Yozgat///66

ahhh ablacım bende inanılmaz duygusalımdır.şimdi bende ağlicem.allahım annenin babanın mekanını cennet etsin.bu devirde geçim okadar zorki.eşler dahi birbirleini akşam görüyorlar.yani zamanın büyük çoğunluğu işte geçiyor.abinlerde sanırsam uzaktalar.onalrında amazan bayramlarını şimdiden kutluyorum.bak abla bende senin istersen kardeşin olurum.olurmu.

:1hug:canım benim sağol varol hepiniz benim kardeşlerimsiniz..gel sende gel..:1hug:görümceden kardeş olurmu ,bak sonra saç başa girmeyelim..:roflol:

kızlar tikkat edin bizi kayıtlı olmayan birileri izliyor en alt sayfaya bakın orda yazıyor 3 kayıtlı 1 misafir diye heyyyyyy.kimsen gel kayıt ol korkmaaaaaşakkıdı

günaydın hemşolar. yozgatın buz gibi soğundan sizlere sıcak bir selam. güne güzel bir şarkı ile başlamak istiyorum. bu havada da şöyle romantik bi parça , yanında sıcak çay, soba sıcağı, su fokurtusu çok güzel gider. sıcak çayın dışında hiç biri yok bende. ama kalbimiz sıcak. içimde yaşayan minik bebğin sıacklığı var birde sizlerin. (anahhh bugün çok romantkimi. sana nispet yapıyom dağ çiçeği. işi gücü bıraktım laf döktürüyom burda-tatlicadiarzu-)
neyse lafı uzatmayım canlar. hepinize memleketinizteden kucak dolusu sevgiler . öpüldünüz.:1hug:

şemşamerim,hoş geldin.öncelikle doğum çizelgeniz hayırlı olsun Rabbim hayırlı doğumlar versin..:ecrin_bebek::CüvCüv:
kız sen ne iromantik hatunsun üle ama bir o kadarda hayalcisin..tıpkı ben.
aslında ne güzel olurdu sobanın yanında toplansak çaydanlıkdan taşan çayın suyu cıs cıss dese.yer minderinde oturuyor olsak ne gozel olurdu..gelinler dışarıdan odunları kırıp getirseler daha güzel olurdu:roflol:

klasik yozgat kaynanası işte:1closedeyes:

(gelinlerin gözünü korkutak eccik:roflol:)

oohhh!!!!Maşallah.Bencede iyi edersin.Bu bayram temizliklerini hiç sevmiyorum.Yap yap bitmiyor.Acaba çalıştığım için mi hiç bitmiyor iş anlamadım?Bir de bayram temizliği ile kalsa ne mutlu!Bayram bitti,temizliğide var.Buda demek oluyorki;YAŞA-ÇALIŞ-ÇALI-ÇALIŞ....

ben bayrama temizliği bırakmam aslında sürekli yaparsanız hiçç zor olmaz abla tavsiyesi,akşamdan yatarken evi toplayın veya lavobaları akşamdam ovun ,tabiki bunlar daha çok çalışan bayanlar için..yerimseniben

ZATEN BEN YATMADAN EVİ MUTLAKA TEMİZLERİM. AMA EN KÖTÜ HUYUM: PAZAR GÜNLERİ İZİNLİ OLDUĞUM ZAMAN MUTLAKA EVDEKİ HERŞEYİ GÜNEŞLETİR,GERİ İÇERİ KOYARIM.YOKSA RAHAT EDEMEM. HELEKİ; BENDE deterjan hastalığı vardır.O yüzdn dağ çiçeğim sevmiyorum diyorum.Çalışmasam akşama kadar iş yaparım herhalde.İşten eve geldiğimde iş iş de iş,pazar günleri iş...bana dinlenmek yok.

haklısın canım,, gelin bak hele beri,evlenincede iş iş uğraşıpta bizim oğlanı ihmal etme hemi, gezin tozun pazar mazar deme, kocan nerde sen orda ol, ne işin olursa olsun hemmen bırakıyorsun,imza(görümcen):roflol:

Haklısın görümceciğim.Tkardeşin de bundan şikayetçi.İş çok yapma diyor.Yoruluyorsun, diyor.Yok yok ben onu hiç ihmal etmem.O yeterki yanımda olsun.abla sen bana neden msn adresini;al gelinimiz msn adresimi vereyim demedin.

bak iyi dedin,nedenmi msn adresi ver demedim gelinler msn adresi vermezklava: yüzünü görmedikleri kişilere ne biliyon hadiki ben erkeksem burda (kk'da neler olii).şaka bi yana ben aslında çok msn'den yazışmayı sevmiyorum.msn'den yazışınca burda yazışılmıyor ama çok istersen düşüne biliriz..hem burdan vermek zati yasak.
bide benim şartlarım var önce bana özelden resmini yollamalısınki msn vereyim üfff çok şey istedim biliyorum...:roflol:

kızzzzzzzzzzz dağçiçeğim demek msnden bana selam vermeyişinin nedeni belli oldu şaka şaka
bende sevmiyorum saatlerce orada zaman geçirmeyi çok öptüm özledim seni

günaydınlar görümcelerim.eltim nerdesiniz.Hala mı yatıyorsunuz yoksa.çabuk kalkın yoksa,ben de size geliliğimi eltiliğimi göstermeyeyim.bakın gösteriyorumhhh misler gibi çay demledim,kahvaltıda ne var derseniz bir kuş sütü eksik...sıcak ekmek alındı fırında.daha mı yatıyorsunuz yoksa.ehhhhh bende tek başıma yerim yoksa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…