Yozgat///66

canlarım benim şu an hele hele şu an ihtiyacım varken nerdesiniz? :KK20::KK20::KK20: tedaviye başladımmmmm :KK52::KK52::KK52: dualarınıza çokk ihtiyacım var inşallah müjdemi de paylaşacağım inşşşşş :KK49::KK19::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

allah yardımcın olsun toprağım bol bol dua okuttur tecrübe konuşuyo

Kızzlaaar tabiki bende unutmadım hepinizi özledim nerde o sayfalara yetişemediğimiz günler şifaaa inanamıyorum hadi hyayırlısı okadar sevindimki inşallah dualarım seninle allah yardımcın olsun gönlüne göre versin...haber bekliyorum

Kızzlaaar tabiki bende unutmadım hepinizi özledim nerde o sayfalara yetişemediğimiz günler şifaaa inanamıyorum hadi hyayırlısı okadar sevindimki inşallah dualarım seninle allah yardımcın olsun gönlüne göre versin...haber bekliyorum
canım hemşom hoş geldin :KK19: evet haberler süper maşallah :nazar: dün transferim gerçekleşti :KK28: bebişimi aldım geldim :KK52: inşallah 27 martta test günüm müjdemi vermek de nasip olur :KK49::KK52::KK16:

canlarım benim nasılsınız.. ben iyiym şükür.k validem ve k pederim bendeler onlarla geçiyor zaman yaşlılar biraz zor yani anlayacağınız.
şifaacım seni facede ekledim.ve haberine çok sevindim inş herşey yolunda gider dualarımdasın. zara,aylin nasılsınz beniro hoş geldin.

canlarım benim nasılsınız.. ben iyiym şükür.k validem ve k pederim bendeler onlarla geçiyor zaman yaşlılar biraz zor yani anlayacağınız.
şifaacım seni facede ekledim.ve haberine çok sevindim inş herşey yolunda gider dualarımdasın. zara,aylin nasılsınz beniro hoş geldin.
hoş geldin canımm ablammm :KK52::KK52: evde nüfus artışı olmuş :KK3: kolay gelsin ablam :KK19: inşallah ablamm 27 mart test günüm inşallah müjdemle gelicemm aranıza :KK49::KK9::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: o yürekten dualarınıza aminnnn diyorumm ve kocamnn öpüyorummm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
canLarıım kötü süprizle karşılaştım :KK14::KK14: KANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20 :KK14::KK14: :KK14::KK14: :KK14::KK14: :KK14::KK14: :KK14::KK14: NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR :KK14::KK14: :KK14::KK14: :KK14::KK14:

şifaa seni merak edip girdim canım benim çok üzüldüm Allahtan gelene ne diyelim vardır bir hayır inşallah en hayırlı zamanda hiç beklemediğin anda tekrar alırsın müjdeli haberi.moralini bozma çok önemli biliyosun yaşın genç daha

şifaa seni merak edip girdim canım benim çok üzüldüm Allahtan gelene ne diyelim vardır bir hayır inşallah en hayırlı zamanda hiç beklemediğin anda tekrar alırsın müjdeli haberi.moralini bozma çok önemli biliyosun yaşın genç daha
canım hemşomm çok sağol amin inşallah inşallah zamanla atlatacağım bu zor günlerimi :KK5::KK31:

meraba hemşerilerim.bende yozgat-sorgunluyum ve yozgatlı olmaktan gurur duyuyorum.ne güzel biyermiş burası.yeni üye oldum ve çok sevdim.teşekkürler kadınlar kulübü.......
hosgeldın topragam
uyuz benı nıye sormadın
canım hemşomm çok sağol amin inşallah inşallah zamanla atlatacağım bu zor günlerimi :KK5::KK31:

uzulme bebegggggım olacak ıns kesme umudunu hele bı soyle bakem kayserının neresınde oturuyon yazın gelınce sana bı sürpüz yapayım

hosgeldın topragam

uyuz benı nıye sormadın

uzulme bebegggggım olacak ıns kesme umudunu hele bı soyle bakem kayserının neresınde oturuyon yazın gelınce sana bı sürpüz yapayım
canım hemşomm ay nasıl güzel süpriz :KK52::KK52::KK52::KK52: valla şu an ilçesindeyim 1-2 ay içinde taşınacağım canım Kayseri merkeze taşınmak istiyoruz henüz netleşmedi tabi hele taşınayımda adres veririm inşşş buluşuruz çokkk memnun olurum çokkk :KK9::KK19::nazar::KK16:

canım hemşomm ay nasıl güzel süpriz :KK52::KK52::KK52::KK52: valla şu an ilçesindeyim 1-2 ay içinde taşınacağım canım Kayseri merkeze taşınmak istiyoruz henüz netleşmedi tabi hele taşınayımda adres veririm inşşş buluşuruz çokkk memnun olurum çokkk :KK9::KK19::nazar::KK16:

belsıne tasın bak kayninişime yakın ol sık sık geleyım :KK52:

Nasılsın canım nasıl gidiyor paşamız nasıl annesi herşey yolundamı?
Yaw ben bu topiğe gelince eski günleri hatırlıyorum bikaç sene öncesine gidiyorum ne takılırdık şimdi hepimiz yoğunuz galibaaa

Yaw ben bu topiğe gelince eski günleri hatırlıyorum bikaç sene öncesine gidiyorum ne takılırdık şimdi hepimiz yoğunuz galibaaa

iyi teyzesı tam gaz yaramazlıklarına devam edıyo sen nasıl basa cıkıyon 2 cocukla zor mu
de mı ya ne guzel gunlerdı keske yıne o gunlerde kı gıbı olsa

günaydın memlektimin güzel kızları:))
nasılsınız benim misafiler gitti ardından temizliğe başladım, hem bahar temizliği oldu burada havalar ısındı.sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz. hepinizi çok özledim ne güzeldi buralar eskiden.ne dersiniz yine kaynatalımmı.kop kop:)))

şifacım çok geçmiş olsun ,Rabbimden ümidini kesme.dualarımdasın
çerkezkızıı telden arıyorum ulaşamıyorum nerdesinnn.beni ara:))

hosgeldın topragam

uyuz benı nıye sormadın

gız yanına varırsam saçını başını yolarım.seni nasıl unuttum yaww:))sende durup durup adını daaştiriyon ondandır.nasılsın gülüm, balım, paşamız nasılllar büyüdümü .buraya geldiğinde mutlaka görüşelim.

canım nasılsın kuzular nasıllar.halen sivastamısınız yokmu tain..
senin facen yokmu.ordan şittsek:))

X