Yozgat///66

slm görümcelerim geçmiş bayramınız mubarek olsun.haftaya yozgattan kayınvalidem ve aşkımmmm gliyor.yaşasınnnn.

gözün aydın gelincik rabbim sağsalim hayırlı kavuşmayı nasip etsin seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.
ya emoşum gelmedımı daha ya özledim ama neyse anacığıyla hasret gideriyo bacım.
HEMŞOLARIMMMMMMMM BAYRAMIMIZ(geçti ama) HEPİMİZE MUBAREK OLSUN HERGÜNÜMÜZ BAYRAM OLSUN

Güzel dileklerin dileklerin için sağol birtanesi.Çok aşırı heyecanlıyım.Yemek olarak ne yapsam bilmiyorum.Bana yardımcı olurmusunuz?Pasta olarak :"KÖSTEBEK PASTA","KURABİYE",MİLFÖY HAMURUNDAN BÖREK"Tatlı olarak:"REVANİ",Başka da tatlı çeşiti bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel dileklerin dileklerin için sağol birtanesi.Çok aşırı heyecanlıyım.Yemek olarak ne yapsam bilmiyorum.Bana yardımcı olurmusunuz?Pasta olarak :"KÖSTEBEK PASTA","KURABİYE",MİLFÖY HAMURUNDAN BÖREK"Tatlı olarak:"REVANİ",Başka da tatlı çeşiti bilmiyorum.

guggulu kolay gelsin,senin elinden ne olsa yerler kendini fazla sıkma düşündüklerin gayet güzel istersen yanına kısır veya mercimek köftesi felan yap,tekrar kolay gelsin..sakın heyecandan pat diye bayılma emi,,:utangac:

gelinciğim ablamızın dediği gibi kısır güzel olur nar ekşisi ve biber salçasıyla hatay adana usulü kısır süper ya allaaaaaaahhhhhhh bende geleyımı kız ağzım sulandı allah yardıcın olsun canım cok stres yapma onemlı olan kalplerin birliği yemek bahanesi :)))

Var mısın yok musun yarışmasında,Yozgatlı hanifi yarışıyorrrrrrrrrrrrr.hihoyyythihoyyyt
en son durum 85 ytl teklif geldiii,:dance:

hamdi bey teklifi artırıyor 92 ytl...:teytey:

gızlar ne yapıyonuz gı? gısır falan yazmışınız canım istedi ay. gelin arabaşı yutahhhhhhhhhhhhhhh. haydeeeeeeeeeeeeeee

gızlar ne yapıyonuz gı? gısır falan yazmışınız canım istedi ay. gelin arabaşı yutahhhhhhhhhhhhhhh. haydeeeeeeeeeeeeeee

allah canını almasın gı arabası yutuyon bıde canın gısırmı cekıyo neyse bacım yaparız ne demek arabası da yutarız.
helal olsun topragıma alsın alsın helali hos olsun:dance:kaydirigubbakcemile5

günaydın hemşolarım....geçmiş bayramınız tekrar kutlu olsun...çarşamba günü döndük memleketten bol bol kar vardı dönerken ve soğuk :)) öptüm hepinizi...

günaydın hemşolarım....geçmiş bayramınız tekrar kutlu olsun...çarşamba günü döndük memleketten bol bol kar vardı dönerken ve soğuk :)) öptüm hepinizi...

Yasemin'cim hoş geldin,özledim seni...:1hug:
evet havalar birden soğudu.. ama her zamanki gibi burası hep bahar..sengözlerimebaksanab:roflol:

amanın bacım gelmişŞeniz.. aman aman efem hoş geldiniz nasılsınız bakem işler nasıl..şakkıdı

Canım benim hoşbuldum,iyiyim çok şükür ama uykusuzum bacım gece uyuyamadım 1 saatlik uyku ile duruyorum,inatlaştım uyumayacağım,uyursam akşama ayıkırım hadi bize gelinde kahvaltı hazırlayayım,akşam katmer yapmıştım peynirli dürüm yaparız,ben çayı hazırlayana kadar Yasemini ve öbür bacılarımı alda gel.
İşler şimdilik iyi gidiyor,bu arada sporada başladım,bacım salona gelenlerden bazıları beni step, aerobic hocası sanıyo:roflol:bende değilim diyorum.Kafaya taktım ders alıp hoca olacam heralde elli yaşımda olurum.:roflol:
Hepinizi seviyorum
bacım benima.s.

Back