Yozgat///66

günaydın canım...ben konyada 2 yıl çalıştım canım ve tadı damağımda kaldı çok güzel bişehir konya imkanım olsa inan yaşardım orda ama eşim yanıma gelemeyince ben onun yanına tayin oldum..durumuna üzüldüm canım ama elden bişey gelmiyor nedense, bende hep gönülleriyle alsınlar ben isteyince ne kıymeti kalır dedim ben istemedim onlarda memnun oldular:))2 yıllık evliyim çalışıyorum hemşireyim canım, evlilik harika gidiyor tabi dış etkenler karışmasa dahada güzel olacak ama :))28 yaşındayım..bukadar canım. merak ettim evlenince nerde yaşayacaksınız canım..sende bahsedermisin kendinden ..öptüm...

gunaydin canim, ben 26 yasindayim suan, yurtdisinda kaliyorum, nisanlimda burda, ozel bir sirkette muhendislik yapiyorum, evet dedigin gibi konya çok guzel bir sehir her sene izine gidiyoruz ve doyamiyorum:utangac:
bende senin gibi dusundum eger kendi agzimla isteyeceksem hiç gerek yok, ama karsindaki insan hevesliyse, istekliyse zaten kendi alir ama alinmadi cunku islerine oyle geldiÇok üzgünüm çoook
amaaa nisanlimla ben çok mutluyum allaha sukurler olsun
insallah boyle de devam eder evlenince, tabi heyecan var cunku yaklastik artik :asigim:
nisan donemi çok guzel diyorlardi bana degilmis benim asil guzel donemim flort donemimdi kimsenin haberi yokken vallahi masal gibiydi, sonra aileler isin içine girince çok farkli oluyor, hele ki karsindaki insanlar anlayissiz ise...
sanada hayirli cumalar canim a.s.

günaydın hemşolarım...nasılsınız canlarım benden iyilik...öpüyorum hepinizi..dağçiçeğim sağlığım daha iyi hayatım sağol sorduğun için can arkadaşım...

selam hemşolarımmm,nasılsınız canlarım..Şeniz
okullar açıldı rabbim yavrularımıza zihin açıklığı versin....
sabah oğlumu gönderdik ilk uzun ayrılığımız olacak..senağlama
artık üniversite'liya bir havalar kaç gündür.akşam bavulunu hazırladı alışsın kendi işini kendisi yapsın dedik ,ama anne olarak bana zor geldi..az önce aradım yurda yerleşmiş..arkadaşlarıyla buluşmuşlar..:1hug:Ramazanı bir atlatsaydık gerisi kolay olucak sahurda yekek çıkmıyor..sıkı sıkı tembehledim..tedbirini baştan al diye..Allah yardımcıları olsun inş..
yaseminim iyileşmene sevindim arkadaşım..:1hug:

mrh kızlar uzun zamandır yoktum abim evleniyor aranızdan kovmayın beni olur mu senağlama

selam hemşolarımmm,nasılsınız canlarım..Şeniz
okullar açıldı rabbim yavrularımıza zihin açıklığı versin....
sabah oğlumu gönderdik ilk uzun ayrılığımız olacak..senağlama
artık üniversite'liya bir havalar kaç gündür.akşam bavulunu hazırladı alışsın kendi işini kendisi yapsın dedik ,ama anne olarak bana zor geldi..az önce aradım yurda yerleşmiş..arkadaşlarıyla buluşmuşlar..:1hug:Ramazanı bir atlatsaydık gerisi kolay olucak sahurda yekek çıkmıyor..sıkı sıkı tembehledim..tedbirini baştan al diye..Allah yardımcıları olsun inş..
yaseminim iyileşmene sevindim arkadaşım..:1hug:

canım benim güle güle kavuş kuzuna ama allahtan yakında canım şükür uzak olsa daha zor ya ..hiç olmazsa hafta sonları gelir yavrun...aklın ondadır eminim şimdi ah ahhh anne olmak zor işte canım arkadaşım....:1hug:

Son düzenleme:
mrh kızlar uzun zamandır yoktum abim evleniyor aranızdan kovmayın beni olur mu senağlama

derman abine mutluluklar canım..sen teleşlısındır.. biz buralardayız.. istediğin zaman gel..
canım benim güle güle kavuş kuzuna ama allahtan yakında canım şükür uzak olsa daha zor ya ..hiç olmazsa hafta sonları gelir yavrun...aklın ondadır eminim şimdi ah ahhh anne olmak zor işte canım arkadaşım....:1hug:

duygu yürekli arkadaşım nasılda arkadaşına destek verirmiş amanda aman..
sağol canısı..
ablası oğlumla günde 4 defa konuşuyoruz..Ramazan dolayısı ile biraz yemek sıkıntısı yaşıyorlar.3 arkadaş ortaklaşa yemek alıp paylaşıyorlarmış aynı sofrayı...cuma günü geliyor inş..

dağçiçeğim çok sevindim hayırlı olsun zihin açıklığı versin mevlam sende biraz olsun endişelerinden sıyrılmışsındır benim kız yerleşemedi ben çok üzüldüm ama o laylaylom,hefta sonu sınavlarım vardı antalyadaydım aklıma geldin valla kulakları çınlamıştır. herkese kocaman öpücükler kızlar kendinize iyi bakın.....

günaydın hepinize hemşolarım..nasılsınız bakalım ..benden iyilik çok şükür...Dağçiçeğim 4 keremi konuşuyosun aman allahım :)) ilk ayrılık olunca zor oluyor tabiki...

