ayy ayya, amanda aman nasılda severmiş kocişini. çok hoşuma gidiyo eşine karşı bu muhabbetin yasemincima.s
allah bi ömür boyu mutluluk versin size canım
:1hug:
canım kıyamam sana yarın 7 yi sen söyle tamam mıı, aylardır uykumu var canım düzenim bozldu iyice... aşkım bi gelsin bol bol uyuyacağım koynunda:asigim:
inşallah bacım geçsin artık eridim bittim inan 60 kilodan 55 edüştüm:a015:senağlama
Herkese Hayirli Cumalar Bende Avatar Koymasi Bilmiyorumm
********************şafak 7 *********************
günaydın herkeze. kız yasemin görüyomusun bak tüm yozgatlı kk lılar olarak senlen geri sayıyoz. kocan ne şanslı kız.yerimseniben
canım teşşekkür ederimde avatar derken msj lara resim yüklüyosunuz ondan bahsediyorum cuma msj falan oluyoryaa:1hug:
günaydın bacılar hepinize, dağçiçeğim şafak buğün sende sırtına bineceğim bacım ona göre geliyoooooooooooom.....:))))))
günaydınlarhepinize iyi haftasonları dilerimçiçeğim,yasemin,dilberay,ayşeseda,bilgehan,lalem ve ismini sayamadığım hemşolarımnerdesiniiiiizzzzzzzzz
selam kızlar.. sabahdan İngilizce kursum vardı.. işler eşler çocuklar derken.. anca geldim..Şeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/newthread.php?do=postthread&f=293
çiçeğim link açılmıyor ne vardı orda merak ettim şimdi bakCADIARZU:uhm:
günaydınlarhepinize iyi haftasonları dilerimçiçeğim,yasemin,dilberay,ayşeseda,bilgehan,lalem ve ismini sayamadığım hemşolarımnerdesiniiiiizzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?