Yozgat///66

şimdiden tüm annelerin günü kutlu olsun hepinizi seviyorum iyiki varsınız hemşolarım

Tüm yozgatlı bacıların anneler gününü kutluyorum en başta dağ çiçeğimin dabiii, (en başa beni yazmazsan küserim demişti) yazdım bak çiçeğim:))))öpücükler sevgiler herkese...

asiyahcim tesekkurler canim msj. icin bende butun annelerin ve sizlerin canim hemserilerim anneler gununuzu kutluyor yanaklarinizdan opuyoruma.s.

Canım bacılarım hepinizin Anneler günü kutlu olsun.
Bu sıralar fazla giremiyorum ama bilinki kalbim herzaman sizlerle,hepinizi çooooooooookkkkkkkkk seviyorum

günaydın güzeller. nasılsınız bkalım . bende iyiym çok şükür. malum hafta sonu yorgunluğu pazartesi sendromu falan işte .benneyaptımki

günaydın canlarım hepinizin anneler gününü kutlarım...GERİ SAYIM DA son 5 !!!!! hepinizi öpüyorum hemşolarım...

HEMŞİRELER GÜNÜ buğün benim ve tüm hemşirelerin gününü kutluyorum canlarım....

günün kuklu olsun yasemincim. nerde görev yapıyosun?

günaydın canlarım,dün dağçiçeğim aradı beni günümü kutlamak için canım benim...çok mutlu oldum...Geri sayımda son 4 buğün kızlar...:)))

günaydın canlarım,dün dağçiçeğim aradı beni günümü kutlamak için canım benim...çok mutlu oldum...Geri sayımda son 4 buğün kızlar...:)))

Canım ya bitmez gibi görünen günler bitti hayırlısıyla 4 gün sonra aşkına kavuşacaksın.Allah'ım hergününüzü sevgiyle,saygıyla yaşatsın.
Dağçiçeğim görümcelerin geliyomuş gözün aydın olsun,kursların nasıl gidiyor?
Bacılarım hepinize sevgilera.s.

abimiz ve yengemizde o okulların birinde zaten dilberayla kardeşizde
anunaki.dilboş dün çok yorgundum kusura bakma ablam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…