- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
aramızda bır gun var benımkısı 27 bebıslerımız olur bu ay aynı olcaz bak bu hafta sıkı calısın bılıosn yumurtalama gunlermzbenim de 15.gün bugün 26 ekim miydi senin canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aramızda bır gun var benımkısı 27 bebıslerımız olur bu ay aynı olcaz bak bu hafta sıkı calısın bılıosn yumurtalama gunlermzbenim de 15.gün bugün 26 ekim miydi senin canım?
evet canım çalışmaya devam, benim 25 ekimdi son adetim, 2 gün var aramızda, 27 günden bir geliyor bu ay 21 kasımda bekliyorum gelirse, inşallah gelmez şöyle 9 ay hamişlikten dolayı ama kısmet bu işler....aramızda bır gun var benımkısı 27 bebıslerımız olur bu ay aynı olcaz bak bu hafta sıkı calısın bılıosn yumurtalama gunlermz
aynenn cnmm ınsaallh sen yakıyı ne zzaman taktınevet canım çalışmaya devam, benim 25 ekimdi son adetim, 2 gün var aramızda, 27 günden bir geliyor bu ay 21 kasımda bekliyorum gelirse, inşallah gelmez şöyle 9 ay hamişlikten dolayı ama kısmet bu işler....
benim hani geçen hafta akıntı gelmişti, o zaman ilişkiden 2-3 saat önce taktım, sonraki günlerde de yeniledim, 2 güne bir çıkarıp ilişki günü yenisini taktım...aynenn cnmm ınsaallh sen yakıyı ne zzaman taktın
ya ne dıcem kuzum bırde bnm ayaklarıkmm buz resmennn yanı onunda kötü etkısı vardır dımı napsam acabaevet canım çalışmaya devam, benim 25 ekimdi son adetim, 2 gün var aramızda, 27 günden bir geliyor bu ay 21 kasımda bekliyorum gelirse, inşallah gelmez şöyle 9 ay hamişlikten dolayı ama kısmet bu işler....
hımm bnm adama dıyeyımm gelırken alsınnn tam bele dogru takıymbenim hani geçen hafta akıntı gelmişti, o zaman ilişkiden 2-3 saat önce taktım, sonraki günlerde de yeniledim, 2 güne bir çıkarıp ilişki günü yenisini taktım...
ayakları sıkı tut canım, evdesin nasılsa, bir yerlerde okumuştum akşamları sıcak suya sokuyorlarmış bi de giy üstüste 2 çorap, patik falan sıcak tutmaya çalışya ne dıcem kuzum bırde bnm ayaklarıkmm buz resmennn yanı onunda kötü etkısı vardır dımı napsam acaba
ben kuyruk sokumu üstüne yapıştırdım ağrı da vardı zaten süper iyi geldi ağrıyı da aldıhımm bnm adama dıyeyımm gelırken alsınnn tam bele dogru takıym
ben ev babetıyle gezerım hıc cıkarmamm sımdı daha kalınını gydım ıkıde corap ama buaz bana fayda etmıoayakları sıkı tut canım, evdesin nasılsa, bir yerlerde okumuştum akşamları sıcak suya sokuyorlarmış bi de giy üstüste 2 çorap, patik falan sıcak tutmaya çalış
sıcak suya sok istersen biraz, sonra da giyersin çoraplarını üstüne...ben ev babetıyle gezerım hıc cıkarmamm sımdı daha kalınını gydım ıkıde corap ama buaz bana fayda etmıo
aynenn bide onu denıyım bı tane şöyle bi koca karı bulsam bilgili bu konularda daha ne isterım ne varsa eskılerde varsıcak suya sok istersen biraz, sonra da giyersin çoraplarını üstüne...
yaaa aynen, senin lokman hekim kitabında yok mu farklı yöntemleraynenn bide onu denıyım bı tane şöyle bi koca karı bulsam bilgili bu konularda daha ne isterım ne varsa eskılerde var
ay vardaaaaa ne sen sor ne ben soylıyım onlarda kürlerle alakalı bak dur bıtane kürü yazayım kıtap prjınal gercek kıtabı 20 yıldır görumcemdeymıs ben onun evıne gecmıstım kilerde buldum gecenn ay halbukı devamlı kilere giriorm görmedım bır baktım yerdeyaaa aynen, senin lokman hekim kitabında yok mu farklı yöntemler
eyvah eyvah, ben hayıtı kaynatmaya üşenip hazır suyunu kullanıyorum, bunlar da ne böyle.. ömrümde tavşan bile görmedim beynini nasıl bulup yiyeceğim ayol...hahahahha.. bu senin sarımsakçı amcanın kitabı değil mi...ayyy hiç bana göre değilGEBELİĞE YARDIM EDİCİ TERKİPLER
TERKİP1: birer bardak at sütü içilir.
TERKİP2:ravend çini bal ile macun halıne getirilir ve birer kasık yutulur.
TERKİP3:Bırer adet tavsan beyni yenir.
TERKİP4: badem 26gr çam fıstıgı 26gr.şamfıstıgı26gr.fındık26gr agac kavunu kabugu 12 gr zencefil12grtarcın 12 gr tere tohumu6 gr bu maddeler yeteri kadar sekerli mercan köşk suyu ile hamur yapılarak bırer kasık yutulur
Evet düzenliydi.bu.sadecr Son olduğumda adet bitimi kahverengi akıntı oldu onun için gitmişdimIki uc ay öncesinde adetlerin duzenli miydi?
evet mesela bana olmaz dedi, bu değerlerle tüp bebek bile olmaz dedi, ben ne yaptım, hiç moralimi bozuyor muyum? hayırrr!!! uğraşıyorum, ben elimden geleni yapayım da, gerisi Allahtan...