slm dilberay merkezde oturuyorum lise caddesinde evim.
hoş geldin aramıza canım benim ailemde merkezde oturyor anadolu lisesinin arkasında öptm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm dilberay merkezde oturuyorum lise caddesinde evim.
merhaba kızlar bende yozgatta oturuyorum eşim yozgatlı öpüldünüz
merhaba kızlar bende yozgatta oturuyorum eşim yozgatlı öpüldünüz
Kızlar geri sayımda 3 buün, allahıma binlerce şükür bitti inşallah sağsalimde gelir kocam evimize, asenam canım ablam evet bitmez sandık ama bitecek şükür seni çok öpüyorum...
************************************************************![]()
ince düşünceli arkadaşım benim benden önce yazarmış hemen şafagı eline saplık yüreğine sağlık....
seven iki insanın kavuşması kadar güzel bir şey varmı hiçŞenizbizde aşk hikayesi izler gibi bakıyoruz aradada katkımız olsun değilmi:1hug::teselli:
slm hemserilerim iyi geceler yatmadan hatirinizi soruyum dedim yasemin bak bitti artik kavusuyorsun kocana allah ayirmasin yemekleri cesit cesit yap baciiiiii gardasima imi saka biryana senin adina bizde cok mutluyuz iyi kavusmalar.asiyah-dagcicegim-asena kiz lale bacim sizler noruyonuz iyi olmanizi cenabi Allahdan niyaz eder kuccuklerin gozlerinden buyuklerin ellerinden operim .en iyisi ben yatiyim cenem acildi kendi kendime yazarak simdi sabahlarim haydi bacilar opuldunuz:sm_cool:
bana 155 gün askerliğimiz boyunca destek çıkan hemşolarıma gönülden sonsuz teşekkür ediyorum canım bacılarım bu konuda hakkınız helal edin bana, sayenizde geçti bir tatlı sözünüze bir desteğinize muhtaçtım ,çünküüü allah razı olsun sizlerden...Özellikle dağçiçeğim az kahrımı çekmedi az ablalık yapmadı msnde telde...hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum hasretle ,çarşambaya kadar yokum kızlar....allaha emanet olun....a.s.:asigim: