günaydın canım...ben konyada 2 yıl çalıştım canım ve tadı damağımda kaldı çok güzel bişehir konya imkanım olsa inan yaşardım orda ama eşim yanıma gelemeyince ben onun yanına tayin oldum..durumuna üzüldüm canım ama elden bişey gelmiyor nedense, bende hep gönülleriyle alsınlar ben isteyince ne kıymeti kalır dedim ben istemedim onlarda memnun oldular:))2 yıllık evliyim çalışıyorum hemşireyim canım, evlilik harika gidiyor tabi dış etkenler karışmasa dahada güzel olacak ama :))28 yaşındayım..bukadar canım. merak ettim evlenince nerde yaşayacaksınız canım..sende bahsedermisin kendinden ..öptüm...
slm bende yenifakılıdan kızlar
selam hemşolarımmm,nasılsınız canlarım..Şeniz
okullar açıldı rabbim yavrularımıza zihin açıklığı versin....
sabah oğlumu gönderdik ilk uzun ayrılığımız olacak..senağlama
artık üniversite'liya bir havalar kaç gündür.akşam bavulunu hazırladı alışsın kendi işini kendisi yapsın dedik ,ama anne olarak bana zor geldi..az önce aradım yurda yerleşmiş..arkadaşlarıyla buluşmuşlar..:1hug:Ramazanı bir atlatsaydık gerisi kolay olucak sahurda yekek çıkmıyor..sıkı sıkı tembehledim..tedbirini baştan al diye..Allah yardımcıları olsun inş..
yaseminim iyileşmene sevindim arkadaşım..:1hug:
mrh kızlar uzun zamandır yoktum abim evleniyor aranızdan kovmayın beni olur mu senağlama
canım benim güle güle kavuş kuzuna ama allahtan yakında canım şükür uzak olsa daha zor ya ..hiç olmazsa hafta sonları gelir yavrun...aklın ondadır eminim şimdi ah ahhh anne olmak zor işte canım arkadaşım....:1hug:
Selam arkadaşlar nasilsiniz arada bir uğruyorum kizim rahatsiz.ağzi dişetleri yara oldu.y-hiçbişey yiyemiyor onla uğraşiyorum insan sağliğin kiymetini hasta olunca anliyor gerçekten.allah hepinize sağlik sihhat versin.
Buarada asena abla nerde geldim geleli hiç görmedim.hepinizi öpüyorum...
canim teşekkür edim güzel dileklerin için.aslinda benim oğlanda çok iyi puan alamadi babasi en iyisi yollayalim okusun dedi hayirlisi bakalim. Inş senin yavrunda seneye istediği yere yerleşir .demekki hafta sonu burdaydin..keşke arasaydin özledim seni accuk dertleşirdik..öptüm şekercim...dağçiçeğim çok sevindim hayırlı olsun zihin açıklığı versin mevlam sende biraz olsun endişelerinden sıyrılmışsındır benim kız yerleşemedi ben çok üzüldüm ama o laylaylom,hefta sonu sınavlarım vardı antalyadaydım aklıma geldin valla kulakları çınlamıştır. Herkese kocaman öpücükler kızlar kendinize iyi bakın.....
yasemin oğlum dün akşam sürpsiz yapti eve geldi en sevdiği mamalardan yapti annesi...günaydın hepinize hemşolarım..nasılsınız bakalım ..benden iyilik çok şükür...dağçiçeğim 4 keremi konuşuyosun aman allahım :)) ilk ayrılık olunca zor oluyor tabiki...
selam arkadaşlar nasilsiniz arada bir uğruyorum kizim rahatsiz.ağzi dişetleri yara oldu.y-hiçbişey yiyemiyor onla uğraşiyorum insan sağliğin kiymetini hasta olunca anliyor gerçekten.allah hepinize sağlik sihhat versin.
Buarada asena abla nerde geldim geleli hiç görmedim.hepinizi öpüyorum...
Uzun bir Aradan Sonra Canimlarim Hepinize Merhaba!!! En güzel Sevgilerimi katip Hasretle Hepinizi Ayri Ayri Kucakliyorum!!! Error Yazmiyor Artik Sayfamiza yazilarimi Ekliyebilir Sizlerle Hasret giderebilirim!!!! Umarim Gözünüzden Uzak oldugum Kadar gönlünüzdende uzak olmamisimdir!!!!senağlama
Dag Cicegim Ablosum Asena Ablam Yaseminim ve Ismini Sayamadigim Diger Canimlarim Cumaniz Mübarek olsun!!!!
Gurbet ellerde esi köylü Gelininiz---->Cilginkiz:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?