• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

Günaydın güzellerim,,,Şeniz
dün giremedim nete,abim geldi Alamanyadan yaaaaasengözlerimebaksanab
bu akşamda bendeler ve diğer günde,,4 yıldır göremiyordum,benim bir büyüğüm ,,

dermancım, nişanlınla aranınzda geçen olaya üzüldüm,ablacım iş yerinde olanları sen, sen ol evde hiçç anlatma,ben dışarıda değil ama evde çalışan bir bayanım,,şemşamer ve yaseminim daha iyi bilirler,eşler ne yazıkkkı accuk kıskana biliyorlar buda tabiki sevgilerinden geliyor...:asigim:
üzme tatlı canını bitanem...umarın her şey yolunda gider,:teselli:
yaseminim, demekki rahatsızlık devam ediyor gitmedinmi halaa dr senin yerine ben gideceğim bak,
şemşamerim o gün sporu bira fazla kaçırmışım booorüm bilim her bir yanım ağriiiirrruyyyyydur son bidahahihoyyythihoyyyt

dermancım, nişanlınla aranınzda geçen olaya üzüldüm,ablacım iş yerinde olanları sen, sen ol evde hiçç anlatma,ben dışarıda değil ama evde çalışan bir bayanım,,şemşamer ve yaseminim daha iyi bilirler,eşler ne yazıkkkı accuk kıskana biliyorlar buda tabiki sevgilerinden geliyor...:asigim:
yaseminim, demekki rahatsızlık devam ediyor gitmedinmi halaa dr senin yerine ben gideceğim bak,
şemşamerim o gün sporu bira fazla kaçırmışım booorüm bilim her bir yanım ağriiiirrruyyyyydur son bidahahihoyyythihoyyyt

günaydın canım benim...gözün aydın abiciğin gelmiş ohhhhhhhh ne güzel:lepi: Dr. gittim bebeğim hiç bişeyim yok taş gibiyim maşallah ama neden böyle oluyo bilmiyorum havalardandır inşallah...evet canım iş yerindeki işte kalmalı eve taşınmamalı ne olursa olsun...Börüüüüm ağriii diyon dahada hop hop yapıyon , dur ben yapıyım bari senin yerine hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2

günaydın canım benim...gözün aydın abiciğin gelmiş ohhhhhhhh ne güzel:lepi: Dr. gittim bebeğim hiç bişeyim yok taş gibiyim maşallah ama neden böyle oluyo bilmiyorum havalardandır inşallah...evet canım iş yerindeki işte kalmalı eve taşınmamalı ne olursa olsun...Börüüüüm ağriii diyon dahada hop hop yapıyon , dur ben yapıyım bari senin yerine hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2

bööörümde ayrısa kolumda çıksa (töbe töbe)sporumu yaparım ben sağlığına ve güzelliğine düşkün hatunum biliyorsun,az sonra kuaföre gideceğim yarın yeni komşularımla toplantımız var güzelim ama daha güzel olmalıyım:lepi:.derrrrrmişim..:roflol:
ayy ne ukala şey bu kız,elime bir geçirsem saçını başını yolarım ayollll:oklava:( bu ben olayrummm)

Dün şirkette katolog çekimleri vardi canim. Tek düzgün giyinen bayanda bendim sadece 2 müdüre evrak verirmiş gibi yaptim. Bunu nişanlima söyledim o çok kizdi. Işten ayrilmama 1 ay var ben işten çikana kadar benle görüşmeyecek ne yapsam sizce kizlar.

kıskanmış kız seni, naz yapıyo sana. bencede dağ çiçeği haklı pek anlatma ona , yerli yersiz kıskançlık yapıp insanın ıcanını sıkıyolar .a.s.

gözün aydın dağçiçeği, sen artık tüm gün spor halindesindir. koşturmacadan. hadi öptüm kendine iyi bak. a.s.

