Aktasözlem hoşgeldin aramıza.
Yozgatımın güzel kızları hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmm.
selamunaleyküm güzeller cok yogunum pek ugrayamıyom ne hallerdesınızzzzzzzzzz
a.s,iki taraftan hemşerum.iyiz canım aynen bıraktığın gibi burdayız.. sen nasılsın..Antalyada'da havalar iyice soğudu demi..a.s.
evet ablacım ya sorma nezle grıp aldı basını gıdıyo dun dısarı cıktım ucacaktım neredeyse ruzgarda sen nasılsın neler yaptın oglun alısabıldımı ev hayatına ınsallah rahattır.senınde ıcın rahat olur aslında bu havaya bı arabası ıyı gıder ya annemı kandıramıyom
Çok geçmiş olsun,ben bayramdan önce yakalandığım gribi halen atlatamadım.
Ablası oğlumda ne yapsın alışıyor yavaş yavaş,dün telefonda kuru fasulye ve pilav tarifi verdim..inş yarın 2 günlüğüne gelecek..
bak iyi hatırlattın oğluşuma bende arabaşı yapayım.
Annene söyle yarın bir gün gelin olup gittiğin zaman ,ararsında beni bulamazsın gibi duygu sömürüsü yap anneler dayanamaz hemencecik yapar arabaşını..
sagolasın ablacım gecmıs olsun bu arada gozun aydın.aslında var ya senı yozgat kogusunun güzin ablası yapmak gerek masallah ya herseye bı cozum buluyosun yozgatın hamarat zekı ablası
günaydın yozgatlı görümcelerim.nasılınız bakalım.haftaya yozgattan nişanlımlar geliyor.çok heyecanlı bir olkadarda sevinçliyim.hazırlıklar hat safhada .
günaydın kızlar...dağçiçeğim şimdiden gözün aydın bacım...bende arabaşı istiyorum( çorbasını harika yapıyorum ama hamurunu pek tutturamıyorum ...anacığım yanımda olsa hemen yapardı bana (
iyi akşamlar kızlar bende yozgatlıyım herkese merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?