Yozgat///66

günaydın guggulu ben geliyorum koy hemen çayımı geliiiiin :))):1hug:

kızzzzzzzzzzz dağçiçeğim demek msnden bana selam vermeyişinin nedeni belli oldu şaka şaka
bende sevmiyorum saatlerce orada zaman geçirmeyi çok öptüm özledim seni

:roflol::roflol::roflol:
bacım sen msn taaaaa geceleri açıyon ben o saatlerde horul horul uyuyor oluyorum:roflol:Şeniz

ahhh görümceciğim çok geçmiş olsun.dur hemen sana bir ıhlamur yapayım.içinede bol limon ..bak içtikten sonra bişeyciğin kalmaz.

Selam herkese inanılmaz yoğun bi hafta geçirdim ve nihayet bitti işlerim artık tatile çıkabilirim :)) dağçiçeğim çok geçmiş olsun dikket et kendine bacım öpüyorum seni...yarın sabah 8 de yola çıkıyoruz inşallah...akşama yozgattayım çok özledim baba evimi ama kavuşacağız az kaldı...hepinize şimdiden iyi bayramlar diliyorum ve bayramınızı kutlayıp güccüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden ortancalarında yanaklarından öpüyorum :)) k.i.b. bacılar ......

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

yaseminim iyi tatiller balımŞeniz

canım iyi bayramlar ,sen nereye gidiyorsun..:uhm:

günaydın dağ çiçeğim.bayramda evdeyim.kalabalık bir aile old için bize geliyorlar.bayramdan sonra nişanlım ve annesi gelecek.yani büyük bir tempo beni bekliyor.yarından sonra.

toprağımın gülleri hepinizi sevgiyle kucaklıyorum nerelerdesınız şimdiden hayırlı bayramlar

Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun... öpüyorum hepinizi

Canım arkadaşlarım sağlıklı,mutlu,huzurlu nice hayırlı bayramlar diliyor hepinizi sevgilerimle öpüyorum.

Dünyalar güzeli hemşolarıma sevgiler,bayram boyunca kk'ya giremedim yoğunluktan,geç olmadan bayramınızı kutluyor yanacıklarınızdan öpüyorum ayrıca Cumanız Mübarek olsun..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…