Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
havuç ve incir kürü uygulamıs canım arada sırada eine kecıboynuzu kürü uygulamıs ben prolaktınden dolayı havuc ve incir kürünü uygulayamıyorum fakat esıme kecıboynuzu kürünün yapcam malzememı aldımBernacım dua msj ı için tşk ederim. hangi kürü uygulamış? biliyor musun?
havuç ve incir kürü uygulamıs canım arada sırada eine kecıboynuzu kürü uygulamıs ben prolaktınden dolayı havuc ve incir kürünü uygulayamıyorum fakat esıme kecıboynuzu kürünün yapcam malzememı aldım
ben yediriyorum her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyor, arada da keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içiriyorum onu sevmedi, pek istemiyor :))) eşlerimizi de kendimize benzeteceğiz bu gidişleEşinde sperm sorunu varsa keçi boynuzu pekmezi de yedir. o da çok etkiliymiş. burda forumda okudum. bayanın birinin eşinin sperm sayısı 10 milyonmuş. eşi 15 gün keçiboynuzu pekmezi yemiş. 21 milyona çıkmış. sabah akşam aç karnına yeniyor.
ben yediriyorum her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyor, arada da keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içiriyorum onu sevmedi, pek istemiyor :))) eşlerimizi de kendimize benzeteceğiz bu gidişle
yazık yaaa, bir an önce gelsin şu bebişler de hep birlikte kurtulalım bu mücadeleden :)Benim eşimde keçiboynuzunun hem suyunu içiyor hem de pekmezini yiyiyor. canım bence eşlerimizde bize benzediler bile.. :)
kecıboynuzu pekmezı aldımm kendım ıcın ama sperm ıcın ıyı oldugunu duyunca esımede yedrmeye basladım esımın sperm sayısı 20 milyon sınırdaEşinde sperm sorunu varsa keçi boynuzu pekmezi de yedir. o da çok etkiliymiş. burda forumda okudum. bayanın birinin eşinin sperm sayısı 10 milyonmuş. eşi 15 gün keçiboynuzu pekmezi yemiş. 21 milyona çıkmış. sabah akşam aç karnına yeniyor.
yazık yaaa, bir an önce gelsin şu bebişler de hep birlikte kurtulalım bu mücadeleden :)
gulbıl senın fsh kactı cnminşallah tatlım. eşim bıkmıştır kesin benim zırzır ağlamalarımdan.
hayıt,aslanpençesi bırakılmayacak tatlım, rahmi güçlendiriyor bunlar...çörekotundan endişeliyim, çok emin değilim... keçiboynuzu zaten yiyebiliriz, eşimizde...Bu kürleri uygularken hamile kalabilmemiz mümkün mü sizce? hamile kalabilmek için kürleri bırakmamız gerekmiyor mu? en azından ovülasyondan adet başlangıcına kadar.
aşkolsun sana yaaaa.... ağlama sakın, harap etme kendini de eşini de... vallahi ilk gün duyduğumda biraz işyerinde wc de gizli gizli ağladım, o kadar, o günün akşamı aktara gidip savaşıma başlamıştım bileinşallah tatlım. eşim bıkmıştır kesin benim zırzır ağlamalarımdan.