Yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kalanlarin paylaşım alanı

hoşbulduk canım
Adeti bekleyeceğim , üzülmek istemiyorum erken erken 1 haftadır akıntı da var. Umarım kist falan oluşmamıştır. İnşallah güzel haberler alırsın sende canım.
Olusmamistir insallah
Bendede 0 gebelik. Uzuldum ya akinti icin birsuru ilac verdi kullanicam kes sende gitsen bi an once akintinin onlemininal

Sana anastezi yaptilarmi yapmadanmi yaptilar nasıldı. Devlette ucretsiz ozelde 380 yani 400 de gitsin.ona gore yapayim.

Birde tarih verdilermi su tarihte olmali diye yoksa muay3ne gunu hemen aldilarmi nasil oldu açık yazarmisin
Yapmadılar cnm bana anestezi ben özel e gidiyorum doktorum tüpleri ne bakalım dedi ve hemen o gün rahim filmi ni istedi
muayene için gitmiştim yani tarih falan vermedi hemen çekildim o gün böyle oldu cnm

Sekerim doktorum onu tavsiye ettigi icin ozele gittim anestezi ben istemedim çünkü bugün bunu yaptiramazsam yarin nasil dogum yapacam diye düşündüm. Ilk olarak agrikesici igne yaptilar bi 15 dk sonra film odasina hemsire aldi beni film masasina yatirdi ve su muayene ederkerken asagiyi acmak icin kullandiklari alet varya(adını unuttum) onunla acti hemsire bu arada basbasayiz odada sohbet ediyoz bi yandan.sonra ustumu ortup doktoru cagirdi.gitmeden ilac aldirmislardi bize film ilaciymis Onu enjekte ederken kanallara doktorda karnimin ustunden filmi cekti.cok hafif bir sızı oldu o kadarcikmi.sonra doktor cikti hemsire temizledi icimi kanama olursa ceksin diye pansuman bezi koydu ucunu dışarı birakti.yatarken cikar yavasca dedi.benim için cok kolay gecti bide benimki park yeri bulamamis 3-4sokak yurudum evde işimi yaptim gece yatarken bezi cektim kanamam agrim olmadi.

Eltim beni cok korkutmustu yaptiramazsin anestesisiz cok agrin olur dayanamazsin felan.isyerimizde asistanimizin annesi anestesisiz rahmindeki miyom mu ne deniyor onlari temizletmis bana verdi gazı verdi gazı bende bi hışımla gittim anestesisiz cektirdim bide eve gidip 2 saat mutfaktan cikmadim.aksamustuneydi randevum mecbur yemek yapcaz açmı kalalım.ilacla gelen sızı varya benim adet dönemimdeki agrinın anca onda biridir yani.regl görürken daha kötü oluyo. Bu sinek ısırıgı gibiydi yahu kızlar.

Burda agritan ne beni onu anlamadim :)
Ilaci icinemi veriyolar.arkadaslarin agrittigi sey ne icine sokulan aletmi ilacni yada ne bilim ignemi sana igne yapmislar ya 15 dkka once bu anestezi ignesi deil demi

Bu daha aciklayiciydi tesekkurederim :)
Iyi hadi hayirlisi memlekette bana rahim filmi yolu göründü

Burda agritan ne beni onu anlamadim :)
Ilaci icinemi veriyolar.arkadaslarin agrittigi sey ne icine sokulan aletmi ilacni yada ne bilim ignemi sana igne yapmislar ya 15 dkka once bu anestezi ignesi deil demi

Şekerim ilaci kanallara sıkıyor o ilac cok hafif sancı yapiyor o kadar yahu. Acmak icin koydukları aletleri her nereye gidersen git asagi acmak icin kullanıyorlar su plastikten oluyor ya. O acitmazki tüm Doktorlar devlet dahil hepsi muayenede kullaniyor.
Vuruldugum igne klasik agri kesici kas gevseltici igne. Anestezi istemedim çünkü. Bu kadar büyütmeye gerek varmı alt tarafi muayenedeki gibi acip ilac veriyolar kadarcik.bunu kaldiramiyon nasıl dogum yapacaksın canım. Bu kadar korkutma gözünü 5 dk sürüyor en fazla aleti taktiktan sonra.ben hep icimden bebegim icin bebegim icin sabır sabir dedim.kendimu sakin tuttum.

Isteyen herkese nasip etsin canım benim. Evet 11 haftalik gebeyim haftaya testler için gitcez bakalım bazi doktorlar cinsiyet tahmini yapıyormuş bizimki soyleyecekmi?BBugunleri dört gözle bekledim ben tam 3 yıldır. Bu doktoru buldum bi film bi klomen bi yumurta catlatma ignesiyle halletti.saolsun.benim esimde hız sorunu var.oona da keci boynuzu pekmezinin özü varmış ondan yedirdim sabah aksam 1 tatlı kaşığı hergun.

Bizde sorun yok ama yinede esime keci bonuzu ozu yediriyorum
Filimde ilac gibi bietkisi oluyomu acaba sen 1krremi klomn kullandn

Valla film icin tıkanıklık yada yapışıklık varsa açıyor diyorlar ama en iyi doktorlar bilir canım. Ben film cektirdim kasimda. Ocakta klomen kullandım cift yumurtam olustu o ay.dedigi gunde otrivelle catlatma ignesi vuruldum 24.-36.-48.saat birliktelik oldu igneden sonra canim.

Ikizmi yani :)
Allahimm banada nasip etsin inşallah

Cift yumurtam olustu öyle bir ihtimalim vardi doktorum dedi ama gecen haftalarda tek gebelik miş öğrendik. Buna da şükür canim.8 yasinda bir kizim var zaten. Allahım isteyen herkese nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…