prensesim,bayramın ayrı bir havası var,Rabbim herkesi mutlu etsin ve herkesin yüzü gülsün.
aslında içim buruk,Anneciğim ve Babacığım rahmetli oldu, abilerim yanımda değil.
eh işte eşim oğullarım ve arkadaşlarımla geçiyor yinede, bayramlarda özel günlerde içim acıyor.9 gün sonra Babamın ölüm yılı.rabbim mekanını cennet eylesin..
Bak yine sabah sabah duramadım..senağlama
ahhh ablacım bende inanılmaz duygusalımdır.şimdi bende ağlicem.allahım annenin babanın mekanını cennet etsin.bu devirde geçim okadar zorki.eşler dahi birbirleini akşam görüyorlar.yani zamanın büyük çoğunluğu işte geçiyor.abinlerde sanırsam uzaktalar.onalrında amazan bayramlarını şimdiden kutluyorum.bak abla bende senin istersen kardeşin olurum.olurmu.
günaydın canlarım hoş bulduuuuuuuk:))))))
günaydın hemşolar. yozgatın buz gibi soğundan sizlere sıcak bir selam. güne güzel bir şarkı ile başlamak istiyorum. bu havada da şöyle romantik bi parça , yanında sıcak çay, soba sıcağı, su fokurtusu çok güzel gider. sıcak çayın dışında hiç biri yok bende. ama kalbimiz sıcak. içimde yaşayan minik bebğin sıacklığı var birde sizlerin. (anahhh bugün çok romantkimi. sana nispet yapıyom dağ çiçeği. işi gücü bıraktım laf döktürüyom burda-tatlicadiarzu-)
neyse lafı uzatmayım canlar. hepinize memleketinizteden kucak dolusu sevgiler . öpüldünüz.:1hug:
pişti olduk dağçiçeğimle.karar verdinmi ablam ne pişireceğine.
oohhh!!!!Maşallah.Bencede iyi edersin.Bu bayram temizliklerini hiç sevmiyorum.Yap yap bitmiyor.Acaba çalıştığım için mi hiç bitmiyor iş anlamadım?Bir de bayram temizliği ile kalsa ne mutlu!Bayram bitti,temizliğide var.Buda demek oluyorki;YAŞA-ÇALIŞ-ÇALI-ÇALIŞ....
ZATEN BEN YATMADAN EVİ MUTLAKA TEMİZLERİM. AMA EN KÖTÜ HUYUM: PAZAR GÜNLERİ İZİNLİ OLDUĞUM ZAMAN MUTLAKA EVDEKİ HERŞEYİ GÜNEŞLETİR,GERİ İÇERİ KOYARIM.YOKSA RAHAT EDEMEM. HELEKİ; BENDE deterjan hastalığı vardır.O yüzdn dağ çiçeğim sevmiyorum diyorum.Çalışmasam akşama kadar iş yaparım herhalde.İşten eve geldiğimde iş iş de iş,pazar günleri iş...bana dinlenmek yok.
Haklısın görümceciğim.Tkardeşin de bundan şikayetçi.İş çok yapma diyor.Yoruluyorsun, diyor.Yok yok ben onu hiç ihmal etmem.O yeterki yanımda olsun.abla sen bana neden msn adresini;al gelinimiz msn adresimi vereyim demedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?