Yozgat///66

ayy ayya, amanda aman nasılda severmiş kocişini. çok hoşuma gidiyo eşine karşı bu muhabbetin yasemincima.s

allah bi ömür boyu mutluluk versin size canım
:1hug:

bilgehan canım benim çok sağol kalbin kadar güzel dileklerin için , kocaman bir AMİİİİİİN diyorum ve seni öpüyorum....

Asiyah bacım bak demedim şafagı seni bekliyorum ona göre :dance:

günaydın bacılar hepinize, dağçiçeğim şafak buğün sende sırtına bineceğim bacım ona göre geliyoooooooooooom.....:))))))

günaydın herkeze. kız yasemin görüyomusun bak tüm yozgatlı kk lılar olarak senlen geri sayıyoz. kocan ne şanslı kız.yerimseniben

canım sağolun allah razı olsun hepinizden canlarım, k k dışında ooo kaç kişi sayıyoz bu şafagı bi bilsen canım....:teytey:

kızlar burayı niye ihmal ediyosunuz bakiiim yine kimsecikler yok
yozgatın güzel hatunları nerdesiniiiizzzz:uhm:a.s.​

günaydınlar
hepinize iyi haftasonları dilerim
çiçeğim,yasemin,dilberay,ayşeseda,bilgehan,lalem ve ismini sayamadığım hemşolarım
nerdesiniiiiizzzzzzzzz

günaydınlar
çiçeğim,yasemin,dilberay,ayşeseda,bilgehan,lalem ve ismini sayamadığım hemşolarım
nerdesiniiiiizzzzzzzzz

valla asiyahcim hafta sonu olunca biraz telas oluyor coluk ocuk koca evde oluyor kahvalti glene kayiyor oglen yemegi aksama derken gun bitmis.ben hep bakiyorum kim yazmis diye .opuyorum canim iyi haftasonlari:içelim:

günaydınlar
nerdesiniiiiizzzzzzzzz

canım çok teşekkür ederim özel msjın için.iyi sayılılırım desem yalan olur pek kötüydüm bu hafta evimi çok seviyorum 5 yıldır aynı evde oturuyorum evim satılmış ya çıkmak zorunda kalırsam beni bi telaş aldı neyse hayırlısı bakalım allah büyük napalım.Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…