiğim bilmediğim tüm nsanlara dua ediyorum Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin bundan böyle dualarımın içinde sende varsın