Yozgat///66

selam canikolarım... sabah hastanede işim vardı.. eve gelir gelmez oturdum pc'nin başına.. guggulu gelmiş.yaseminim gelmiş. oh oh....Şenizselam arkadaşlarrrrrrrr

Allah'ın selamı senin de üstüne olsun dağ çiçeğim.Doktora hayırola neden gittin dağ çiçeğim?

Allah'ın selamı senin de üstüne olsun dağ çiçeğim.Doktora hayırola neden gittin dağ çiçeğim?

Hayır hayır,guatır kontrolü için. iyim şükür..sen nasılsınŞeniz
kızlar yine yok.. yaseminim bu aralar işte yoğunmuş.. kimseler uğramaz oldu kaldık senle bir başımıza...senağlama

Arkadaşlar yozgata adanadan sıcak sevgiler
Yozgatın resimlerini çekmişş bize bayramda gösterdi çok şirin bir yerr ama çok soğukmuşşş kardeşim öyle diyor dayanamıyorum abla diyor
adanalı olarak biz sıcağa alışkınızzz şuan bile gündüzlerii balkonn kapısı açık oturuyoruz biz burdaaa

Son düzenleme:

ADANALI EDA,sıcacık sevgilerde bizden Adanaya..a.s.
kardeşine bizde sevgi ve selamlarımızı yolluyoruz..evet memleketimiz diye demiyorum güzeldir..yerimseniben
Aynen bende Antalyada balkonlardayım.. ohh mis mis...:teytey:

ADANALI EDA,sıcacık sevgilerde bizden Adanaya..a.s.
kardeşine bizde sevgi ve selamlarımızı yolluyoruz..evet memleketimiz diye demiyorum güzeldir..yerimseniben
Aynen bende Antalyada balkonlardayım.. ohh mis mis...:teytey:

Beni çatlatmasan olmayacak,ben Ankara'nın ayazında üşürken,ayda bisürü gaz parası harcarken oh hanfendi balkon kapıları açık otursun,ben nasıl çatlamayım bak kıskançlıktan göbeğim eridi hemen kilo verdim.klava:

selam kızlar hepinizi çok özledim uğrayamıyorumki koşturmaktan yozgatıma ankarama ve tüm hemşehrilerime kocaman sevgiler....

Evet canım ben de Yozgat'ta okudum. Güzel de çok aşırı soğuk. Adana'nın sıcağına alışkın olduğum için ben de aşırı zorlanmıştım.Ne gariptir karı orda gördüm.Kar da yürüyüşüm bir komiktir sadece görülmesi lazım.

Arkadaşlarrr,Günaydın günaydın.
Cumanız Mübarek olsun..:Saruboceq:
amanında amanın kimler gelmiş kimler... sevsin bacıları onlariiiii..Şeniz
asenacım çatlada patla,essahdan balkonlardayımmm.Rabbime şükürler olsun...
ah keşkem yakın olsakda sizlere balkonumda çaylar pastalar börekler ikram etsemcokacimcoook.. bu hasretlik beni bitirecekk..
sıla66 canım hoş geldin.. her zaman bekleriz...yerimseniben
guggulu günaydınyerimseniben her zamanki gibi erkencisin..a.s.

günaydın bacılar...cumanız mübarek olsun hepinizin...nihayet cuma geldi çok yoruldum bol boldinlenirim hafta sonu ohhhhhh...dağçiçeğim bu yıl içine geleceğim antalyaya malum ablmalar döndüü pasta böreği unutma emi bacım:))) öpüyorum hepinizi....

Hiiiii,obovvv,Yaseminim gelmiş...Şeniz
Canikom demekki ablanlar çok şükür sağ salim Türkiye'ye memleketimize geldiler..gözünüz aydın olsun..
ne dimek ne dimek sen yeterki gel ben sana ne pastalar ne büüürekler yapıcam..
o dillere destan balkonuma otururuzcokacimcoook...ama yazın sıcakta pişmezsek tabi.:roflol:..heyecandan kalbim şimdiden atiiii..a.s.

evet dağçiçeğim alanyada öyle şu an müthiş yağmur var yasemin alanyaya da beklerim canım çiğdeme daha asyamızı görmeye gidemedim ama allah kısmet ederse en kısa sürede gideceğim hepinize kocaman öpücükler kızlar iyi hafta sonları...

hey bende yozgatlıyım yozgat sarıkaya özledim kaplıcalarımızı

Hoşgeldin canım,bende Akdağmadenliyim ama bizim köye giderken sarıkayadan geçiyoruz.Kaplıcalarımız gerçekten çok güzel.

Dağçiçeğim,canım,ciğerim ben incecik tığ gibim oldum,kilolu hanımlar artıkın çatlarmı napar bilemem:roflol:
Yasemin canım gözün aydın olsun ablana kavuştun artık yazları manavgatta tatil yaparsın,canım Antalyaya gidersen hatişe gitme napcan onun yanında sen Ankara ya gel bidenem.:dance:
Lale gugulu ve ismini yazamadığım Yozgatlı kardeşlerim hepinize sevgiler:1hug:

günaydın herkese kızlar..dağçiçeğim teşekkür ederim güzel dileklerin için ...asenam ve lalem inşallah gelmek kısmet olurda gelirim bacım sizleri görmeye...hepinizden benim için dua etmenizi istiyorum kızlar bu günlerde çok ihtiyacım var...şimdiden teşekkürler öpüyorum hepinizi ayrı ayrı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…