Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elinde tatlım, inan her şey elimizde...olay beyinde bitiyor, kendi kendimizin doktoru olup rahatlatmamız lazım beynimizi ve düşüncelerimizi
merak etme cnm senn ben varya devamlı komedı ızlıorm o bıle o kadar ıyı gelıo kı anlatamam bol kahkahacanım yaa süpersin. beni ara sıra silkeleyin. ancak kendime gelirim.
silkeleriz canım meraklanma, her ay o ay hamiş kalacakmışsın gibi heyecan ile elinden geleni yap...canım yaa süpersin. beni ara sıra silkeleyin. ancak kendime gelirim.
unut o doktorların söylediklerini, sakın!!! onların amacı belli, bunu biliyoruz..para tuzağı bunlar hep, hiç aklına getirme, tamamen çıkar aklından, ve gebelik testini götürüp masasına çarpacağın günü hayal et :)bazen dediğini çok güzel yapabiliyorum. bazende dr ların dedikleri aklıma geliyor. çok zor bi süreç.
unut o doktorların söylediklerini, sakın!!! onların amacı belli, bunu biliyoruz..para tuzağı bunlar hep, hiç aklına getirme, tamamen çıkar aklından, ve gebelik testini götürüp masasına çarpacağın günü hayal et :)
kızlar bı kadın 40 yasında kür uygulamıs ve bı dua yapmıs hamıle kalmıs o dduayı sımdı herkese dagıtıo bende ıstemıstım banada attılar sımdı özelden atıyımmı sızetesti masasına çarptığım günü görmek nasip olur mu bilmem. ama inşallah nasip olur tatlım.
yazsana canım buraya, girip okuyanlar da sebeplensinlerkızlar bı kadın 40 yasında kür uygulamıs ve bı dua yapmıs hamıle kalmıs o dduayı sımdı herkese dagıtıo bende ıstemıstım banada attılar sımdı özelden atıyımmı sıze
olur, oluuuur, surat ifadesini hayal etsene :) Allah büyük her şey olur bu hayatta, umudunu yitirmetesti masasına çarptığım günü görmek nasip olur mu bilmem. ama inşallah nasip olur tatlım.
site yönetımınden sılıonıomus heralde o yuzden yazmamıslaryazsana canım buraya, girip okuyanlar da sebeplensinler
geldi canım çok saol, aynen kızlar ben de sizlere dua ediyorum, hiç sıkmayın canınızı olacak bebişler diyorum size, bana inanmıyorsunuz...montecım kızın attgını aynnn kopyalayıp attım sana
yumoslarım buyuyo heralde alt tarafta hafif sızlama vargeldi canım çok saol, aynen kızlar ben de sizlere dua ediyorum, hiç sıkmayın canınızı olacak bebişler diyorum size, bana inanmıyorsunuz...
olur, oluuuur, surat ifadesini hayal etsene :) Allah büyük her şey olur bu hayatta, umudunu yitirme