Yozgat///66

amin canım senin alinide Allah hayırlı evlat etsin.biz henüz isim düşünmedik şuan 4 aylık ben hala kız olma ihtimali üzerindeyim.hayırlısı bakalım ali nasıl akıllı duruyomu?

slm kızlar ooooo sohset kaynamış çerkezkızı allah analı babalı büyütmek nasip etsin devrem toprağım seni burda ğörmek çok ğüzel as ğez bakalım sende aeo kızlar sık takılalım herkesi öpt

gecmıs olsun aslıcım evet ya sımdı benım ıcın cok baska bı yasam var bence bekleme ıkıncıyı dusun
şifa teyzesi sen iste yeter ki opmem mi gel bırlıkte opelım
sağol canım benim keşke buluşsak öpsem bebişini yine öp yerime annesi :81:
canım ablacığım demek kalbin pıt-pıt heyecan dolu atıyordu görüşmeyeli çokkk sevindim hasret gideriyorsundur sen şimdi ne güzel Rabbim bir daha nasip etmiş kavuştun canlarına bol bol hasret giderip eğleneceğini umuyorum keyif dolu anlarını artık geldiğinde paylaşırsın canım ablacığım , hayırlı yolculuklar :79:
: 92: evet canım sık takılalım :87:
mrb kızlarr bende yerköy ilçesindeyim yozgatın :26:
merhaba canım hoş geldin Ben YoZGAT Merkezdenim ama Yerköy doğumluyum :80: görüşmek üzere

seni görmekte guzel devrem sımdı pek gelemıyorum ama yakında sık sık goorusuruzz

ğızz nerdesiniz bak kele gine kayboldular kızlar bebişlere ve kendinize dikkat bir salğındır ğidiyor benim bebiş öksürük bir yandan balğam bir yandan çoçuk kurtuldu dedik şimdide ğirip onla uğraşıp duruyoruz
as canım ortada yoksun zara şifaa devre hadiyin ğı bebişlerden fırsat kaçın buraya

gecmıs olsun devrem benımkı de enfeksıyon gecırmıs gecen hafta bız anlamamısız nasıl bı cocuksa ıh demedı masallah subhanallah erkek adam ya bellı etmıyo kerata.
devrem bak sımdı aklıma ne geldı senın kardesın mı vardı tayın bekleyen

saol devrem sanada ğeçmiş olsun kaç aylık bebiş evet devrem kardeşimin tayini çıktı samsuna ama zavallı ilçe ilçe ğeziyor pek memnun değil harekattan o yönden ama bakalım
bebişi öpt

saol devrem sanada ğeçmiş olsun kaç aylık bebiş evet devrem kardeşimin tayini çıktı samsuna ama zavallı ilçe ilçe ğeziyor pek memnun değil harekattan o yönden ama bakalım
bebişi öpt

2bucuk aylık teyzosu bızde ılce gorevı yok dıye yazmıstık bıngolu bız geldık ılce actılar hayırlısı olsun bakalım senın mınıs nasıl

şükür iyi olduk bakalım toprak seninkinin en ğüzel anı biraz ğaz problemi olur biraz büyüsünde bak bana derlerdi seninki ğibiyken keşke büyüse diye benimki iki yaşında ooo bizi öyle bir uğraştırıyorki anlatamam aeo şimdi başımda nasıl yazdığımı bilmiyorum bilğisayardaki bebek videolarına bayılıyo aç diye aeo

yok ben cabuk buyusun demıyorum cunku dogdugu ılk gunu bıle cok ozluyorum(dogdugu andan ıtıbaren 3gun ayrı kaldık belkı ondandır)bugunler bı elımıze ıstesekte gecmeyecek o yuzden doya doya anın tadını cıkaralım.sızın tecrubelerınızden faydalanacagım devrem sana performans odevı 3aylıkken minnoş neler yapıodu

slm ne yepecek devrem erkek çoçuğunun ğazı çok olur derler duydun mu bilmem ğaz çıkarması ile meşğüldüm kesin birde bizimki sarılık ğeçirdi fizyolijik bir ay hastanede kaldık allahh aklıma ğeldikçe fena oluyorum ya ben giydiremezdim 2 800 ğr dı korkardım annem saolsun o hallederdi çok kusardı benim minoş ğüzel yani bebeklerin kokusu ğüzeldir tadını çıkar allah sağlıklı büyüsün inş

valla bacım benım kı 2610 dogdu bızde rh uygunsuzlugundan dolayı sarılık olduk yenı dogan sarılıgı degıldı ama bızımkısı fototerapı ve yogun bakımda kaldı ben gıydırıyodum korkmadan bızde hastanede yattık cok kotu oluyo senı cok ıyı anlıyorum.kusma mı allaaaaaaaaah ganı ganı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…