Yozgat///66

Güzel yüreklim, tatlı dillim melek ruhlu ablacığım benim...Sen benim bitanemsin...DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CİĞERİM....hayırlı yıllar hayırlı yaşlar canım arkadaşım benim....Dostluğun samimiyetin ve ban ablalığın ve beni dinleyip dertlerime derman olduğun için varlığın için sana teşekkür ederim, iyiki varsın iyiki tanıdım seni, Seni çok seviyorum gül yanaklarından öpüyorum.....a.s.:asigim:

kızlar bugün çiçeğimin doğum günü ona göre sölemedi demeyin:sm_cool:
asiyah güzelim toprağım benim.. çok düşümcelisin.. canımsın .beni mutlu ettin .teşekkür ediyorumm..Şeniz

mutlu yıllar canım. allah güzel günlerini görmek nasip etsin
kocaman öpüyorum. a.s.

amin güzelim amin inş hep birlikte .. birgehan canım güzel duyguların için teşekkürler ....Şeniz

Yaseminim güzel kardeşim..Şenizbu güzel sözleri hak ettiğimi düşünmen beni daha çok yüreklendirdi..senin gibi kalbi temiz ,pırlanta gibi arkadaşı tanımaktan bende çok mutlu oldum.. kelimeler boğazıma düğümlendi..senağlamane söyliyeceğimi bilemiyorum...benim için düşündüklerinin 1000 katını rabbim sana versin...iyiki varsın ve bende seni SE Vİ YO RUUUMMM

merhaba dag cicegim dogum gunun kutlu olsun bende hazirliktayim cunku bugunde benim kizimin dogumgunu tesadufe bak sana nice uzun mutlu huzurlu yillar diliyorum canim tekrar dogum gunun kutlu olsuna.s.

merhaba dag cicegim dogum gunun kutlu olsun bende hazirliktayim cunku bugunde benim kizimin dogumgunu tesadufe bak sana nice uzun mutlu huzurlu yillar diliyorum canim tekrar dogum gunun kutlu olsuna.s.
canım ,çok sağol...ne güzel bir tesadüf hakikaten.. boğa burcuyuz yani ..bende yiğenimin doğum gününü kutluyorum.. Rabbim bahtını hep açık etsin..Şeniz
hşbuldum dağ çicegim saolasın canım

canım seni yakından tanıya bilirmiyiz.. nerde yaşıyorsun çocukların varmı gibi..
benim 2 oğlum var ve antalyada yaşıyorum...a.s.

hemşolarım bana müsade.. işlerimi halledeyim yine gelirim..
akşama saçda ıspanak böreği var buyurmazmısınız.. bol köpüklü ayranla....a.s.
canınızı çektirmedim inş hakkınızı helan edin ..:asigim:

canım ben yozgat sorgunluyum şu an eşimni işi dolayısıyla çankırıdan katılıyorumm teşkür ederim :):teytey::

ewet 2 kızım var 10 ve 6 yaslarında seninkileride allah bagışalsın canımm

ohhhhhhhhh afiyet olsun dag çicegim canım çekti vallla kızzzz .)))))))))

kız bugün dedim 8 i ben söyleyim yetişemedim heyecandan uykudamı tutmuyor seni artık kıyamam ben sanaaa:teselli:

canım kıyamam sana yarın 7 yi sen söyle tamam mıı, aylardır uykumu var canım düzenim bozldu iyice... aşkım bi gelsin bol bol uyuyacağım koynunda:asigim:

senağlamaa.s. çok duygulandım canım benim....

ayseseda´isimli üyeden Alıntı
selam bende yozgatlıyım aranıza yeni katılıyorummmm

hoş geldin canım

canım kıyamam sana yarın 7 yi sen söyle tamam mıı, aylardır uykumu var canım düzenim bozldu iyice... aşkım bi gelsin bol bol uyuyacağım koynunda:asigim:

ayy ayya, amanda aman nasılda severmiş kocişini. çok hoşuma gidiyo eşine karşı bu muhabbetin yasemincima.s

allah bi ömür boyu mutluluk versin size canım
:1hug:

iyi geceler kızlar .bu gün güzel ve yoğun bir gün geçirdim... siz arkadaşlarıma tekrar tekrar herşey için teşekkür ediyorum...sizleri seviyorummmmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…