aayy bugun cok yalnız bırakıldımmm neredesnz senhala iştemsnO zaman başka bir şey bulacaz canim sana
Eve geldim yarın akşam misafir gelecek temizlik vs girisecegimaayy bugun cok yalnız bırakıldımmm neredesnz senhala iştemsn
evde butun gun oturmama ragmen temızlık yapmaya fırsatım olmadı ne tuhaftr kiEve geldim yarın akşam misafir gelecek temizlik vs girisecegim
soralımmm gulbılı cok merak ettım şaka maka smdıye haber verırdı noldu acabaGoogle soralım bakalim
İnşallah iyidir ben de meraktayim coksoralımmm gulbılı cok merak ettım şaka maka smdıye haber verırdı noldu acaba
aynenn yyaaa inş bısey yoktrİnşallah iyidir ben de meraktayim cok
Ben su işlere koyulayim canim sen de araştırsana yumiler nasıl gelişirmisaynenn yyaaa inş bısey yoktr
tamamm cnm sana kolay gellssınnnBen su işlere koyulayim canim sen de araştırsana yumiler nasıl gelişirmis
İlk kahve akıntılar başladı, reglim geliyortamamm cnm sana kolay gellssınnn
kahverengı mı geldı sen yumurta takıbıne baslasana cnm bu ay bnmkıde gelcek artık adım kadar emınım elım ayagım buzz resmennn hemde bıldgn gbı degılİlk kahve akıntılar başladı, reglim geliyor27 yıldır olduğu gibi yine umutlandirmadan geldi benimki
Kahve 1-2 damla geldi gece artar, benim de dune kadar el- ayak buz, ama bedenimde atesliydi, bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi de ve umudum bittiğine gore psikolojik de değil, demekki tüm belirtiler birbiri ile aynikahverengı mı geldı sen yumurta takıbıne baslasana cnm bu ay bnmkıde gelcek artık adım kadar emınım elım ayagım buzz resmennn hemde bıldgn gbı degıl
aynennn bnımde ates basmalarm cok vardı ama öle bır soguk ki elim ayagımmm anlatamamm kesın emınım artık adet olacagmdannn soguk olmaması lazmmıs ztn normaldeKahve 1-2 damla geldi gece artar, benim de dune kadar el- ayak buz, ama bedenimde atesliydi, bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi de ve umudum bittiğine gore psikolojik de değil, demekki tüm belirtiler birbiri ile ayni
günaydın canım. akıntının artması hamilelik belirtisi derler ama koku olması enfeksiyon belirtisi olabilir.kızzzlllarrr günaydddınnnnn montecimm regl oldunmu bnm dün kasıklarıma agrı gırdı aksam yumurta büyürken ki olan agrıdan sonra akıntım cogaldı birde hiç olmaz ama koku hissettm neden aacaba
kokuu agır degıl amaa ben aldmm nedense bakalımmm sen neresn kız dun gttnn hastaneye noldugünaydın canım. akıntının artması hamilelik belirtisi derler ama koku olması enfeksiyon belirtisi olabilir.