Yozgat///66

oooooooooooooo bizim gızlar hep burda nasılsınız havalar nasıl ankara ğöçüyor kızlar ya hayırlısı iki sene sonra eğe tarafındayım inş hepinizi özlemişimiş ha bu arada aeo sık sık takılın :nazar:

selam kızlar nasılsınız.
ben çok iyim yaz geldi gelen giden dirken işte öyle geçiyor vagıt.
şifacımmm sahimi söylüyorsun inanki okuduğumda tüğlerim tiken tiken oldu.
Rabbime sonsuz teşekkürler.tebrik ederim seni ,kuzuna iyi sarıl,
Allahım sizleri korusun.darısı tümm isteyenlere olsun.
öpüyorum canlarım hepinizi yine görüşürüz.

selam kızlar nasılsınız.
ben çok iyim yaz geldi gelen giden dirken işte öyle geçiyor vagıt.
şifacımmm sahimi söylüyorsun inanki okuduğumda tüğlerim tiken tiken oldu.
Rabbime sonsuz teşekkürler.tebrik ederim seni ,kuzuna iyi sarıl,
Allahım sizleri korusun.darısı tümm isteyenlere olsun.
öpüyorum canlarım hepinizi yine görüşürüz.
canım ablacığım benim o kadar kocaman ve güzel bir kalbin var ki :KK19::KK19::KK19::KK19: tahmin edebiliyorum mutluluğunu hissedebiliyorum :KK19::KK19::KK19::KK19::KK54: amin ablacığım amin inşallah ALLAH razı olsun evet evet birbirimize sıkı-sıkı sarıldık inşallah :KK49::nazar::emir_bebek: amin inşallah bekleyen , özleyen , isteyen tüm herkese hayırlı-sağlıklıca nasip olsun inşallah aminn öptüm kocamannnn :nazar::KK54::KK54::KK54::KK54:

canım ablacığım benim o kadar kocaman ve güzel bir kalbin var ki :KK19::KK19::KK19::KK19: tahmin edebiliyorum mutluluğunu hissedebiliyorum :KK19::KK19::KK19::KK19::KK54: amin ablacığım amin inşallah ALLAH razı olsun evet evet birbirimize sıkı-sıkı sarıldık inşallah :KK49::nazar::emir_bebek: amin inşallah bekleyen , özleyen , isteyen tüm herkese hayırlı-sağlıklıca nasip olsun inşallah aminn öptüm kocamannnn :nazar::KK54::KK54::KK54::KK54:

slm kızlar nasılsınız kızlar bir problem var sitedemi bendemi alıntılı cevap yazıyorum sürekli diğer türlü yazılmıyo konu açammıyorum

Son düzenleme:
merhaba,
yozgat merkezde bildiginiz iyi bir kadın dogum doktoru varmı cevanız için tesekkürler şimdiden :KK16:

slm kızlar nasılsınız kızlar bir problem var sitedemi bendemi alıntılı cevap yazıyorum sürekli diğer türlü yazılmıyo konu açammıyorum
sitede zaman zaman teknik problemler yaşanıyor :KK50: inşallah birdahaki gelişinde dolu-dolu mesajlarını görürüz :KK54:

merhaba,
yozgat merkezde bildiginiz iyi bir kadın dogum doktoru varmı cevanız için tesekkürler şimdiden :KK16:
Melikeee sen Yozgat tamı ikamet ediyorsun :KK53: :KK52: güzelim memleketimdesin ha :KK19::KK19: canım araştırayım bi :KK34::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlaar hiç unutmadım sizi nasılsınız ne var ne yok hadi gelin yaa face çıktı mertlik bozuldu:) şifaa özellikle seni mrk ediyorum canım nasıl gidiyor?

