• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

Bu gün 10 Nisan Polis Bayramı.Başta eşim olmak üzere tüm meslektaşlarımızın Bayramları Kutlu olsun...kocacım seni seviyoruuuum.bak bütün Yozgat duyduuuu

polisimvr3.jpg

polisim1nm5.jpg

Canım madımaktan geldik,çarşamba akşmı bekliyorum.:1hug:

Dağçiçeğim haklısın biz birbirimize okadar alışmışız ki birbirimizi görmeden duramıyoz. Allahım dostluğumuzu daim etsin,sizler benim bacımsınız:1hug:Bugün madımak toplamaya gittik,ben pek beceremem ama biraz topladım,maksat temiz hava,değişiklik oldu banada 2 yıldır gitmemiştim,çayı demledik yanındada çörek kahvaltılık vs amanın nede güzel oldu,canınız çekmedi demi kızlar.:roflol:Madımağı bugün pişirecektim ama yoruldum ayıkla,yıka uzun iş.bugün aıklar yıkar,kıyar,yarında pişirrim,sıcacık bazlamda yaparım,sarmısaklı ayran aboooooooooooooooo,hamile yok demi aranızda:roflol:,dağçiçeğim temiz hava beni çarptı bugün,eve gelince mayıştım kaldım.Yarın bekliyom topla kızları hep birlikte yiyelim.

Bilgehancığım yarın akşam gel bekliyom.Sen nerdesin canım?Bizim pazarlarda görünüyodu.Maksat bizimki değişiklik olsun yoksa pazarlarda satılıyo.a.s.

ben sorgundayım. pazara hiç çıkamıyom ben. anca çarşıya dolaşmaya gidersem orda satanlardan alabiliyorum , geçen sene öyleyidi yani .

dağ çiçeği, bizde başta eşin olmak üzere bütün polislerin palis haftasını kutluyoruz. burdada sabah başladı törenler. allah onların yardımcısı olsun. onları çok seviyoruz. a.s.

allahin yozgatlilariiiiiiiiiiiiiiii
yozgatin hasi geldiiiiiiiiiiiidemek öyle bensiz bazlama yedinizzzz
valla hepicinizi özledim asenam ve tüm yozgatlilar öpüldünüzzzzz
bu ara urayamadimya hepinizi özlemisimmmmmmmmmmmdemek madimakta yedinizzzlen ben gurbet elde bulamazken madimak demeyin bana azim sulandiiiiiiineyse hepinizi öpemmmmmma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın canlarım şafak :36 KARS ara şafak : 1 ADANA sabah yola çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi, dağçiçeğim eniştemizim polis günü kutlu olsun canım....

mantı günüde yapıyonuzmu mantıııııı.:1rolleyes:

bilgehan sorgunun neresinde oturuyon sanırım öğretnensin ve hangi okuldasın canım?bende sorgunluyum geçen hafta oradaydım bilseydim sorgunda buluşurduk gelirdim yanına...

ayrıca bende başta eşim ve tüm polis kardeşlerimizin polis bayramlarını kutluyorum...ALLAH onları başımızdan eksik etmesin zarar ziyan vermesin...

kızlaaarrr nasıl yakışıklılar değilmi nette buldumsengözlerimebaksanab
hayraaaaaaan oldum:smiley-cool:
komikresim091vr9.jpg

kızlar ben iki sene üniversite okudum yozgatta komik gelecek ama çok sık yozgatı rüyamda görmeye başladım otobüse biniyorum yemyeşil ovalardan geçiyoruz bazı yerler tamamen kızıl toprak yeşillik yok sonra kar ve sis başlıyor ve beni kampüsün yakınında bırakıyor otobüs ordaki kafelerden bir şey alıyorum yemek için gidecek yerim yok velhasıl ben bu rüyayı sıkça görüyorum rüya yorumu bilen varmı ve neden yozgat

dağçiçeğim eşinin ve meslektaşlarının günü kutlu olsun rabbim kazalardan belalardan korusun hepsini.
kızlar hepinize kocaman sevgiler bu arada adını hatırladım o bahsettiğim eskişehirdeki abinin naşit abi ve fatma abla eşi dağçiçeğim zeynep ablanın tele bakamadım daha hafta sonu tamammı öptüm tekrar

kızlar ben iki sene üniversite okudum yozgatta komik gelecek ama çok sık yozgatı rüyamda görmeye başladım otobüse biniyorum yemyeşil ovalardan geçiyoruz bazı yerler tamamen kızıl toprak yeşillik yok sonra kar ve sis başlıyor ve beni kampüsün yakınında bırakıyor otobüs ordaki kafelerden bir şey alıyorum yemek için gidecek yerim yok velhasıl ben bu rüyayı sıkça görüyorum rüya yorumu bilen varmı ve neden yozgat

canım , bellik çok özlemişin bizim memleketi. ne duruyon gerçekleştir rüyanı . atla gel. biz misafir ederiz seni.

