asiyah güzelim toprağım benim.. çok düşümcelisin.. canımsın .beni mutlu ettin .teşekkür ediyorumm..Şenizkızlar bugün çiçeğimin doğum günü ona göre sölemedi demeyin:sm_cool:
mutlu yıllar canım. allah güzel günlerini görmek nasip etsin
kocaman öpüyorum. a.s.
Güzel yüreklim, tatlı dillim melek ruhlu ablacığım benim...Sen benim bitanemsin...DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CİĞERİM....hayırlı yıllar hayırlı yaşlar canım arkadaşım benim....Dostluğun samimiyetin ve ban ablalığın ve beni dinleyip dertlerime derman olduğun için varlığın için sana teşekkür ederim, iyiki varsın iyiki tanıdım seni, Seni çok seviyorum gül yanaklarından öpüyorum.....a.s.:asigim:
selam bende yozgatlıyım aranıza yeni katılıyorummmm
merhaba dag cicegim dogum gunun kutlu olsun bende hazirliktayim cunku bugunde benim kizimin dogumgunu tesadufe bak sana nice uzun mutlu huzurlu yillar diliyorum canim tekrar dogum gunun kutlu olsuna.s.
canım ,çok sağol...ne güzel bir tesadüf hakikaten.. boğa burcuyuz yani ..bende yiğenimin doğum gününü kutluyorum.. Rabbim bahtını hep açık etsin..Şenizmerhaba dag cicegim dogum gunun kutlu olsun bende hazirliktayim cunku bugunde benim kizimin dogumgunu tesadufe bak sana nice uzun mutlu huzurlu yillar diliyorum canim tekrar dogum gunun kutlu olsuna.s.
hşbuldum dağ çicegim saolasın canım
canım ,çok sağol...ne güzel bir tesadüf hakikaten.. boğa burcuyuz yani ..bende yiğenimin doğum gününü kutluyorum.. Rabbim bahtını hep açık etsin..Şeniz
canım seni yakından tanıya bilirmiyiz.. nerde yaşıyorsun çocukların varmı gibi..
benim 2 oğlum var ve antalyada yaşıyorum...a.s.
kız bugün dedim 8 i ben söyleyim yetişemedim heyecandan uykudamı tutmuyor seni artık kıyamam ben sanaaa:teselli:
Yaseminim güzel kardeşim..Şenizbu güzel sözleri hak ettiğimi düşünmen beni daha çok yüreklendirdi..senin gibi kalbi temiz ,pırlanta gibi arkadaşı tanımaktan bende çok mutlu oldum.. kelimeler boğazıma düğümlendi..senağlamane söyliyeceğimi bilemiyorum...benim için düşündüklerinin 1000 katını rabbim sana versin...iyiki varsın ve bende seni SE Vİ YO RUUUMMM
canım kıyamam sana yarın 7 yi sen söyle tamam mıı, aylardır uykumu var canım düzenim bozldu iyice... aşkım bi gelsin bol bol uyuyacağım koynunda:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?