Allah'ın selamı senin de üstüne olsun dağ çiçeğim.Doktora hayırola neden gittin dağ çiçeğim?
Hayır hayır,guatır kontrolü için. iyim şükür..sen nasılsınŞeniz
kızlar yine yok.. yaseminim bu aralar işte yoğunmuş.. kimseler uğramaz oldu kaldık senle bir başımıza...senağlama
aman iyi ol canım...sositososito
Hayır hayır,guatır kontrolü için. iyim şükür..sen nasılsınŞeniz
kızlar yine yok.. yaseminim bu aralar işte yoğunmuş.. kimseler uğramaz oldu kaldık senle bir başımıza...senağlama
Arkadaşlar yozgata adanadan sıcak sevgiler ,benimde kızkardeşim şuan yozgatta polis okulunda okuyorrr ona burdan selamlarımı yolluyorum.
Yozgatın resimlerini çekmişş bize bayramda gösterdi çok şirin bir yerr ama çok soğukmuşşş kardeşim öyle diyor dayanamıyorum abla diyor
adanalı olarak biz sıcağa alışkınızzz şuan bile gündüzlerii balkonn kapısı açık oturuyoruz biz burdaaa
ADANALI EDA,sıcacık sevgilerde bizden Adanaya..a.s.
kardeşine bizde sevgi ve selamlarımızı yolluyoruz..evet memleketimiz diye demiyorum güzeldir..yerimseniben
Aynen bende Antalyada balkonlardayım.. ohh mis mis...:teytey:
Arkadaşlar yozgata adanadan sıcak sevgiler ,benimde kızkardeşim şuan yozgatta polis okulunda okuyorrr ona burdan selamlarımı yolluyorum.
Yozgatın resimlerini çekmişş bize bayramda gösterdi çok şirin bir yerr ama çok soğukmuşşş kardeşim öyle diyor dayanamıyorum abla diyor
adanalı olarak biz sıcağa alışkınızzz şuan bile gündüzlerii balkonn kapısı açık oturuyoruz biz burdaaa
günaydın bacılar...cumanız mübarek olsun hepinizin...nihayet cuma geldi çok yoruldum bol boldinlenirim hafta sonu ohhhhhh...dağçiçeğim bu yıl içine geleceğim antalyaya malum ablmalar döndüü pasta böreği unutma emi bacım:))) öpüyorum hepinizi....
hey bende yozgatlıyım yozgat sarıkaya özledim kaplıcalarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?