Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki ay bitti üç ay olacak ve tarlusal içtim gene yok hamilede değilim çünkü testte yaptım.hersey bi anda oldu.
sakın tatlım, karamsarlığa yer yok, hep dediğim gibi evet menopoza gireceğiz ama şimdi değil!Bazen moralmen o kadar iyi oluyorum ki Bazen de kendimi her an menapoza giricekmisim gibi karamsar hissediyorum.
canım görün bakalım doktora bir daha, ne zaman gideceksin? yeniden testleri yaptır, sonuçlara göre bir yol izle (bu atada 2 hafta sonra gideceğim diye yazmışsın pardon canım fark edemedim)İki ay bitti üç ay olacak ve tarlusal içtim gene yok hamilede değilim çünkü testte yaptım.hersey bi anda oldu.
süppeerrr benim de hayıtım bitmiş, akşama alacağım tekrardan, folikasit kullanıyor musun tatlım? yumişler ne olmuş? büyümüş mü?kızlar aktardan bugun hayıt suyu aldım civanpercemli bal karısımlı bitki aldım testere dişli aslan pencesi arı sütü polen bal karısımı kecıboynuzu yulaf ne bulursam aldm
folik asıt kullanmıorm dusundum ama alamadım zararı olurmu bılemedım aksu vıtal dıye bı marka var bılıomsn aktarlarda güvelnılırlıgı ne kadrsüppeerrr benim de hayıtım bitmiş, akşama alacağım tekrardan, folikasit kullanıyor musun tatlım? yumişler ne olmuş? büyümüş mü?
sakın tatlım, karamsarlığa yer yok, hep dediğim gibi evet menopoza gireceğiz ama şimdi değil!
onu bilmiyorum ama gebe kalmadan 3 ay önce folikasit başlanmalı diye biliyorum, benim doktor da vermedi bana, hamile kalamayacağımdan o kadar emin ki demekkki ama ben eczaneden folbiol aldım ve içiyorum her gün 1 adetfolik asıt kullanmıorm dusundum ama alamadım zararı olurmu bılemedım aksu vıtal dıye bı marka var bılıomsn aktarlarda güvelnılırlıgı ne kadr
bende alıyım o zaman fsh yukseklıgınden yumurta gelısmıo ıste buyume cok az oluo onun için bır kac karısım aldım bırde kızlar dun gece ben yıne topıc topıc gezıodum yakı ile hamıle kalan varonu bilmiyorum ama gebe kalmadan 3 ay önce folikasit başlanmalı diye biliyorum, benim doktor da vermedi bana, hamile kalamayacağımdan o kadar emin ki demekkki ama ben eczaneden folbiol aldım ve içiyorum her gün 1 adet
ayy bebegım bak ne zamandır monte sen ben beraberız aştık bunları ya bende artık daha ıyıyım sende oyle ol üzülme vaallla neler neler var kımlere cocuk olmaz asla demıslerde hamıle kalmıslarIçim daralıyor. Geceleri uyuyamıyorum. Menapoz oncesi oluyor sanirim böyle. Arkadaşlarım beni rüyalarında hamile görüyorlar. Oysaki ihtimalim nerdeyse hiç yok.
canım kabullenme, pes etme, sakin tutmaya çalış kendini lütfen...Içim daralıyor. Geceleri uyuyamıyorum. Menapoz oncesi oluyor sanirim böyle. Arkadaşlarım beni rüyalarında hamile görüyorlar. Oysaki ihtimalim nerdeyse hiç yok.
senin fsh yüksek değil ki, senin prolaktin yüksekti bi tek değil mi? ben diyorum size yakı diye, beni dinleyen yok...ben de yumurtlama dönemimde hep yakı yapıştırdım bu ay, hem bel ağrılarımı aldı, hem de yumurtaları sıcak tutuyormuşbende alıyım o zaman fsh yukseklıgınden yumurta gelısmıo ıste buyume cok az oluo onun için bır kac karısım aldım bırde kızlar dun gece ben yıne topıc topıc gezıodum yakı ile hamıle kalan var