Montecim son durum ne?Geliyor sanırım canim, akıntı başladı, adet gibi ince sızım da basladi misafir gelecek onları bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Montecim son durum ne?Geliyor sanırım canim, akıntı başladı, adet gibi ince sızım da basladi misafir gelecek onları bekliyoruz
Cnm misafir var merak ettim sizleriAy valla kalp kalbe karşı monte tam sana yaziodum bildrimin geldi
Bende sonunda telden grmeyi basardm merak ettm seni geldimi adetinmonte cristo prensesi 43679613 .!.:Cnm misafir var merak ettim sizleri
Şimdi soracagini bildiğim için tuvalete gittim GELMEMİSBende sonunda telden grmeyi basardm merak ettm seni geldimi adetin
Sabah hemen yap bana yaz hatta erken kalkiosun sen bende 6 da uyanik olcm yaz[/QUOTE][QUOTE="monte cristo prensesi, post: member: 711669" soracagini bildiğim için tuvalete gittim GELMEMİS
Tamam kuzum yazacam mutlaka[/QUOTE]Sabah hemen yap bana yaz hatta erken kalkiosun sen bende 6 da uyanik olcm yaz
anlattığın belirtiler yerleşme kanaması canım. çok sevindim senin adına. darısı bizim başımıza inşallah.İnşallah kızlar yaaaa, neler oluyor anlamiyorum
Yok yavrum ortada bir şey daha, keşke olsa, ve keşke hepimiz aynı anda hamis olsakanlattığın belirtiler yerleşme kanaması canım. çok sevindim senin adına. darısı bizim başımıza inşallah.
inşallah canım hepimiz hamiş kalırız. incir kürü ile ilgili yazıları okudum. yumurta sayısını artırıyormuş. ama kist yaptığı da söyleniyor. havuç ile birlikte mi uygulasam bilemedim.Yok yavrum ortada bir şey daha, keşke olsa, ve keşke hepimiz aynı anda hamis olsak
Kist yaptığını hiç okumadim, reglim gelsin ben de incire baslayacaminşallah canım hepimiz hamiş kalırız. incir kürü ile ilgili yazıları okudum. yumurta sayısını artırıyormuş. ama kist yaptığı da söyleniyor. havuç ile birlikte mi uygulasam bilemedim.
Olsun cnm skma caniniKızlar gunaydinlar, test yaptım, koca bi negatif meraklanmayin diye yazayım istedim, bakalım belki bugün gelir ?
Olsun cnm skma caniniKızlar gunaydinlar, test yaptım, koca bi negatif meraklanmayin diye yazayım istedim, bakalım belki bugün gelir ?
Yok canim bugün sikmadim da neden gelmedi hala, meraktayim ?Olsun cnm skma canini
Olsun cnm skma canini