Yozgat///66

hıhı anladım canım.görüşlerin için çok saol.sende haklısın.zaten gitmicem

guggulu,aslında ailenin yanında geçirdiğin gün senin için kar..bak bana yalnızım bakma çok neşeliyim deli doluyum bir o kadarda duygusalım..senağlamasenağlama
yaseminim haklı,doğru söylüyor,,

günaydın hemşolar. dağ çiçeğim iş, güç koşturuyom valla. evet emoş burası çok soğuk. gelince görürsün . yasemin sanada iyi yolculuklar.
a.s.

hayırlı sabahlar gününüz aydın olsun hemşolarrrr :1hug: bereketli, bol rızıklı, dualarınızın kabul olunduğu bir gün dilerimmm a.s.

burdayım elticim hastayım ya bakamadım anlat bakalım nasılsın neler yapıyosun ben iyi üşütmüşüm valla pek tadım yok sen iyisindir umarım

ayyy canım benim çok geçmiş olsun.bak elticiğime üzüldüm .allah şifa versin inşallah.iyiyim.işte iş güç uğraşıyorum.

saol canım benim burda havalar artık iyice bozdu dikkat edin kendinize valla sonrası kötü oluyo

ablacım anne olmadım ama senın hıssettıklerını anlayabılıyorum.bende ünv evde kaldım endıselenme cok zor degıl oglusn ogrenır kendı ayakları ustunde durmayı parasını ıdare etmeyı aslında unv ortamında sadece ders degıl bıze ogretılen hayatı tanıyoruz sen onu en guzel sekılde yetıstırmıssındır gözun arkada kalmasın oglusun yanına döndugunde hamarat olup senı gecerse hıc sasma :))) dermısım ama o kadarda degıl yanı yozgat hatunlarının yanında lafı olmaz

kızlar naparsınız?vallaha özledim hayırsızlar yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz diyorum begh iyice olmuş kele gelinlerimizde dadandı pek sevindim dağçiçeğim üzülme kız alışır oğlun hem daha rahat olur sende gidersin arada onlara ziyafetler çekersin annesiiiiiiiii

selam şanlı yozgatlının şanlı görümceleriben başınızn belası gelininiz geldi.kimsecikler yok sanırsamgelin sizlere çay demledim.sıcak sıcak içelim .

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr,,kaydirigubbakcemile2
canlarım ,gününüz güzel geçsin,Bayram yaklaşıyor her evde güzel telaş hazırlıklar yapılıyor,ben temizliğimi bitirdim sayılır ,

guglu canım erkencisin
sevgisiz kelebek haklısın canım, oğlum alışmalı bir şekilde hayataa.s.sen nerelerdesin yoktun günlerdiryerimseniben
caka çok geçmiş olsun havalar soğudu dikkat et,benimde boğazlarım yanıyor, inş bayrama hasta girmem.lale,bayrama nerdesiniz kızlar geliyormu,:1hug:
julıets,sanada bereketli bol rızıklı günler canım herkese hepimize,,
yaseminim,birazdan gelir hadi tez gel bekletme beni.asenacım balım kulakların çınlasın..Şeniz

evet prensesimmmmmherzamanki gibi erkenden kalk işe git.hemen kk ya gir.sonra işine bak.işn bitince tekrardan gir.bayram yaklaşıyor ne güzel.et yiyemeyenler et yiyecek bu bayramda.kurtlar kuşlar sevinecek.aç olanlar doyacak ne güzel

prensesim,bayramın ayrı bir havası var,Rabbim herkesi mutlu etsin ve herkesin yüzü gülsün.
aslında içim buruk,Anneciğim ve Babacığım rahmetli oldu, abilerim yanımda değil.
eh işte eşim oğullarım ve arkadaşlarımla geçiyor yinede, bayramlarda özel günlerde içim acıyor.9 gün sonra Babamın ölüm yılı.rabbim mekanını cennet eylesin..
Bak yine sabah sabah duramadım..senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…