dağ çiçeği, bizde başta eşin olmak üzere bütün polislerin palis haftasını kutluyoruz. burdada sabah başladı törenler. allah onların yardımcısı olsun. onları çok seviyoruz.
canım çok teşekkür ederim..AMİİNŞeniz
allahin yozgatlilariiiiiiiiiiiiiiii
yozgatin hasi geldiiiiiiiiiiiidemek öyle bensiz bazlama yedinizzzz
valla hepicinizi özledim asenam ve tüm yozgatlilar öpüldünüzzzzz
bu ara urayamadimya hepinizi özlemisimmmmmmmmmmmdemek madimakta yedinizzzlen ben gurbet elde bulamazken madimak demeyin bana azim sulandiiiiiiineyse hepinizi öpemmmmmma.s.
ooo şeyda hanım.sen nerelerdesin bakiim.sen buralara uğrama.yakında seni yozgata'da almazlar ona göre..arada değil devamlı bekleriz canım. kızlarını ve seniŞeniz
günaydın canlarım şafak :36 KARS ara şafak : 1 ADANA sabah yola çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi, dağçiçeğim eniştemizim polis günü kutlu olsun canım....
Yaseminim datlum.teşekkür ederim..Şeniz

istediğin mantı olsun.hememmen yaparız..a.s.

Hayırdır inşallah ,Yozgatı ruyada görmek .güzel şeylerin olacağının ve senin buralara ,sık sık uğrayacağının işaretidir..Şeniz
dağçiçeğim eşinin ve meslektaşlarının günü kutlu olsun rabbim kazalardan belalardan korusun hepsini.
kızlar hepinize kocaman sevgiler bu arada adını hatırladım o bahsettiğim eskişehirdeki abinin naşit abi ve fatma abla eşi dağçiçeğim zeynep ablanın tele bakamadım daha hafta sonu tamammı öptüm tekrar
Amiiin canım güzel temennilerin içinç..Şeniznaşit abiyi ben hatırlayamadım ama eşime sorayım..
canım , bellik çok özlemişin bizim memleketi. ne duruyon gerçekleştir rüyanı . atla gel. biz misafir ederiz seni.

bilgehan günaydın..

Canlarım gölcükten sesleniyorum sizlere, aşkımı herşeyimi bir tanemi gördüm yine çok şükür...biraz önce ayrıldık o akşam çıkmak için işlemlerle uğraşıyor bende kafeye geldim ve hemen sizlere yazmak istedim pazar 18,30 akadar beraberiz...çok mutluyum kızlar 33 gün olmuştu görüşmeyeli allahım tüm ayrı olanları kavuştursun hasretlerine.....hepinizi öptüm canlarrım....

gözün aydın yasemin. allah en kısa zamanda tamamen kavuştursun inşallah

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİn bilgehancığım en tezi rabbimin izniyle 35 gün sonra....oda çabucak geçer inşallah
...

selam kızlar yasemin gözün aydın kız ne güzel sı sık görüştünüz aha bitti ne kaldıki.ben bile inanamadım.bizimkide böyle çabuk gçermi acep?tabi bize öyle geliyor birde sana sormak lazım.

bu arada şuan yorgunluktan ölüyom kiralık ev aradık haftaya taşınıyom bacular yardıma gelen yokmu???off taşınmak ne zor iş 15 gün öyle yoğun olacağımki umarım netimiz çabuk bağlanırda arada uğrarım.öptüm hepinizi canlarım..

Canlarım gölcükten sesleniyorum sizlere, aşkımı herşeyimi bir tanemi gördüm yine çok şükür...biraz önce ayrıldık o akşam çıkmak için işlemlerle uğraşıyor bende kafeye geldim ve hemen sizlere yazmak istedim pazar 18,30 akadar beraberiz...çok mutluyum kızlar 33 gün olmuştu görüşmeyeli allahım tüm ayrı olanları kavuştursun hasretlerine.....hepinizi öptüm canlarrım....

canım buluşmanıza çok sevindim..bak az kalmış ne güzel..hep birlikte buradan 10 dan geriye doğruda sayarız inş.bende seni öpüyorummm.a.s.

Back