Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım madımaktan geldik,çarşamba akşmı bekliyorum.:1hug:
Dağçiçeğim haklısın biz birbirimize okadar alışmışız ki birbirimizi görmeden duramıyoz. Allahım dostluğumuzu daim etsin,sizler benim bacımsınız:1hug:Bugün madımak toplamaya gittik,ben pek beceremem ama biraz topladım,maksat temiz hava,değişiklik oldu banada 2 yıldır gitmemiştim,çayı demledik yanındada çörek kahvaltılık vs amanın nede güzel oldu,canınız çekmedi demi kızlar.:roflol:Madımağı bugün pişirecektim ama yoruldum ayıkla,yıka uzun iş.bugün aıklar yıkar,kıyar,yarında pişirrim,sıcacık bazlamda yaparım,sarmısaklı ayran aboooooooooooooooo,hamile yok demi aranızda:roflol:,dağçiçeğim temiz hava beni çarptı bugün,eve gelince mayıştım kaldım.Yarın bekliyom topla kızları hep birlikte yiyelim.
Bilgehancığım yarın akşam gel bekliyom.Sen nerdesin canım?Bizim pazarlarda görünüyodu.Maksat bizimki değişiklik olsun yoksa pazarlarda satılıyo.a.s.
mantı günüde yapıyonuzmu mantıııııı.:1rolleyes:
kızlar ben iki sene üniversite okudum yozgatta komik gelecek ama çok sık yozgatı rüyamda görmeye başladım otobüse biniyorum yemyeşil ovalardan geçiyoruz bazı yerler tamamen kızıl toprak yeşillik yok sonra kar ve sis başlıyor ve beni kampüsün yakınında bırakıyor otobüs ordaki kafelerden bir şey alıyorum yemek için gidecek yerim yok velhasıl ben bu rüyayı sıkça görüyorum rüya yorumu bilen varmı ve neden yozgat
canım çok teşekkür ederim..AMİİNŞenizdağ çiçeği, bizde başta eşin olmak üzere bütün polislerin palis haftasını kutluyoruz. burdada sabah başladı törenler. allah onların yardımcısı olsun. onları çok seviyoruz.
ooo şeyda hanım.sen nerelerdesin bakiim.sen buralara uğrama.yakında seni yozgata'da almazlar ona göre..arada değil devamlı bekleriz canım. kızlarını ve seniŞenizallahin yozgatlilariiiiiiiiiiiiiiii
yozgatin hasi geldiiiiiiiiiiiidemek öyle bensiz bazlama yedinizzzz
valla hepicinizi özledim asenam ve tüm yozgatlilar öpüldünüzzzzz
bu ara urayamadimya hepinizi özlemisimmmmmmmmmmmdemek madimakta yedinizzzlen ben gurbet elde bulamazken madimak demeyin bana azim sulandiiiiiiineyse hepinizi öpemmmmmma.s.
Yaseminim datlum.teşekkür ederim..Şenizgünaydın canlarım şafak :36 KARS ara şafak : 1 ADANA sabah yola çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi, dağçiçeğim eniştemizim polis günü kutlu olsun canım....
mantı günüde yapıyonuzmu mantıııııı.:1rolleyes:
Hayırdır inşallah ,Yozgatı ruyada görmek .güzel şeylerin olacağının ve senin buralara ,sık sık uğrayacağının işaretidir..Şenizkızlar ben iki sene üniversite okudum yozgatta komik gelecek ama çok sık yozgatı rüyamda görmeye başladım otobüse biniyorum yemyeşil ovalardan geçiyoruz bazı yerler tamamen kızıl toprak yeşillik yok sonra kar ve sis başlıyor ve beni kampüsün yakınında bırakıyor otobüs ordaki kafelerden bir şey alıyorum yemek için gidecek yerim yok velhasıl ben bu rüyayı sıkça görüyorum rüya yorumu bilen varmı ve neden yozgat
Amiiin canım güzel temennilerin içinç..Şeniznaşit abiyi ben hatırlayamadım ama eşime sorayım..dağçiçeğim eşinin ve meslektaşlarının günü kutlu olsun rabbim kazalardan belalardan korusun hepsini.
kızlar hepinize kocaman sevgiler bu arada adını hatırladım o bahsettiğim eskişehirdeki abinin naşit abi ve fatma abla eşi dağçiçeğim zeynep ablanın tele bakamadım daha hafta sonu tamammı öptüm tekrar
canım , bellik çok özlemişin bizim memleketi. ne duruyon gerçekleştir rüyanı . atla gel. biz misafir ederiz seni.
Canlarım gölcükten sesleniyorum sizlere, aşkımı herşeyimi bir tanemi gördüm yine çok şükür...biraz önce ayrıldık o akşam çıkmak için işlemlerle uğraşıyor bende kafeye geldim ve hemen sizlere yazmak istedim pazar 18,30 akadar beraberiz...çok mutluyum kızlar 33 gün olmuştu görüşmeyeli allahım tüm ayrı olanları kavuştursun hasretlerine.....hepinizi öptüm canlarrım....