Güzel dileklerin dileklerin için sağol birtanesi.Çok aşırı heyecanlıyım.Yemek olarak ne yapsam bilmiyorum.Bana yardımcı olurmusunuz?Pasta olarak :"KÖSTEBEK PASTA","KURABİYE",MİLFÖY HAMURUNDAN BÖREK"Tatlı olarak:"REVANİ",Başka da tatlı çeşiti bilmiyorum.
Güzel dileklerin dileklerin için sağol birtanesi.Çok aşırı heyecanlıyım.Yemek olarak ne yapsam bilmiyorum.Bana yardımcı olurmusunuz?Pasta olarak :"KÖSTEBEK PASTA","KURABİYE",MİLFÖY HAMURUNDAN BÖREK"Tatlı olarak:"REVANİ",Başka da tatlı çeşiti bilmiyorum.
gızlar ne yapıyonuz gı? gısır falan yazmışınız canım istedi ay. gelin arabaşı yutahhhhhhhhhhhhhhh. haydeeeeeeeeeeeeeee
gızlar ne yapıyonuz gı? gısır falan yazmışınız canım istedi ay. gelin arabaşı yutahhhhhhhhhhhhhhh. haydeeeeeeeeeeeeeee
Günaydın görümcelerim.Her şey gönlünüzce olsun.
günaydın hemşolarım....geçmiş bayramınız tekrar kutlu olsun...çarşamba günü döndük memleketten bol bol kar vardı dönerken ve soğuk :)) öptüm hepinizi...
Günaydınlar olsun Şanlı Yozgat'ımın güzellerine.:1hug:a.s.
amanın bacım gelmişŞeniz.. aman aman efem hoş geldiniz nasılsınız bakem işler nasıl..şakkıdı
Yasemin'cim hoş geldin,özledim seni...:1hug:
evet havalar birden soğudu.. ama her zamanki gibi burası hep bahar..sengözlerimebaksanab:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?