allah daha iyi etsin yasemin güzelim. sen bize lazımsın. kocişinede tabi .yerimseniben
bende epeydir öksürüyorum iki haftayı geçti. gidiyim , gidiyim diyom gidemiyom bi türlü. bitki çaylarıyla idare ediyom bakalım. kafamçokkarıştı

gözün aydın dağçiçeği, sen artık tüm gün spor halindesindir. koşturmacadan. hadi öptüm kendine iyi bak. a.s.

aynen şekerim,,bende seni öptüm sende k.i.b..
kızlar ben kaçtım birazdaha kalırsan sıcağa kalacağım siz bol bol yazın ben gelince okurum valla söz hemde izci sözü,:lepi:

günaydın kızlar sizin hemşonuzla barıştık dün. sorun bitti çok iyiyim siz ne yaptınız

günaydın kızlar sizin hemşonuzla barıştık dün. sorun bitti çok iyiyim siz ne yaptınız

hadi gözün aydın. yozgatın erkeği biraz daha fazla kıskançtur anacum, ama gönül almayıda biliriler haaaaaaaa. -tatlicadiarzu-
.

hadi gözün aydın. yozgatın erkeği biraz daha fazla kıskançtur anacum, ama gönül almayıda biliriler haaaaaaaa. -tatlicadiarzu-
.

ÇOK KISKANÇ HEMDE İŞTEN ÇIKACAM DEDİM ÖYLE RAZI OLDU:sm_cool:

canım barışmanıza sevindim,,,ama nişanlın istiyor diye işten ayrılmıyorsun değilmi,,,
şimdiden böyle yapmasını istemem oğlan bizim ama,bayanların tarafındayım,,böyle mutluyum diyorsan sorun yok,ömür boyu mutlu olun,accukda dediğini yaptır a.s.

he onlinenım gııııı sendende kaçmıyooo...o senin güzelliğin bebeğim..........oooooooooooh bende öpeyim gel datlum...

he onlinenım gııııı sendende kaçmıyooo...o senin güzelliğin bebeğim..........oooooooooooh bende öpeyim gel datlum...

resmin çekildiği yeri biliyorum belçika değilmi,bak buda gözümden kaçmadı,,
yasemin dün 3 numaralı abim gelmişti yarında 2 numaralı abim geliyor..evde bayram havası tabi enişten ne havası çalar bilemiyorum...
:roflol:gamyoncuiremsu

slmlar hemsolarim nasilsiniz ,bu sene izine gidememdim türkiyeyi cok özledim ama nasip olmadi.

selamlar toprağım,inş seneye gelirsin memlekete,, havadisler güzel ,bekarlar evlendi çoluk çocuğa karıştılar madımaklar biçilmiş bende yetişemedim..Türkiye çokk sıcak,buradanda Almanya'ya sevgiler,,,,a.s.

resmin çekildiği yeri biliyorum belçika değilmi,bak buda gözümden kaçmadı,,
yasemin dün 3 numaralı abim gelmişti yarında 2 numaralı abim geliyor..evde bayram havası tabi enişten ne havası çalar bilemiyorum...
:roflol:gamyoncuiremsu

bebeğim cin gibisin kaçar mı gözünden....maşallah bacıma aman nazar değmesin...çok sevindim adına kavuş hasretlerine.....eniştemde katılsın bayram havasına katılmazsa:oklava: ahanda oklava gelir karışmam ona göre...kaydirigubbakcemile2hihoyyytkaydirigubbakcemile5

slmlar hemsolarim nasilsiniz ,bu sene izine gidememdim türkiyeyi cok özledim ama nasip olmadi.

slm hemşom iyiyiz şükürler olsun...sen nasılsın...seneye gelirsin arkadaşım inşallah...özlenmez mi türkiye cenım biz 12 gün uzaklaştık ülkemizden gözümüz patladı inan allah tüm yurt dışındakilere sabır vesin canım .....öptüm...

çıkıyım artık mesai bitti buğünde....kocişim bekler evde...hepinize iyi akşamlar öpüyorum yanacıklarınızdan....

Back