maşallah deyimde nazar değmesin :)) ben babana katılıyorum canım ailenle geçir bence bayramı evlenince nede olsa onlarla daha az geçireceksin...sana nacizane abla tavsiyesi elden anne baba kardeş olmuyor güzelim...ne varsa kendi ailende var unutma bunu ....çok öpüyorum seni...
canlarım nasılsınız eşim evde olunca pc başına geçmek ne mümkün hepinizi çok seviyorum ablalarım kardeşlerim gelinlerim.
pazartesi günü sorguna gidiyorum yuppiiii.15 gün kalıcaz inşallah.şemşamercim gerçekten sorgun çok soğukmuş.of bayram deyince zaten ilk aklıma buz gibi hava ve kütük gibi kışlık bayramlıklar geliyo.neyse annem yanımdaya üşümem artık memlekete giden yokmuuu bacılar buluşalım sorgundaaa.
günaydın hemşolar. dağ çiçeğim iş, güç koşturuyom valla. evet emoş burası çok soğuk. gelince görürsün . yasemin sanada iyi yolculuklar.
a.s.
şemşamer kaçar gibi yazmışın acelen var galiba:roflol:.işlerinde kolaylıklar canım..a.s.
iyi akşamlar kızlarr,yoğun bir hafta sonunun ardından burdayım,,,
güzel bir hafta sonu geçirdim.:lepi:
dün eşimle birlikte büyük oğlumun yanına gittik,yurtdan çıkıp ev tutmak istiyor arkadaşları ile birlikte.evi tuttuk bakalım sobalı ve eşyalı.gamyoncuiremsu
burda havalar güzel ama ilçe biraz soğuk gibi,aklım oğlumda kaldı ne yapar ne eder,kızlar desteğinize ihtiyacım var ,ne dersiniz alışırmı bekar ev ortamına,benim oğlum azıcık beceriksizdir ablaları..aslında bi bakımada iyi oldu alışır bu vesile ile...yerimseniben
evet kelebek yozgatta okudum.teşekkürler canım benim hoş bulduk
evet prensesimmmmmherzamanki gibi erkenden kalk işe git.hemen kk ya gir.sonra işine bak.işn bitince tekrardan gir.bayram yaklaşıyor ne güzel.et yiyemeyenler et yiyecek bu bayramda.kurtlar kuşlar sevinecek.aç olanlar doyacak ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?