- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
aayyy gulbıl sen cok yaşa hep hamılelıge yoruosunnn valla mutlu oluyoruz sayendeBu dediklerin hamilelik belirtileri montecim. kasıkta batma ve baş dönmesi de belirtiler arasında. montecim sen hamilesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aayyy gulbıl sen cok yaşa hep hamılelıge yoruosunnn valla mutlu oluyoruz sayendeBu dediklerin hamilelik belirtileri montecim. kasıkta batma ve baş dönmesi de belirtiler arasında. montecim sen hamilesin.
ama canım benim bunlar hamilelik belirtileri. adetleri düzenliymiş. kahverengi leke geliyor. tek taraflı kasıkta batma, baş dönmesi bunları hep hamilelik belirtileri.aayyy gulbıl sen cok yaşa hep hamılelıge yoruosunnn valla mutlu oluyoruz sayende
inşallah tatlım yaaaa, korkuyorum bu ay da hayal kırıklığı yaşamaktan, inşallah hayırlısıysa gelsin artıkBu dediklerin hamilelik belirtileri montecim. kasıkta batma ve baş dönmesi de belirtiler arasında. montecim sen hamilesin.
yok canım benden istemedi doktor, daha yeni başladık denemelere, o kısımlara gelme fırsatım olmadıayy allah korusun hsg cektrmısmısydn sen tüplerin acıksa olmazsın
canım yaaa, daha bu belirtiler ne ki sen geçen ay yaşadığım belirtileri görseydin... ama haklısın bunlar hamilelik belirtileri, ama aynı zamanda regl belirtileri ve de psikolojik de olabilen belirtiler....ama canım benim bunlar hamilelik belirtileri. adetleri düzenliymiş. kahverengi leke geliyor. tek taraflı kasıkta batma, baş dönmesi bunları hep hamilelik belirtileri.
bence bu ay yaşayamayacaksın. inşallah bu ay hamilesindir.inşallah tatlım yaaaa, korkuyorum bu ay da hayal kırıklığı yaşamaktan, inşallah hayırlısıysa gelsin artık
inşallah kuzum Rabbim hiçbirimizi bekletmesin, tez zamanda versin bebişlerimizi inşallahbence bu ay yaşayamayacaksın. inşallah bu ay hamilesindir.
hımmm tülerden bırı kapalıysa veya ıkısı o zaman dıs gebelık oluo cogunluklaa cnm ama sanmıyorm yınede allah koruusn tabıyok canım benden istemedi doktor, daha yeni başladık denemelere, o kısımlara gelme fırsatım olmadı
Allah korusun canım yaa, şimdi topiklerden okudum da dış gebelik diye de bir şey olunca bende olabilir mi diye düşündüm..işgüzarlık benimki, bi konduramıyorum kendime hamileliği sanırımhımmm tülerden bırı kapalıysa veya ıkısı o zaman dıs gebelık oluo cogunluklaa cnm ama sanmıyorm yınede allah koruusn tabı
bende kendıme konduramıorm genelde hamılelıgı psıkolojk heralde hem ısteyıp hem konduramamakda ayrı bir tezat tabı olsun sen bunları düşünme yarınna kadar hıcbısey düşünmemeye calısAllah korusun canım yaa, şimdi topiklerden okudum da dış gebelik diye de bir şey olunca bende olabilir mi diye düşündüm..işgüzarlık benimki, bi konduramıyorum kendime hamileliği sanırım
zaten sabah uyanır uyanmaz ilk idrar ile yapar yazarım sizlerebende kendıme konduramıorm genelde hamılelıgı psıkolojk heralde hem ısteyıp hem konduramamakda ayrı bir tezat tabı olsun sen bunları düşünme yarınna kadar hıcbısey düşünmemeye calıs
aynenn hemen sabah at msj dırek ne dıcem sız buraya telde gırebıllıomsnz ben gıremıyorumzaten sabah uyanır uyanmaz ilk idrar ile yapar yazarım sizlere
giriyorum ben de yazmak çok sıkıntı oluyor telden, çok uğraştırıyoraynenn hemen sabah at msj dırek ne dıcem sız buraya telde gırebıllıomsnz ben gıremıyorum
ben telden nedensee bır turlu gıremıormgiriyorum ben de yazmak çok sıkıntı oluyor telden, çok uğraştırıyor
doktora gttgm zamanlarda sıze yazayım dıye gecen sefer denıyım dedım olmadıgiriyorum ben de yazmak çok sıkıntı oluyor telden, çok uğraştırıyor
neden acaba? google a yaz site çıkınca giriş yap, ben öyle yaptım, hatta şifremi kaydettim her defasında şifre yazmak zorunda kalmayayım diyeben telden nedensee bır turlu gıremıorm
valla yaptmm cnm ama olmadı nedense bır daha denerrm bii bu arada bnm cok yogun akıntım var ya beyaz seffaf arasında şaşırdımmm görnceneden acaba? google a yaz site çıkınca giriş yap, ben öyle yaptım, hatta şifremi kaydettim her defasında şifre yazmak zorunda kalmayayım diye
Allah allah, neden acaba?valla yaptmm cnm ama olmadı nedense bır daha denerrm bii bu arada bnm cok yogun akıntım var ya beyaz seffaf arasında şaşırdımmm görnce
anlamadımkii bende dun aksam kasıklarma kısa surelı bır sancı grdı ondan sonra akıntılar cogalmaya basladı sanırım adete hazırlık oluyo içerde çalısma varAllah allah, neden acaba?
hayırlısı inşallah, am a o adetin gelmez de hamişsindir inşallah canımanlamadımkii bende dun aksam kasıklarma kısa surelı bır sancı grdı ondan sonra akıntılar cogalmaya basladı sanırım adete hazırlık oluyo içerde çalısma var