Selam arkadaşlar nasilsiniz arada bir uğruyorum kizim rahatsiz.ağzi dişetleri yara oldu.y-hiçbişey yiyemiyor onla uğraşiyorum insan sağliğin kiymetini hasta olunca anliyor gerçekten.allah hepinize sağlik sihhat versin.
Buarada asena abla nerde geldim geleli hiç görmedim.hepinizi öpüyorum...

Selam arkadaşlar nasilsiniz arada bir uğruyorum kizim rahatsiz.ağzi dişetleri yara oldu.y-hiçbişey yiyemiyor onla uğraşiyorum insan sağliğin kiymetini hasta olunca anliyor gerçekten.allah hepinize sağlik sihhat versin.

emoş çok geçmiş olsun canım kızına allah şifa versin yavrum ne kadar zorlanıyordur...evet canım herşeyin başı sağlık..

emoş geçmiş olsun bak kocakarı ilacı yapardım ben benim kızımdada sık sık olurdu anında geçiriyor ve acısını alıyor
fakat yinede sık sık oluyorsa dr. götür nedenini öğren
ceviz kadar şapı erit teflon tavada
ceviz kadar nöbet şekerini de ez keserin arkasıyla temiz tülbentte karıştır bu karışımı kavanozda sakla uzun süre kullan yaranın üzerine değdir 3 sn beklet anında yıkasın ağzını bak acısını alacak iyileşecek

Uzun bir Aradan Sonra Canimlarim Hepinize Merhaba!!! En güzel Sevgilerimi katip Hasretle Hepinizi Ayri Ayri Kucakliyorum!!! Error Yazmiyor Artik Sayfamiza yazilarimi Ekliyebilir Sizlerle Hasret giderebilirim!!!! Umarim Gözünüzden Uzak oldugum Kadar gönlünüzdende uzak olmamisimdir!!!!senağlama

Dag Cicegim Ablosum Asena Ablam Yaseminim ve Ismini Sayamadigim Diger Canimlarim Cumaniz Mübarek olsun!!!!

Gurbet ellerde esi köylü Gelininiz---->Cilginkiz:asigim:

dağçiçeğim çok sevindim hayırlı olsun zihin açıklığı versin mevlam sende biraz olsun endişelerinden sıyrılmışsındır benim kız yerleşemedi ben çok üzüldüm ama o laylaylom,hefta sonu sınavlarım vardı antalyadaydım aklıma geldin valla kulakları çınlamıştır. Herkese kocaman öpücükler kızlar kendinize iyi bakın.....
canim teşekkür edim güzel dileklerin için.aslinda benim oğlanda çok iyi puan alamadi babasi en iyisi yollayalim okusun dedi hayirlisi bakalim. Inş senin yavrunda seneye istediği yere yerleşir .demekki hafta sonu burdaydin..keşke arasaydin özledim seni accuk dertleşirdik..öptüm şekercim...
günaydın hepinize hemşolarım..nasılsınız bakalım ..benden iyilik çok şükür...dağçiçeğim 4 keremi konuşuyosun aman allahım :)) ilk ayrılık olunca zor oluyor tabiki...
yasemin oğlum dün akşam sürpsiz yapti eve geldi en sevdiği mamalardan yapti annesi...
selam arkadaşlar nasilsiniz arada bir uğruyorum kizim rahatsiz.ağzi dişetleri yara oldu.y-hiçbişey yiyemiyor onla uğraşiyorum insan sağliğin kiymetini hasta olunca anliyor gerçekten.allah hepinize sağlik sihhat versin.

emoşum çok geçmiş olsun yavruna...asenacim geçen gün beni aradi pc oğlundaymiş fazla giremiyorum dedi.. Sesi bomba gibiydi maşallah..

Uzun bir Aradan Sonra Canimlarim Hepinize Merhaba!!! En güzel Sevgilerimi katip Hasretle Hepinizi Ayri Ayri Kucakliyorum!!! Error Yazmiyor Artik Sayfamiza yazilarimi Ekliyebilir Sizlerle Hasret giderebilirim!!!! Umarim Gözünüzden Uzak oldugum Kadar gönlünüzdende uzak olmamisimdir!!!!senağlama

Dag Cicegim Ablosum Asena Ablam Yaseminim ve Ismini Sayamadigim Diger Canimlarim Cumaniz Mübarek olsun!!!!

Gurbet ellerde esi köylü Gelininiz---->Cilginkiz:asigim:

ÇILGINIM BİDENEM NERELERDESİN.ARADA BİR KULAKLARINI ÇINLATIYORUZ...SENİ HİÇ UNUTURMUYUZ SEN BİZİM İLK GÖZ AĞRIMIZSIN...:1hug:Şeniz

asena nerelerde kızlar hastası çok olurdu onun allah korusun yinemi öyleki dağçiçeğim senin haberin vardır hepinize güzel hafta sonları diliyorum

Back