Yozgat///66

"dağ çiçeğim" anlatayım hemen:-Dün erkenden kalktım,yorgan ve battaniye kılıflarını, kullanılan battaniyeleri çıkardım.İlk kılıfları çamaşır makinasına attım.Battaniyeleri ısladım.Çizmelerimi giydim.bir güzel yıkadım.Mis gibi yumuşatıcı döktüm.Kuruması için serdim.Tabiki bunları yapmak saatlerce sürdü.keşke anlattığım saniyeler kadar sürse.Akşam oldu.nişanlım aradı.Ne zaman geleceklerini tekrar sordum.Demesin mi izin vermiyorlar, yıl başına az kaldığı için.Ay bi üzüldümki;yani görümceciğim anlayacağınız biraz ertelendi.Yılbaşından sonra gelecekler.Olsun!yeterki sağ salim gelsinler de...

Canım benim hoşbuldum,iyiyim çok şükür ama uykusuzum bacım gece uyuyamadım 1 saatlik uyku ile duruyorum,inatlaştım uyumayacağım,uyursam akşama ayıkırım hadi bize gelinde kahvaltı hazırlayayım,akşam katmer yapmıştım peynirli dürüm yaparız,ben çayı hazırlayana kadar Yasemini ve öbür bacılarımı alda gel.
İşler şimdilik iyi gidiyor,bu arada sporada başladım,bacım salona gelenlerden bazıları beni step, aerobic hocası sanıyo:roflol:bende değilim diyorum.Kafaya taktım ders alıp hoca olacam heralde elli yaşımda olurum.:roflol:
Hepinizi seviyorum
bacım benima.s.

ah canım, uykusuzmu kaldın geceden nidem nidem geceden..(Orhan Hakalmaz'dan)ben kahvaltımı yaptım şekerim. sana afiyet olsun.. benimde burnumun dibinde spor salonu var gidip kayıt olmaya üşeniyorum.. valla spor güzel bişi ne güzel şöyle gaslı gaslı hatun oluyon...belkim bu gün gider yazılırım..
asena ,sana hocalık yakışır. boş ver at havanı hee ben spor hocasıyım ne gandır milleti..

"dağ çiçeğim" anlatayım hemen:-Dün erkenden kalktım,yorgan ve battaniye kılıflarını, kullanılan battaniyeleri çıkardım.İlk kılıfları çamaşır makinasına attım.Battaniyeleri ısladım.Çizmelerimi giydim.bir güzel yıkadım.Mis gibi yumuşatıcı döktüm.Kuruması için serdim.Tabiki bunları yapmak saatlerce sürdü.keşke anlattığım saniyeler kadar sürse.Akşam oldu.nişanlım aradı.Ne zaman geleceklerini tekrar sordum.Demesin mi izin vermiyorlar, yıl başına az kaldığı için.Ay bi üzüldümki;yani görümceciğim anlayacağınız biraz ertelendi.Yılbaşından sonra gelecekler.Olsun!yeterki sağ salim gelsinler de...

gugguludaglarguggulu;demekki nişanlının gelmesi ertelendi.. sıkma canını bunda da vardır bir hayır...

hayırlı akşamlar canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
bacılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
iyki varsınız gı

Günaydın görümcelerin en güzelleri,eltilerin en şirinesi.Ama ben burda yalnızım.Kimsecikler yok sanırım?Eltim de hiç girmez oldu buraya.

Günaydın şekerler...
gugguludaglarguggulu,canım ben burdayım,görümcen olarak bak eltiden fayda yok ne varsa gene görümcede:roflol: var..
potasyum ne bağırıyon kele gııı.. iyiki sende varsın..a.s.
EESMMA,hoş geldin...a.s.

Görümcelerin en güzeli,en şirini,en tatlısı...Kalkmış mı?Günaydınlar olsun tekrardan.

bacılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
norüyonuz gıııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gıııııyyyyyyyyyyyyyyzzzzzzzzzzzzz

bacılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
norüyonuz gıııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gıııııyyyyyyyyyyyyyyzzzzzzzzzzzzz

ne barıyonnnnnnnnnnnnnnnn.:mymeka:
Tamam kabul ettik yozgattan sesini ancak duyuruyorsunnnnnnnnnnnnn:roflol:

GÜNAYDIN HEPİNİZE BACILARIM...nasılsınız bakalım..aramıza yeni gelen bacılar hoş geldiniz...ben çok yoğunum onun için pek gelemiyorum kusuruma bakmayın emi...hepinizi öptüm...

günaydın hepinize hemşolar işe güce dalmadan bi selam vereyim dedim...hepiniz iyisinizdir inşallah,öptüm sizleri ve kaçtım by byyyyy :)))

Back