Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Montecim bence yarına kadar gelmezse yarın kan testi yaptır. varsa da yoksada en net sonuç o şekilde görürsün. kafan rahatlar.Kızlar sabah testi yapıp yattım, banyo benim lostur, tek çizgi çıkınca ilk 3 dakikada, sinirlendim gittim yattım, az önce kalkıp tekrar baktığımda ince bir hayalet cizgi gorunmekte su an çok garip hissediyorum
kan testini yarın yaptırsan çıkar tatlım.Evet canim en iyisi belki de birkaç gün sonra kan testi yaptirmak
Aynen bncede kan testi yaptr[/QUOTE]E="monte cristo prensesi, post: 43682416, member: 711669"]Evet canim en iyisi belki de birkaç gün sonra kan testi yaptirmak
Aynen bncede kan testi yaptr[/QUOTE]E="monte cristo prensesi, post: 43682416, member: 711669"]Evet canim en iyisi belki de birkaç gün sonra kan testi yaptirmak
Bir kaç gün daha bekleyecem canim yaa, regl gelir mi diye. Negatifle karşılaşmak istemiyorum kan testinde.bir an önce yaptır bizi de merakta bırakma tatlım
Evet canim yaptirayim bakalım ne cikacak[/QUOTE]Aynen bncede kan testi yaptr
inşallah hamiş olduğun çıkar.[/QUOTE]Evet canim yaptirayim bakalım ne cikacak
ama bu şekilde beklemek daha kötü bence. varsa da yoksa da bir an önce öğrenirsin canım.Bir kaç gün daha bekleyecem canim yaa, regl gelir mi diye. Negatifle karşılaşmak istemiyorum kan testinde.
İnşallah tatlim çok zor bi bekleyişmis[/QUOTE]inşallah hamiş olduğun çıkar.
Bak canum aynen öyle olıyo.Sen hamilesin bence kesin:))))Kızlar sabah testi yapıp yattım, banyo benim lostur, tek çizgi çıkınca ilk 3 dakikada, sinirlendim gittim yattım, az önce kalkıp tekrar baktığımda ince bir hayalet cizgi gorunmekte su an çok garip hissediyorum
bencede montecim sen kesinlikle hamişsinBak canum aynen öyle olıyo.Sen hamilesin bence kesin:))))
inşşbencede montecim sen kesinlikle hamişsin
Bir se yok tatlim alış veristeyim, beklemedeyim, gelen giden yok henuzee montecımm nerdesın merakdan catlıormmm nolduuu
İnşallah canimBak canum aynen öyle olıyo.Sen hamilesin bence kesin:))))
bi kan testı yaptırsana hazır dısardaykennn en azından garantili çözüm iki gün gecıkmen oldu sonucta lekelenmede oldu hemen kanda baktır derım idrarda cıkmayan kand cıkarBir se yok tatlim alış veristeyim, beklemedeyim, gelen giden yok henuz