kızlaar hiç unutmadım sizi nasılsınız ne var ne yok hadi gelin yaa face çıktı mertlik bozuldu:) şifaa özellikle seni mrk ediyorum canım nasıl gidiyor?
malesef canım hemşom 16 eylül babacığım vefat etti acıların büyüğünü zor dönemi yaşamaktayım bebek iyi ama tekmeleriyle güç veriyor bende güçlü olmaya gayret gösteriyorum Rabbim sizlere acı-keder göstermesin inşallah sevdiklerinizle sağlıklı-keyifli ömür dilesin inşallah :KK16:

malesef canım hemşom 16 eylül babacığım vefat etti acıların büyüğünü zor dönemi yaşamaktayım bebek iyi ama tekmeleriyle güç veriyor bende güçlü olmaya gayret gösteriyorum Rabbim sizlere acı-keder göstermesin inşallah sevdiklerinizle sağlıklı-keyifli ömür dilesin inşallah :KK16:

şifaacım Başın sağolsun.Babacığına Allahdan rahmet diliyorum.mekanı cennet olsun.

ahh canım beniiim başın sağolsun.Allah rahmet eylesin gerçekten acın büyük sabırlar diliyorum bebeğin için moralini yüksek tutman lazım:KK43: babacığının yaşı kaçtı?rahatsızmıydı Allah taksiratını affetsin...

ahh canım beniiim başın sağolsun.Allah rahmet eylesin gerçekten acın büyük sabırlar diliyorum bebeğin için moralini yüksek tutman lazım:KK43: babacığının yaşı kaçtı?rahatsızmıydı Allah taksiratını affetsin...
amin Zaracım hemşom ALLAH razı olsun dostlar sağolsun :KK5: yoktu canım hiç hastalığı yoktu gayet dinç ve dinamikti :KK43::KK43::KK43: malesef mide kanaması yaşayıp birkaç içinde toparlanamayıp vefat etti 58 yaşındaydı :KK14::KK14::KK14::KK14: o kadar zor bir durum ki bebeğim güç veriyor ama koyvermemeye çalışmak çok zor bir boşluktayım ama güçlü kalmaya çalışıyorum işte :KK5::KK5::KK5: Rabbim sizlere ve sevdiklerinize sağlıklı ve hayırlı-uzun ömür dilesin acılarını göstermesin inşallah

Canım benim zor olmazmı baba bu hangi acıya benzerki rabbim sabır versin...dur bakiyim bebiş doğmuş galiba 2 hafta olmuş oyyy oyyy oy yerim onu beeen gözün aydın canım ya allah analı babalı büyütsün senle aynı yıl evlenmişiz sanırım öpüyorum sizi

Canım benim zor olmazmı baba bu hangi acıya benzerki rabbim sabır versin...dur bakiyim bebiş doğmuş galiba 2 hafta olmuş oyyy oyyy oy yerim onu beeen gözün aydın canım ya allah analı babalı büyütsün senle aynı yıl evlenmişiz sanırım öpüyorum sizi
evet canım çok zor Rabbim sizlere sevdiklerinizin acısını yaşatmasın inşallah :KK43: hüzünlü buruk bir sevinç oldu evet teyzesi bugün 40 ımız çıktı bile büyüyoruz bile :emir_bebek::nazar: amin ALLAH razı olsun cümlemizinkini inşallah aaaa öylemi aynı senenin gelinleriyiz ha :123::nazar::KK54: Rabbim sağlığımızı ve huzurumuzu ömür boyu daim etsin inşallah herşey gönlümüzce olsun :KK19::KK19: bizde seni öptük kocamannn :KK54::KK55:

gerçekten çok ıssız kalmış burası :18::18::18: hadi uğrayın arada-sırada hemşolarım hepinizi çokkk özledimmm :KK54::KK19::KK55:

gerçekten çok ıssız kalmış burası :18::18::18: hadi uğrayın arada-sırada hemşolarım hepinizi çokkk özledimmm :KK54::KK19::KK55:

selamın aleykum hanımlarr bende geldım ınsl sık sık ugramak nasıp olur bu arada hayuırlı kandıllerr

X