Canım benim hoşbuldum,iyiyim çok şükür ama uykusuzum bacım gece uyuyamadım 1 saatlik uyku ile duruyorum,inatlaştım uyumayacağım,uyursam akşama ayıkırım hadi bize gelinde kahvaltı hazırlayayım,akşam katmer yapmıştım peynirli dürüm yaparız,ben çayı hazırlayana kadar Yasemini ve öbür bacılarımı alda gel.
İşler şimdilik iyi gidiyor,bu arada sporada başladım,bacım salona gelenlerden bazıları beni step, aerobic hocası sanıyo:roflol:bende değilim diyorum.Kafaya taktım ders alıp hoca olacam heralde elli yaşımda olurum.:roflol:
Hepinizi seviyorum
bacım benima.s.
"dağ çiçeğim" anlatayım hemen:-Dün erkenden kalktım,yorgan ve battaniye kılıflarını, kullanılan battaniyeleri çıkardım.İlk kılıfları çamaşır makinasına attım.Battaniyeleri ısladım.Çizmelerimi giydim.bir güzel yıkadım.Mis gibi yumuşatıcı döktüm.Kuruması için serdim.Tabiki bunları yapmak saatlerce sürdü.keşke anlattığım saniyeler kadar sürse.Akşam oldu.nişanlım aradı.Ne zaman geleceklerini tekrar sordum.Demesin mi izin vermiyorlar, yıl başına az kaldığı için.Ay bi üzüldümki;yani görümceciğim anlayacağınız biraz ertelendi.Yılbaşından sonra gelecekler.Olsun!yeterki sağ salim gelsinler de...
Görümcelerin en güzeli,en şirini,en tatlısı...Kalkmış mı?Günaydınlar olsun tekrardan.
bende sorgundanım hayat sartları ne dersın ısde
bacılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
norüyonuz gıııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gıııııyyyyyyyyyyyyyyzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?