Günaydın güzellerim,,,Şeniz
dün giremedim nete,abim geldi Alamanyadan yaaaaasengözlerimebaksanab
bu akşamda bendeler ve diğer günde,,4 yıldır göremiyordum,benim bir büyüğüm ,,
dermancım, nişanlınla aranınzda geçen olaya üzüldüm,ablacım iş yerinde olanları sen, sen ol evde hiçç anlatma,ben dışarıda değil ama evde çalışan bir bayanım,,şemşamer ve yaseminim daha iyi bilirler,eşler ne yazıkkkı accuk kıskana biliyorlar buda tabiki sevgilerinden geliyor...:asigim:
üzme tatlı canını bitanem...umarın her şey yolunda gider,:teselli:
yaseminim, demekki rahatsızlık devam ediyor gitmedinmi halaa dr senin yerine ben gideceğim bak,
şemşamerim o gün sporu bira fazla kaçırmışım booorüm bilim her bir yanım ağriiiirrruyyyyydur son bidahahihoyyythihoyyyt
günaydın canım benim...gözün aydın abiciğin gelmiş ohhhhhhhh ne güzel:lepi: Dr. gittim bebeğim hiç bişeyim yok taş gibiyim maşallah ama neden böyle oluyo bilmiyorum havalardandır inşallah...evet canım iş yerindeki işte kalmalı eve taşınmamalı ne olursa olsun...Börüüüüm ağriii diyon dahada hop hop yapıyon , dur ben yapıyım bari senin yerine hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
Dün şirkette katolog çekimleri vardi canim. Tek düzgün giyinen bayanda bendim sadece 2 müdüre evrak verirmiş gibi yaptim. Bunu nişanlima söyledim o çok kizdi. Işten ayrilmama 1 ay var ben işten çikana kadar benle görüşmeyecek ne yapsam sizce kizlar.
Günaydın güzellerim,,,Şeniz
dün giremedim nete,abim geldi Alamanyadan yaaaaasengözlerimebaksanab
bu akşamda bendeler ve diğer günde,,4 yıldır göremiyordum,benim bir büyüğüm ,,
dermancım, nişanlınla aranınzda geçen olaya üzüldüm,ablacım iş yerinde olanları sen, sen ol evde hiçç anlatma,ben dışarıda değil ama evde çalışan bir bayanım,,şemşamer ve yaseminim daha iyi bilirler,eşler ne yazıkkkı accuk kıskana biliyorlar buda tabiki sevgilerinden geliyor...:asigim:
üzme tatlı canını bitanem...umarın her şey yolunda gider,:teselli:
yaseminim, demekki rahatsızlık devam ediyor gitmedinmi halaa dr senin yerine ben gideceğim bak,
şemşamerim o gün sporu bira fazla kaçırmışım booorüm bilim her bir yanım ağriiiirrruyyyyydur son bidahahihoyyythihoyyyt
günaydın canım benim...gözün aydın abiciğin gelmiş ohhhhhhhh ne güzel:lepi: Dr. gittim bebeğim hiç bişeyim yok taş gibiyim maşallah ama neden böyle oluyo bilmiyorum havalardandır inşallah...evet canım iş yerindeki işte kalmalı eve taşınmamalı ne olursa olsun...Börüüüüm ağriii diyon dahada hop hop yapıyon , dur ben yapıyım bari senin yerine hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
gözün aydın dağçiçeği, sen artık tüm gün spor halindesindir. koşturmacadan. hadi öptüm kendine iyi bak. a.s.
günaydın kızlar sizin hemşonuzla barıştık dün. sorun bitti çok iyiyim siz ne yaptınız
hadi gözün aydın. yozgatın erkeği biraz daha fazla kıskançtur anacum, ama gönül almayıda biliriler haaaaaaaa. -tatlicadiarzu-
.
günaydın kızlar sizin hemşonuzla barıştık dün. sorun bitti çok iyiyim siz ne yaptınız
he onlinenım gııııı sendende kaçmıyooo...o senin güzelliğin bebeğim..........oooooooooooh bende öpeyim gel datlum...
slmlar hemsolarim nasilsiniz ,bu sene izine gidememdim türkiyeyi cok özledim ama nasip olmadi.
resmin çekildiği yeri biliyorum belçika değilmi,bak buda gözümden kaçmadı,,
yasemin dün 3 numaralı abim gelmişti yarında 2 numaralı abim geliyor..evde bayram havası tabi enişten ne havası çalar bilemiyorum...
:roflol:gamyoncuiremsu
slmlar hemsolarim nasilsiniz ,bu sene izine gidememdim türkiyeyi cok özledim ama nasip olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?